28 Oktober

Idag vaknade jag pigg för första gången på väldigt länge. Klev upp direkt när Tindra kom o väckte mig. Sen gjorde vi henne klar. Bytte blöja, tog på kläder ocg borstade tänderna. Sen klädde vi på ytterkläderna och Tindra satte sig i vagnen o åt en drick yoghurt när vi gick till dagis.
Så snäll o söt hon som hon va imorse brukar hon inte va, Haha.

När vi kom på dsgis va therese påväg in i gympasalen med barnen så Tindra hoppade ur kläderna o försvann in dit utan att säga hejdå. Jag fick springa efter henne o säga hejdå. Haha. Hon älskar verkligen gympasalen.

Sen kan jag berätta att hon älskar att retas, Så fort man ska klä på henne eller liknande så springer hon ifrån mig o säger "Du kan inte ta mig" o så skrattar hon. haha Så otroligt söt =)

Nu ska jag ta mig i kragen o få nå gjort här hemma, Åker ju bort i helgen o jag hatar att komme hem till en stökig lägenhet, Finns inget värre.
Sen så måste jag ju tvätta oxå så att vi ha nå rena kläder att ta med oss.

Vi åker iallafall till Graninge, Jag, Älskling, Tindra och Tigra tar bussen upp på Fredag morgon. Då åker vi raka vägen in till Sollefteå där vi ska umgås med Madde o Nova. Tjejerna ska få busa hela dagen lång. Det va ju evigheter sedan dom träffades. Ska bli såååå roligt att få umgås med dom igen =)

Ska försöka få tag på Josefine oxå så man hinner träffa henne något.

Men som sagt så måste jag göra lite nytta nu.

<3

Veterinärbesöket

Det gick bra hos veterinären. Tigra somnade på 2 sek efter att hon fått sprutan med lugnande.
När hon somnat fick Bobbas bära henne in till röntgenrummet och jag o Tindra fick vänta utanför.
Dom tog om bilderna 3 gånger o varje gång hörde jag dom säga att dom inte blev bra.  Trots det gav dom upp efter 3 försök o tog bilden som såg rakast ut.
När jag berättade det för Mira blev hon vansinnig o skulle ringa dom. Bilderna ska tydligen vara helt raka annars kan det bli fel. Får se vad dom säger.

Sen så sa dom att Tigra skulle bli så pass pigg att hon skulle kunna gå därifrån till bussen. Det sa dom alltså när jag frågade dom om det när jag bokade tiden.
Men igår när allt va färdigt sa dom helt plötsligt att hon absolut inte fick gå. Hon skulle bäras.
Snacka om puckon. Tänk om jag hade åkt dig ensam med Tigra o Tindra då. Hur skulle jag ha gjort då?
Nu va det bara ren tur att Bobbas va med o att jag dessutom röck med mig vagnen innan vi åkte in till stan.
Annars hade de ju inte gått.



Tigra fick helt enkelt åka vagn hem. Haha


Helgen

Ja i helgen har vi inte gjort så överdrivet mycke faktiskt.
I Fredags tog jag o Tindra bussen in till stan där Älskling och Fredrik mötte oss. Vi skulle busa med Mamma o Mats =)
Dom hade tagit in på hotell här i Sundsvall för att fira bröllopsdag, Jag lyckades komma på vilket hotell dom bodde på o sen åkte vi som sagt till stan där vi köpte en stor buket blommor, en choklad ask och en Whiskey till Mats eftersom han fyllt år. När vi inhandlat allt gick vi upp till hotellet och bad personalen bära upp det på rummet så att det fanns där när Mamma och Mats kom. Hehe
Dom blev jätte glada =) Mamma o Mats alltså.

I Lördags va vi bara hemma. Fredrik va här med oss. Pappa, Sara, Oliver o hans kompis kom o hälsade på oss på kvällen. Vi skulle prata om resan vi ska göra. Bestämma datum o vilket båt vi ska åka med mera.
Nu är allt bestämt o bokat tro jag. Ska bli så roligt =)

Söndag kändes som en hel vecka. dagen tog aldrig slut. Såååååååååå otroligt tråkigt. haha
Minns inte ens vad vi gjorde.

