27 Juli

Idag har vi varit på stan en sväng. Anna ville se hur den ser ut nu och så ville hon visa Robban hur Sundsvall ser ut.
Efter lite vandring där åkte vi upp på NorraBerget =)
Har pratat länge om att jag vill pka dit med Tindra men det har inte blivit av.
Tindra har haft jätte roligt där o mer om det kan ni se på hennes blogg tindrajansson.blogg.se

När vi kom hem fikade vi lite och sedan åkte Anna och Robban till Graninge för att överraska Annas Mamma =)
Dom kommer tillbaka hit på onsdag o ska sova här 1 natt till =)

När dom åkt fixade vi middag som Fredrik inhandlat o precis när vi skulle börja äta kom Pappa och Sara, så det blev fika igen när vi ätit klart =)

Så detta blev en kanon dag det oxå. Helt underbart =)

Men nu ska jag ta o sova lite.
Natti Natt

26 Juli

Blev till en början en skit jobbig dag. Allt gick åt helvete och jag ville bara försvinna.
Tog med mig Tindra på en promenad som slutade med ett besök hos Fredrik och en rejäl vurpa i trappen för Tindra.
Fan va rädd jag blev. Jag hade parkerat vagnen i trapphuset hos Fredrik och går för att hämta den. Hade Tindra bakom mig o Fredrik bakom henne. När han låser dörren passar Tindra på att gå till trappen och sen hör jag Fredrik skrika och vände mig om o ser Tindra ramla ut för trappen. Släpper allt o på nått konstigt sätt så lyckas jag ta mig ner för trappen utan att ramla sjäv. Gick så fort att jag inte vet hur jag lyckades ta mig ner. Hehe. Fick upp Tindra från golvet och hon skriker o gråter som en tok. Försöker lugna henne för att få ur henne om hon har ont någonstans eller om hon bara blev rädd. När hon lugnat sig säger hon att hon ville sova. Eftersom jag vet att hon slog huvudet så fick hon såklart inte sova. Det är inte bar att sova om man dragit på sig en hjärnskakning. Sen ville Tindra gå ner på golvet för hon ville gå själv.
Men hon kunde inte gå. Stå gick bra men hon kunde inte flytta på vänster ben. Hon bara grinade. Drog ner byxorna för att kolla men såg inget. Plockade då upp henne och begav mig hemmåt. Hon kunde inte sitta i vagnen heller så jag bar henne o drog vagnen vilket inte gick så jätte bra. Fick ringa Bobbas så han fick möta oss.
Väl hemma så kunde Tindra gå lite igen och efter ett tag gick hon ut o busade med sina kompisar.
Men FAN va rädd jag blev. USCH

Efter middagen gick vi med grannarna o fiskade en sväng, de va roligt fast det blev ingen fisk. Tindra satt i en hallonbuske o plockade hallon hela tiden hon, Det tyckte hon va roligt.
När vi kom hem plockade vi fram lite gott o satte oss utanför oss o spelade kort med grannarna.
Det tycker jag om. Jätte roligt hade vi =)
Vid 23 tiden dök Anna och Robban upp =) Oj vad länge jag hade väntat på dom.
Vi satt uppe o surrade till halv 2.
Så dagen slutade kanon bra tillslut.

25 Juli

Idag vaknade jag av att telefonen ringde. Det va Josefine och Ante som ville komma till oss o äta frukost. Dom hade varit på citygross o köpt bröd =)
Så roligt när folk bara dyker upp sådär. Saknar er alla så sjukt mycke. Så otroligt tråkigt att bara sitta här hemma. Dagarna ser exakt lika ut. Har inte kolla på vad det är för dag längre. Alla dagar är identiska. Det händer inget alls.
Är så otroligt less på detta. o jag är på fruktansvärt dåligt humör hela tiden och har ont i magen hela tiden.
Är så less på allt. Varför kan inget bara vara som jag hade tänkt mig? Varför gick allt åt helvete? Varför forsätter allt gå åt helvete? Varför kan inget bara vara bra??

Just det jag det va ju min dag jag skulle berätta om. När vi hade ätit frukost iallafall så drog Jossan och Ante ut på Birsta och vi gjorde oss klar. Fredrik kom o hämtade oss o så åkte vi ut på Birsta. Träffade Jossan o Ante där o gick på mcdonalds för att Fredrik ville äta frukost. haha
Sen gick vi i några butiker tills Fredrik skulle åka ut till Pappa o hjälpa honom med grävmaskinen, Vi stannade på rusta först o inhandlade fredriks pressent från oss. Han fyller ju år den 31 Juli.

Alla som inte vet det redan är välkommen på hans kalas ute på Alnö den 1 Augusti klockan 14.00.
Metkroksvägen 5 är adressen. haha. 

När vi kom hem gick jag o Tindra o la oss i min säng o tittade på film o vips så sov vi båda 2. 
3 timmar sov jag. Helt sjukt. 
Jag är trött hela tiden o helt slut  kroppen. Skulle kunna sova hela dagarna. 

När jag vaknade va det dags för middag. Fixade den o sen åt vi. Tindra va ute medans jag lagade mat o sen gick hon ut efter. Hämtade in henne klockan 21 då jag tyckte att det fick vara nog. Haha.
Såklart kom hon ihåg att det va lördag idag så det blev till att slå på en film o plasera henne med godispåsen i min säng. 
När hon sett kart på Pippi flyttade jag över henne till sin egen säng o där ligger hon o sover nu. 
Hoppas det iallafall. Ja sover gör hon men jag hoppas hon ligger i sängen. Igår hade hon nämligen rullat ur o låg på golvet o sov. Tur att jag kollade till henne innan jag gick o la mig. 

Nu ska jag hitta på nå annat, vet inte vad. Det är lördag o här sitter jag ensam. resten av familjen sover. Hur kul är det på en lördag? Konstigt att man inte ser skillnad på dagarna.  

Nä usch va less jag är.

Sov gott

23 Juli

USCH vilket dåligt väder det är. O mitt humör lika så. Fy bubblan va jobbigt allt är.
Känner mig helt nere o helt slut i kroppen.

Har så mycke tankar som snurrar runt i huvudet, Så mycke vilja men så lite hopp. Hur gör man då?
Så mycke jag vill, men det känns som att det aldig kommer hända.
Känns som att jag står still o trampar o kommer ingenvart.
Dagarna bara rinner förbi med samma handling varje dag. Jag gör så gott jag kan för att reda upp allt, men står fortfarande still.
Jag kan inte reda upp detta på egenhand.

Nä jag vet inte vad jag ska skriva. Finns mycke jag vill skriva men inget ja tänker ta upp här. Inte nu iallafall.




Fick en roligt överraskning imorse iallafall, Vaknade av att det knackade på dörren.
Klev upp o öppnade dörren o där stog Annie. Henne som ja tänkte så mycke på dom senaste dagarna.
Har velat ringa men är helt pank så jag ha lixom inte kunnat.
Men idag va hon helt plötsligt bara här, Hon jobbade o hade en körning från finsta men hade en kvart över innan hon skulle hämta så då passade hon på att komma hit o säga hej. Jätte roligt tycker jag.
Saknar mina vänner otroligt mycke.

Aja, nog från mig idag, orkar  inte skriva.

Natti Natt

22 Juli

Idag har vi varit in till stan o lämnat in papper på soc. Samma visa varje månad. Blev lite sent denna månad eftersom det har varit skitväder o då är det inte roligt att åka till stan inte, inte med buss iallafall.
Men idag ha det varit halvfint väder så då passade vi på. Vandrade runt en stund på stan oxå för att kolla efter en butik som Mamma surrade om men den verkar inte finnas kvar. Lite synd tycker jag.

Tindra va snäll hela förmiddagen och hur gullig som hellst. Men fy _ _ _ vilket humör hon fick när vi skulle åka hem.
Uscha. Hon skulle banne mig inte sitta i vagnen o hon skulle inte sitta stilla på bussen, antingen stog hon på sätet eller så låg hon på golvet o Mamma va dum o inget va bra. Höll  på att bli tokig innan vi äntligen va framme o jag fick kliva av bussen. Va ju hur mycke folk som hellst på den.
Aja, väl av bussen så skulle jag ha ner henne i vagnen o det va ju helt omöjligt, slutade med att vagnen tippade o hon hamnade på backen. Gjorde inte illa sig som tur va men ändå. Hon är ju helt hopplös ibland denna lilla dam.
När jag väl fått henne att sitta kvar i vagnen så va jag dumma Mamma hela vägen hem.
TYcker inte om när hon säger så.

Funderar på om det kan vara som Mamma sa att hon saknar tutten. Sakna trösten som tutten gav. Ja jag vet inte alls varför hon ha blivit så omöjlig som hon är nu. Det går ju lixom inte att prata med henne heller.
Sen ha hon slutat sova middag oxå. Hon vägrar de. Sällan jag lyckas få henne att sova. Det kan ju oxå va en orsak till hennes humör.
Ja jag vet inte alls jag. Mer än att jag kommer bli tokig om hon inte ger sig snart.

Efter många om o men tog vi oss hem iallafall o då hade hon lugnat ner sig och vi gick in o bytte kläder, sen fick hon gå ut o leka med Willda. Lugnt o skönt blev det hemma =)
Tills jag upptäcker vad dom små damerna ha för sig ute. *SUCK*
Willda står helt naken i lekparken o Tindra utan tröja o kämpar febrilt med att få av sig byxorna.
Dom skulle tydligen byta kläder med varandra. Jag sa åt henne att plocka ihop sina klädet o komma till mig så jag fick klä på henne igen men icke. Suckade o gick in o skickade ut Bobbas, orkade inte diskutera med henne mer idag.
Han klädde på henne o sen fick hon en sista chans att bete sig ute annars fick hon gå in.
Det gick ganska bra, lite små bråk mellan Willda o Tindra bara men det är sådant som händer o som dom ha börjat klara upp själva.
Men när ja skulle hämta in Tindra på kvällen så hittade jag hennes tjocktröja o skor i grannensbuskar o hon va nere hos Willda o åkte runt på hennes bil.
Hon tycker inte om när det är kallt annars men när hon är ute på kvällen då jäklar åker kläderna av hela tiden.
Förstår inte varför hon tar av sig skor o tjocktröja så fort hon får chansen.

nä usch vilken jobbig dag detta har varit. Helt slut i huvudet är jag nu, Men Tindra somnade iallafall utan att bråka idag =)
Nu ska jag oxå sova. Blir en film först.