Måndag va det igår ja. Jobbade mellan 7 o 10 med dubbel lön =) Kanon tycker jag. Haha.
Hade ju ingen dagis plats eftersom hela personalenn va på planeringsdag o då hade jag ju sagt att Tindra inte behövde dagis. Men nu blev jag tvungen att jobba o när jag förklarade för chefen min hur det va så sa han att om jag kunde jobba så skulle jag få dubbel lön =)
Bobbas fick alltså vara hemma o jag jobbade.

Idag är det Tisdag. klockan är halv 10 och Tindra har fortfarande inte vaknat. Undra om hon tänker bli riktigt sjuk. Hon är jätte snorig o har lite hosta.
Hon är iallafall hemma från dagis idag men det är bara för att vi ska till veterinären med Tigra. Hon ska höftledsröntgas o vi ska vara där ett o bör vara ute i tid eftersom vi inte vet exakt vart vi ska.
Hoppas verkligen att det går bra på röntgen.

Nu ska jag ta o göra mig klar o fixa lite annat.

Hörs nått senare med resultatet av röntgen.

Puss o hej

Uscha va trött jag är

Är fan inte van att jobba hela dagar hela veckor. Usch va lat man blivit.
Jobbar ju på morgonen o praktiserar efter det. Men det är klart värt det eftersom jag kommr få jobba en del sedan.
Kommer bli kanon bra. Trivs bra o har kanon bra arbetskamrater. Känns skit bra.

Lite störande bara att tanten som har städningen igentligen är sjuk fortfarande o tänker fortsätta vara det ett tag till.
Hon skulle börja jobba imorgon men då ska hon tydligen till vårcentralen o hon är säker på att hon kommer fortsätta vara sjukskriven.
Lite knepigt eftersom hon bara va lite snorig när hon sjukanmälde sig för 2 veckor sedan.
Men men, det är bara för mig att städa de.

Lite störande att jag inte får nån helg nu heller. Måste ju städa på lördag oxå =( Visst det är bara 3 timmar, men jag måste ju kliva upp tidigt o när man kommer hem har man ju lilla donnan att ta hand om, så då bli de inge sova inte.
Jag vill ha en riktigt lugn  skön helg. Men det får vänta det. Får sova när jag bli gammal o grå.

Fast jag ska nog sova nu förresten. Ska ju upp 5 imorgon, precis som alla andra dagar.
UNDERBART!!!!



15 - 20 Oktober

Förra veckan blev en lång rbetsvecka med både praktik och jobb. Men det gick vägen och jag tycker att det är jätte roligt.
på eftermiddagarna har jag inte gjort mycke alls. Har varit tok trött när jag kommit hem o så har jag bara velat umgås med Tindra den lilla stund man hann med det. Hon va så trött så hon ville sova redan klockan sju. Ja hon hade nog somnat tidigare om hon hade fått det.

I helgen har vi varit hos Pappa och Sara. På lördag va vi dit eftersom Fredrik skulle fixa med bilen igen så då passade vi på att umgås. Det roliga va bara det att det inte va någon hemma när vi kom dit. Haha
Men vi gick in o väntade på dom.
Det blev middag där och sen kom Nilla o Stina så då blev det kaffe o glass.

Söndag fyllde Oliver 12 år så då va vi dit och gratulerade honom.

Nu är det dags för en arbetsvecka till med både praktik och jobb. HÄRLIGT =)
Har redan avverkat 2 dagar. Idag har jag fått sitta i kassan. Ska ju lära mig den så jag kan jobba riktigt sedan.

Men nu ska jag ta o badda ner lill hjärtat mitt.


Ja nu va de så länge sedan

att jag inte ens minns vad vi haft för oss. Haha

Men jag kan berätta att jag har börjat min praktik på ÖB iallafall samtidigt som tanten med städningen på ÖB tar o blir sjuk. Så jag får börja dagarna med att städa o sen hoppa över på praktiken.
Än så länge har det bara blivit att jag fått hjälpa till med inkommande vaor. Ingen kassa alltså. Men det är för att dom har 2 i personalen som är sjuk så då hinner inte Niklas med att lära mig kassan.
Men jag trivs bra där iallafall o jag hoppas verkligen att det bli mycke jobb där sedan.