Natti Natt

18-21 Juli

I Lördags jobbade jag på ÖB, det gick ganske bra förutom att tanten ha sabbat maskinen så man måste hoppa av o laga den hela tiden. Skit jobbigt o allt tar mycke längra tid än vanligt.
Men men, det gick ju iallafall.

Efter det satt vi hemma i det fina vädret o funderade på vad vi skulle hitta på. Ringde till Pappa o kollade vad dom hade för sig. Tänkte att dom kunde hämta oss så vi kunde sola o bada o så att Tigra kunde få simma lite. Hon älskar ju det o behöver röra på sig. Min lilla knubbis. Hehe
Men Pappa o dom va fortfarande ute med båten o då känndes de ju inge roligt att åka ut dit.
Ringde lillebror o kollade läget med honom o vad han hade för planer. Han slutade jobba precis då så han kom hit o så funderade vi tillsammans.

Det slutade iallafall med att vi åkte till Graninge =)
Där höll dom på att lägga golv i stugan som Fredrik ha byggt som vi ska bo i när vi är där o hälsar på =)

Insidan av Fredriks stugaInsidan av stugan som Fredrik ha byggtFredriks stuga
Här är stugan =)
Lillebror är duktig han

Sen blev det bara mys i solen.

Syster Sandras hund va hemma hos Mamma oxå. Dom va hundvakt över dagen.
Bosse heter han o är en liten Amstaff kille.
Tigra o Bosse busade järnet hela dagen. Dom hade tok roligt.

Här kommer lite bilder på dom, Mest för att Sandra ska få se.
Tigra o BosseBosse o TigraBosse o TigraBosse o TigraSandras hund Bosse och våran Tigra busar järnet hemma hos Mamma

Oj så roligt dom hade. Ha säkert knäppt 50 bilder på dom men kan ju inte lägga ut allt här, hehe


Bosse i Fredriks knä  Bosse i Fredriks knä

Bosse myser i Fredriks knä.

Ja det va Lördagen det.
Söndag då blev de auktion på bruket o sen lite fiske i brukstjärnarna, men ingen fisk.
Efter fisket åkte vi o fikade lite på brukets café.
Sen åkte vi tillbaka till Mamma igen. Hjälpte Mattias o måla lite på hans rum.
Vi blev kvar fram mot kvällen o sen bar det av hemmåt. Tindra sov hela vägen hem o sen sov hon vidare i sin säng.

Måndag regnade det ute hela dagen. Jag och Tindra bakade lite Thekakor och chokladbollar för att tiden skulle gå.
När vi va färdiga med det ringde Oliver o frågade om dom fick komma o hälsa på. Självklart fick dom det.
När dom åkte lekte jag med Tindra på rummet tills det va dags för sängen, sen blev det sängen o tv för mig.
Är så sjukt trött hela tiden.


Tindra på Bråkmakargatan

Haha. Ja alla känner väll till Lotta på bråkmakargatan?!
Tindra är ju kär i dom filmerna och jag har nu kommit på att det är därifrån hon får alla sina hyss o bus.

Hon säger tillexempel. Dumma Mamma hela tiden o det gör Lotta oxå o de roliga är att Tindra uttalar det så att det låter precis som Lotta. Haha.

O hon surrar konstant om Lotta o Lottas Mamma hela dagarna.
Lotta hit o Lotta dit.
Lotta äter inte maten o då gör inte Tindra de heller.

O när Lotta blir arg på sin Mamma så säger hon först dumma Mamma och sedan skriker hon allt vad hon har.
O precis så gör Tindra oxå.

Jag hon kanske inte ska titta på Lotta nå mer.
Eller så får jag vara med o förklara för henne att man inte ska göra som Lotta gör.



Idag den 17 Juli har Tindra varit på ett litet äventyr med kompisen Willda.
Dom va ute på gården o lekte med dockorna och varsin vagn o jag såg dom hela tiden, efter en stund såg jag dom försvinna runt hörnet och tänkte att dom säkert gick för att plinga på våran dörr precis som dom brukar göra.
Men det ringde aldrig på dörren så tillslut gick jag för att kolla vart dom tog vägen o såg dom ingenstans.

Vände o gick ner på gatan en liten bit o tänkte att dom kanske hade gått bakom huset o hamnat nere hos Willdas Mamma som satt ute där nere, men icke,

Vände igen o gick upp mot parkeringen samtidigt som Willdas storebror Rasmus kom på cykeln för att hjälpa mig o leta.
Jag tog en sida av huset o Rasmus den andra.
Hör honom ropa att han hittat dom o kommer då fram till att han ropade från vägen.
Springer dit eftersom det paserar många bilar just då o hittar flickorna precis vid vägen.
Frågade Tindra vad hon hade där att göra o fick till svar att dom skulle ta bussen till stan.
-Men snälla Tindra inte kan väll ni ta bussen o åka til stan ensam heller.
-Jo sa Tindra då o surade ihop totalt.
Hon är ju van att åka buss hon o det är de bästa hon vet, hon tjatar om det så fort hon ser en buss.
Satte mig ner med flickorna o förklarade att när man är så liten som dom är så får man inte gå till vägen ensam o man får absolut inte åka buss.
Fick dom båda att följa med mig därifrån o påvägen tillbaka till lekparken kom Willdas Mormor o så förklarade jag vad dom haft för sig o då sa hon till Willda att man absolut inte får gå till vägen o då högg Tindra in hon oxå.
- Willda du få inte gå till vägen.
Hon upprepade de flera gånger. Hon skällde på Willda trots att hon gjort samma fel själv.
Min lilla knäppis.
Men jag hoppas verkligen att dom förstått att dom inte får gå dit själv.
Nu tänker jag banne mig följa efter dom så fort dom går runt hörnet på huset.
Bus ungar.

Ja jag har fått mig en egen lite Lotta jag, haha

ikväll blev de lady o luffsen istället för Lotta, haha
O hon somnade som en stock.

Natti Natt

17 Juli

Idag ha jag fått lite gjort iallafall. Huvudvärken håller i sig plus att jag ha skit ont i halsen igen =(
Inte alls roligt. Känner mig helslut i kroppen o har ont överallt känns de som. Ucsha.

Men men det går över.
Jag har städat lite och bäddat rent i sängen med Bobbas födelsedagspressent, Haha.
Han fyller ju år snart så Mamma passade på att handla till honom när vi va på Birsta igår eftersom hon jobbar den dagen han fyller.

Detta fick han av Mamma
Bobbas födelsedagspressent från Mamma
Kanon bra det. Behövdes faktiskt nytt. =)

Sen ha vi varit på ica o handlat oxå. Är väldigt pank så det blev blöjor o 2 mjölk paket, Haha.

Henke ringde idag oxå o surra på, han ville veta om Tindra önskade något från Åsele. Typ kläder eller nått.
Ja sa jag, kläder går ju alltid åt. Hon är ju expert på att skita ner sig. Haha
Sen fick han prata med henne själv o frågade då vad hon ville ha, GODIS svarade hon ju såklart, haha.
Det skulle han fixa till henne. hehe

Sen har jag bakat en ny filmjölkslimpa o denna gång blev den bra. =)

Men nu är det dags att gå o lägga sig.
Börjar jobba klockan 7 imorgon.

Natti Natt

16 Juli

Idag har jag o Tindra varit med Mamma på Birsta. Vi har haft jätte roligt =)
Mamma har handlat golv o färg o lite allt möjligt.
När vi hade handlat klart köpte vi hamburgare som vi skulle ta med hem så att Bobbas oxå fick något att äta.

När vi skulle åka hade vi nog roligt åt att det va proppfullt i bilen. Vi fick knappt plats. Men sen när vi kom ut till första rondellen kom jag på att jag glömt påsen med dricka på taket. Oj vad vi skratta då. haha.
Sån tur va så kör ju Mamma lugnt så när vi kört åt sidan kunde jag kliva ur o hämta den. haha.

När vi ätit o surrat ett tag åkte Mamma hem igen och jag har inte gjort mycke alls. har fortfarande ont i huvudet så jag orkar inte. Håller tummarna på att det är borta imorgon så jag får något gjort då.

Sen kan jag berätta att jag har pratat med Tindras pappa. Som de låter nu ska Tindra få åka till Farmor och Farfar nästa helg. Får se om dom hör av sig något. Men dom hade iallafall sagt till Henke att dom ville ha henne då. Hoppas att det blir så. Hon behöver ju faktiskt sin Farmor o Farfar. Hoppas att hon går med på att åka oxå bara. Hon har ju blivit så himla blyg.
Ja vi håller väll tummarna på att dom hör av sig så att hon kan åka dit. Jag tänker då inte ringa o tvinga på dom henne. Det känns väldigt fel.

Ja sen ha jag inte så mycke annat att berätta tro jag. Har så ont i huvudet nu så jag knappt vet vad jag heter. haha.

Hörs imorgon.
Natti Natt

15 Juli

Usch vilket dåligt humör jag varit på idag. Riktigt kort stubin ha jag haft. Fy på mig.

Men men, jag har iallafall bakat med min underbara dotter idag =)

Detta blev resultatet.
kladdmuffins med smak av Choklad och Vanilj
Kladdmuffins med choklad och vaniljsmak.

Tindras gula muffins med blå glasyr o silverkulor =)
Tindras gula mini muffins med blå glasyr och silverkulor på =)
Snacka om lycklig hon blev när hon fick vara med o baka o dessutom fick alldeles egna muffins.

Ja sen ha det inte hänt så mycke mer.
Orkar inte skriva heller. Ha precis varit upp till lillebror o hämtat Tindras bilstol plus att jag ha dunder ont i huvudet.
Berättar mer imorgon.

Natti Natt
puss o Hej

Mitt lilla busfrö

14 Juli

Idag har jag bakat lite. Började med en filmjölkslimpa som blev riktigt misslyckad. Jag hade för lite bikarbonat o tänkte att de är säkert inte en superviktig ingrediens men aj så fel jag hade.
Detta är resultatet

Misslyckad filmjölkslimpa

Platt som en pannkaka o väldig seg o alldeles förljus. haha. Det går inte att äta den.

Sen blev de lite småkakor oxå.
Kanelbågar
Kanelbågar är detta. Aldrig bakat dom tidigare men dom va riktigt goda.

Kolakakor.   Har andra planer på formen till nästa gång. o lite kortare gräddningstid kanske. Dom ska ju vara lite seg
Kolakakor är detta. Dom är grymt goda, men jag gräddade dom lite för länge. Dom ska ju vara lite seg igentligen.

Vaniljhorn. Haha  0 tålamod så det blev runda kakor istället
Sen blev det vanlijhorn. Men jag hade inte tålamod till att sitta o göra horn så det blev runda kakor istället. HAHA

Ja så har min dag sett ut.
Tindra har varit ute o busat.
Hon har varit lite bråkig idag, Rök ihop med thea så Bobbas fick hämta in henne. Satte henne på rummet o så fick hon sitta där tills hon lugnat ner sig.
Då gick jag in o pratade med henne o så kom vi överenns om att man inte puttar o slår kompisarna o sen fick hon en chans till att gå ut.
Efter det har hon varit snäll. Förutom att hon säger att jag är dum med henne, Hon sa det när jag hade pratat klart med henne inne på rummet.
- Du är så dum med mig Mamma.
- Men Tindra vem är det som är dum igentligen frågade jag.
- Tindra är dum med Mamma sa hon då o gav mig en kram
SÖT tjejen min.

Tindra ville titta på tv i våran säng innan hon skulle gå o lägga sig. Vi la oss där o så sa jag att det bara skulle bli en liten stund. Men vi somnade båda 2. Haha.
Flyttade henne till sin egen säng när Bobbas varit in o väckt mig. hehe

Appropå sova, igår va jag in på hennes rum o kollade innan vi gick o la oss. Skulle kolla så att hon inte ramlat ur sängen o släcka lampan.
Hon hade tappat täcket så jag la det över henne o då vände hon sig o sa "prusiluskan, mer prusiluskan" Vet inte hur det stavas men jag höll på att dö av skratt. fick springa ut ur rummet för att inte väcka henne. Haha. Hon sov nämligen när hon sa det.
Hon måste ha somnat precis när prusiluskan va på tvn. haha

Lite rörigt inlägg det här o rörigare blir de för här kommer något som igentligen inte har med idag att göra.
Haha. Lillebror Mattias på 9:an balen
Haha. Hittade denna på facebook.
Lillebror Mattias blev ju balenskung på 9:an balen =)

Men nu ska jag sova,
Natti Natt

13 Juli

Jag tänker inte lägga ner min blogg bara för att andra klagar. Jag skriver vad jag vill o det tänker jag fortsätta med.

Idag har jag städat våran uteplats. Har inte blivit så mycke gjort där eftersom det regnat så mycke. Har inte varit nå roligt då.

Här är resultatet


Lite bilder på rabatterna
Mina gurkor går det segt för men dom kommerTindras jordgubbar tar sig

Bild 1: Mina gurkor är lite sega iår men dom tar sig.
Bild 2: Tindras Jordgubbar kommer dom oxå.
Bild 3: Mina solrosor o nå klätter sak som jag inte har en aning om vad det är. Den Bara dök upp
Bild 4: Planterat lite mycke blommor i krukorna va. Tänkte inte på att dom växer. Haha

Nån äter mina solrosor. Jag tror att det är tvestjärtarna
 Närbilder på mina solrosor.
Kan det vara tvestärtarna som gör detta?

Ja o sen blev det den vanliga städningen inne och lite lek men lillhjärtat mitt.

Nu blir det tv o sen sova.

Natti Natt

Ps. Tack Hanna för komentaren i Tindras blogg. Ds.

Ber så hemskt mycke om ursäkt för mina tankar o känslor.

Jag startade denna blogg för att kunna skriva av mig vad jag tänker o känner om allt som händer runt mig. Jag har som dom flesta vet väldigt svårt att prata om saker o ting men skriva kan jag.

Blir lite irriterad över att folk ska lägga sig i vad jag har för tankar o känslor.
Dom är mina o är det så att ingen vill läsa vad jag tycker, tänker och känner så ge då fan i att gå in på min sida o läs.

Jag måste få skriva vad jag vill i min blogg.

Detta handlar igentligen om mitt inlägg om Tindras Farmor och Farfar o Fastrarna.
Jag ber om ursäkt om ni tog väldig illa upp för det men jag ville tala om hur jag känner kring detta.
Jag trodde oxå att jag skulle få någo typ av reaktion på detta. men icke.
Eller jo Tindras yngsta faster hörde av sig o berättade vad hon kände,vilket jag är väldig tacksam för. Är glad över att Tindra har dig, Men resten då?

Ring o skäll på mig om ni vill de, gör vad ni vill. Tala om hur ni känner kring detta. Hur har det kunnat bli såhär?
Ni kan ju för fan inte bara axeptera det jag skrivit om ni nu tycker att det är så fel.
Jag vill gärna att ni säger vad ni tycker.

Det kan ju inte vara så att ni inte vill ha med Tindra att göra längre. Det måste vara helt omöjligt.
Det är förmodligen mig ni inte vill ha att göra med, men låt inte det gå ut över Tindra.
Vi har ju kunnat prata tidigare trots att ni inte tycker om mig. Jag kan axeptera att ni inte gör det. O jag kan prata med er trots detta för Tindras skull.
Kan inte ni det?
Man kan ringa till mig och fråga hur det är med Tindra. Skicka ett sms, skriv på msn, skriv nått i hennes blogg. Ja nånting.
Vill ni att hon kommer o hälsar på måste ni ju prata med mig. Hon kommer inte bara dyka upp o säga hej.

Äh. gör säkert saken ännu värre med detta men jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Ska nog stänga ner den här jävla bloggen o hålla allt inom mig istället.
Jag ska sitta här med alla känslor inom mig själv o gråta dag ut o dag in över mitt misslyckade liv.
Över mina idiotiska beslut.
Jag ska sitta här o må skit o kväva mig själv med allt jag känner.

Tack för mig


12 Juli

Jobbig dag idag.

Först o främst eftersom jag är förkyld o har ögoninflammation o sen för att Tindra är så extremt bråkig.
Fattar inte hur hon orkar vara sådär gnällig o bråkig.

Har inte gjort nå annat än vardagssysslorna idag. Städat lite, lagat mat, tvättat o hängt tvätt.
Va o handlade en sväng med lillebror oxå. Han stannade o åt med oss.

Nu blir det en film o mys med Älsklingen

Vad är det för fel???

Ja det kan man ju verkligen fråga sig.
Tindra är helt omöjlig att vara i närheten av. Hon bråkar, tjurar, slåss, skriker o grinar.
Vet inte när jag såg ett leende sist.
Nä men hon gör mig tokig. Inget är bra.

Hon vill gå ut o leka med kompisarna o de får hon såklart, men så fort hon kommer ut börjar hon bråka med kompisarna.
Ska willda gunga blir Tindra arg för då vill ju hon gunga. Springer fram o sliter i gungan o skriker. Blir helt hysterisk o skriker åt Willda att hon ska gå.
Ja så är hon mot alla när det gäller allt.

Jag gick ut för att umgås med henne i lekparken, tänkte att hon kanske skulle bli gladare då men där hade jag fel.
Hon bara låg på gräsmattan o skrek.
GÅ Mamma, o när jag gick då fick jag inte de heller.

Hämtade vagnen tillslut o fick kämpa i flera minuter innan jag lyckats få ner henne o spänt fast henne i den.Tänkte att lite sömn kanske skulle hjälpa, men vi hann inte långt innan vagnen började gå i bitar.
Gick hem o rullade in henne i hallen, sen fick Bobbas ta över. ORKADE inte längre.

Han tog henne ur vagnen o in på rummet, hon va fortfarande lika hysterisk.
Han bäddade ner henne o gick.
Hon ick skrika en liten stund inna han gick in igen o då hade hon vänt upp o ner på hela rummet. slitit ut täcke, kudde o hela madrassen ur sängen o hon va fortfarande lika arg.

Tillslut skruvade Bobbas ihop sängen hennes igen så att hon inte skulle kunna kliva ur den och så pratade han med henne en liten stund o då, äntligen lugnade hon ner sig.

Men varför i hela friden ha min underbara dotter blivit så?
Hon som alltid har varit en liten ängel. Nu är hon helt tvärt om. Det går inte att vara i närheten av henne. O får hon inte som hon vill blir hon helt galen.

Jag fattar ingenting.
Vet inte vad jag ska göra för henne.


Men nu får det vara nog

Blir tokig snart.
Harromdagen kunde jag knappt prata för att jag hade så ont i halsen o så fort jag ansträngde mig kunde jag inte andas.
Feber hade jag oxå.

Igår kännde jag mig frisk men vad händer, Jo jag tar o drar på mig en ögoninflammation oxå o snorig som en gris är jag.
Inte alls roligt kan jag lova.

Vill inte vara sjuk mer. Är ju så jobbigt ju. Att först inte kunna prata o sen inte kunna se är inte kul.
Tappar väll hörseln snart oxå ska ni se.

Nä nu ska jag föröka hitta något att äta. Har nyss klivit upp.

Puss o hej

11 Juli

Idag har vi inte gjort något alls. Bara tagit det lugnt.
Tindra har varit ute och busat hela långa dagen. Hon är helt överlycklig hon.
Äntligen ha vi fått tillbaka solen. Nu saknas bara värmen. Håller tummarna på att den dyker upp oxå.

Ikväll blir det film o lite chips.
MYYYYYS!!!

Har slängt in ett inlägg i Tindras blogg med bilder från 0 till 2 år om det är någon som vill se mitt lilla hjärta =)
tindrajansson.blogg.se är adressen iallafall och det finns en länk till henne lite längre ner på vänster sida.

Nu ska jag ta o hämta in henne så hon hinner med ett bad innan det är dags för sängen.
Hon är riktigt skitig.

Puss o hej

Vad va de jag sa!!!

Igår va vi som sagt ut till Pappa en sväng o hälsade på, va satt där o pratade om mitt nya jobb.
Jag sa då till Pappa att jag trodde att tanten skulle ringa idag o fråga hur man startar maskinen. Haha
O vad tror ni händer kvart i 8 imorse?
Jo hon ringer mig o säger - Maskinen startar inte, vad ska jag göra?
Jag va bra sugen på att ge henne svaret jag sa hemma hos pappa. Vilket va - Vrid på nyckeln. Men så dum är jag inte.
Frågade henne bara om det va nån lampa som lyste på mskinen o de va det ju inte så då konstaterade jag att de va slut på ström i den och sedan fik jag ju komma på vad som va fel då. O det va så enkelt som att hon inte hade satt i laddaren när hon ställde ifrån sig maskinen.
Hon satte lixom bara i den i maskinen men kollade inte att den satt i väggen. Hehe

Ja hur ska detta sluta tro.


10 Juni

Jaha, då ha man jobbat  "sista" dagen då =(
Får se hur det bli med den saken. Tanten är ju så orolig för hur det ska gå så ho glömde helt bort hur maskinen fungerar. hehe. Hon visste knappt vad som va upp o ner på den.
Hon spenderade nästan hela arbetstiden på att fundera på hur hon skulle fixa detta som.

O så går hon hela tiden o säger att hon är osäker på om hon ska vara kvar. Hon vill ju inte utsätta sig för hur mycke som hellst.
Ja vi får se hur länge hon håller ut. Som det låter så blir det inte länge.

Fick cykla i regn både till o hem från jobbet idag. Inte alls nå vidare roligt. Vill ha fint väder nu.  Himlen ser klart mycke ljusare ut så jag håller tummarna på morgondagen.
Tindra är så otroligt less på att vara inne.

Idag har vi varit ut till Pappa o umgåtts med dom ett tag. sköt att komma iväg lite och så blev vi ju bjuden på mat. Kanon bra det =)


9 Juli

Ännu en dag på jobbet =) Går kanon bra o trivs som fisken i vattnet, känns lite tråkigt att det är "sista" Dagen imorgon. Sen blir det bara varannan lördag =(
Fick iallafall köra maskinen idag o när jag kommer ut o ska hämta den så kollade jag smutstanken o som vanligt ha inte tanten gjort rent i den. *Suck*
Inte roligt att man ska måsta börja med det innan man kan börja köra, o mindre roligt är det ju när den ha stått över natten o skiten torkat fast. Gör man rent innan man går hem så är det ju bara att spola ur den så är de färdigt sedan.
Sen när jag väl fått ording på maskinen o fått ut den i butiken så kommer jag till stora entren o ska skura där då ligger de stora dammtussar i hörnen o mattorna är tvärskitig. o där hade hon tilbringat nästan 20 minuter o städat.
Vet inte alls vad hon städade där. Kan de kanske ha varit taket. hehe.
Men inte gör det mig något om hon fortsätter så nu när jag inte kommer jobba på veckorna. Då kan dom ju inte få för sig att det är jag som slarvat iallafall. då ser dom ju klart o tydligt att det är hon.

Men annars har det gått bra på jobbet. riktigt nöjd med min insatts att jag han igenom hela buriken på mindre än  timmar. KANON bra det =) Då vet jag ju med säkerhet att jag hinner när jag är ensam på lördagarna =)

Efter jobbet har jag gjort inget alls. Haha. Regnar ju ute så det är inte roligt. Busat med Tindra har jag gjort och dammsugit igen, sjukt att det blir skit  på bara en dag. 

När jag skulle lägga Tindra ikväll plockade jag ihop lite på hennes rum och fick syn på en silverfisk igen. USCH så otroligt äckligt. Fattar inte vat dom gör på hennes rum. Men dom verkar vara under listen mot badrummet iallafall. 
Har hittills sett 3 st. 2 vid listen och 1 i en leksakslåda. 

O inte nog med det, Har lyckats bli av med myrorna både inne och ute men nu har jag lyckats fått sånna där äckliga tvestjärtar istället och dom äter upp alla mina blommor i rabatterna.

Har hört av grannarna att man råkar ut för allt möjligt i det här området men jag har inte riktigt trott på de innan nu.
Nu har jag råkat ut för allt som pratat om utom råttorna. Fy fan kan jag bara säga.

Får jag in råttor då flyttar jag på en kvart. Ja kommer tvestjärtarna in så är jag ute på 3 sekunder för den delen.
USCH. Måste ringa anticimex imorgon så dom får komma hit o spraya hela lägenheten med alla medel dom ha.
Haha

Men nu ska jag ta o lägga mig o glo på en film. Om jag hinner innan jag somnar. Är jätte trött ja. Hehe

Natti Natt
Puss o Hej

7 Juli

Idag har jag äntligen bakat thekakor. Ha varit på gång länge det men har inte blivit av. Har haft fukkt upp med fint väder och en massa annat. Men idag när det regnade passade jag på att fxa de.
Så skönt att få det gjort.

Men det är nog det enda jag fått gjort idag. Eller jag har tillbringat mycke tid inne på Tindras rum med henne. Har som sagt regnat ute idag så inga kompisar ha varit ute. Tindra tycker det är tråkigt. Hon vill ju va ute även om det regnar. Hehe

Imorgon blir det jobb igen =) Håller tummarna på att tanten ger upp så jag får hela jobbet. hehe. Nej va elak jag är, men det skulle faktiskt vara skit bra för mig. Hon ha ju jobbat hela sitt liv hon.

Nä nu ska jag ta o göra något annat.

Puss o hej

6 Juli

Idag har jag jobbat igen.
Trivs fortfarande bra på nya jobbet. Känns jätte bra. Så nu håller jag nästan tummarna på att tanten som fått första tjänsten inte klarar av detta jobb för då får jag allt. =) Vore kanon bra de tycker jag.
Hon är fortafarnde inte hemma på skurmaskinen och går bara o strosar runt med skurkäppen o muttar om att det är så lite tid. Hur ska hon hinna som?? Ja för mig skulle de då inte vara nå problem.
Men vi får se hur det går för henne.
Jag ska vara med henne tills på fredag nu eftersom chefen va tvungen att åka til Luleå o anställa folk där. Efterdom jag kan maskinen utan o innan nu så ville han ha mig på plats så att jag kan hjälpa tanten om det skulle bli nå tok.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Sovit lite dåligt inatt så det blir bara tv tittande för mig. Tänkte baka tekakor men det får bli imorgon istället.

puss o hej

Jobb =)

Slutet på denna vecka har varit lite små rörig men det har ordnat sig kanon bra =)
Tindra är ju sjuk så hon får ju inte vara på dagis och både jag o Bobbas skulle jobba.
Jag har jobbat på mitt 3dje jobb. Det nya på ÖB. Städning där oxå men helt klart den roligaste städningen jag har jobbat med =)
Jag får nämligen köra skurmaskin och då inte en sådan som jag är van utan denna sitter man på. Är typ som att köra radiobil i butiken. Skit kul, Haha.

Iallafall så fick Tindra vara med Sara när jag jobbade och så åkte jag ut till dom när jag slutat för att vara med Tindra så att Sara fick måla lite. Dom håller på att spöna om huset.
Allt slutade med att Tindra va hos Pappa och Sara från Onsdag till Lördag. Familjen är banne mig det bästa man har =)

Ska jobba på Öb hela nästa vecka oxå. Till o börja med blir det städning sen ska jag få jobba i kassan oxå. När det bli vet jag dock inte. Hur jag gör med Tindra det vet jag inte riktigt än men det ordnar sig det oxå.

Igår va vi på Gatufesten. Har sagt hur länge som hellst att vi inte ska gå för det är värdelöst och kostar en massa pengar.
Men det slutade med att vi gick o fan va jag ångrar det. 740 kr åt helvete lixom. Jätte kul.
Nej de gör jag inte om. Nästa år ska jag inte dit om det inte är nån artist som är värd pengarna vill säga.
Om inte så sätter inte jag min fot där igen. Rena rama rånet är vad det är. Usch.

Idag kom Tindra hem iallafall o hon har varit ute o busat med Wilda hela eftermiddagen medans jag städade här hemma. Har inte gjort det på väldigt länge. Damsugar munstycket gick sönder sist jag städade så jag har inte kunnat städa.
 Men Bobbas har nu tejpat ihop det så att det gick att dammsuga =) Så nu är det rent och fint här och Tindra sover i sin "Nya" säng. Jag har plockat bort ena sidan från hennes spjälsäng. Hon är ju stora tjejen nu ju.
Slutat med Tutte o allt.
Det gick rätt bra att få henne att sova iallafall. Hon kom upp ett par gånger. Sista gången ville hon att jag skulle sitta på golvet vid hennes säng. Det gjorde jag såklart, eftersom det va första natten i nya sängen. Hon somnade på 2 minuter.  Hehe

Nu ska jag o Älsklingen ta o se en film o sen sova.
Natti Natt


RSS 2.0