Vet inte vad jag ska skriva mer för det ha lixom inte hännt något. Haha
Jag Tillbringar dagarna på ÖB. Tindra sina på Dagis och Bobbas sina på Lac.
Sen kommer man hem o lagar middag o vips är det dags att sova.
Men det är skönt ändå. Äntligen ska man få känna på vad helg är igen. Det va länge sedan  man hade riktig helg.

På tisdag den 27 Ska jag till veterinären med Tigra. Då är det dags för höftledsröntgen på henne. Hoppas det går lika bra för henne som för syster.
Men det tror jag nog att det gör.

Nu ska jag ta o slänga ihop lite mat till familjen.


Slarver

Ja i Onsdags va jag hemma med mitt Lilla hjärta hela dagen. Vi lekte o myste mest hela dagen =)
Så skönt att få göra de ibland.

I Torsdags va Tindra på dagis o Älskling jobba så jag tog bussen in till stan o hälsade på Peter och Sara i deras nya lägenhet. Har varit dit förut men nu fick jag träffa tillskottet i familjen. Lilla Dolly, En söt liten kattunge som lekte med allt. Haha. Den klättrade i gardiner och attakerade sin spegelbild i listerna på golvet. Så söt så.

Åkte hem så att jag va hemma strax inna Älskling kom hem från jobbet =) Hann bara gå en sväng med Tigra så va han hemma =)
Klockan 2 hämtade ja sessan på dagis o då gick vi hem o städade hennes rum från golv till tack. Jag har till o med diskat hennes leksaker och tvättat allt som går att tvättas. Det är nämligen så att en av hennes kompisar ha fått mask, vilket är det absolut värsta jag vet. Får Tindra det så vet jag inte vad jag gör. Denna kompis va iallafall in o lekte med Tindra den dagen det upptäcktes så därför blev det STOR städning. Jag gör allt för att inte släppa in mask i detta hem.
Jag dör om hon får det.

Idag är det Fredag och vi har varit hemma o tagit det lugnt. Lekt lite med Tindra på hennes rum o sen har vi varit o handlat lite god mat och lördagsgotta.
Tindra fick tjuvstarta lite idag, hon satt o titta på film o åt lite godis tills j´hon va så trött klockan åtta att hon bad om att få sova. Lill sötisen min.

Nu ligger hon o tittar på Nalle puh o somnar nog ganska snart. Hon höll på att somna vid köksbordet när jag gjorde middag så hon är ordentligt trött vill ja lova.

Nu ska jag titta på tv o sen sova, Ska jobba imorgon.

På måndag börjar jag praktisera förrsten. Precis när jag hade gett upp hoppet om det så ringer han o frågar om jag fortfarande är intresserad. O det är jag ju såklart eftersom jag vet att han kommer behöva folk.
Kanon bra.

Hörs kanske imorgon


6 Oktober

Ja idag va dagen då jag skulle röjja upp här hemma. HAHAHA är det enda jag kan säga om det. Har inte blivit mycke gjort här inte.
Jag har bara tagit reda på den enorma tvätthögen jag hade i soffan. Ren tvätt alltså. Satt i sängen o vek allt medans jag tittade på våra bästa år =)
När det va färdigt och jag skulle stoppa allt i garderoben så insåg jag att det skulle bli omöjligt om  jag inte tog o rensade ur den och vek om allt.
Allt detta tog lite tid så jag har inte hunnit med så mycke mer. Haha
Kan vara så att tv:n tog lite mer tid en planerat.

Klockan halv 6 kom lillebror o hämtade oss. Först åkte vi på blommaffären och köpte en blomma till Nilla och sen in på ica o köpte blöjor.
Sen åkte vi till Nilla o gratulerade henne. Där fick vi kakor och tårta.

Nu är vi hemma o jag har precis bäddat ner lillhjärtat mitt i sängen. Hon är så trött på kvällarna när hon har varit på dagis.
Imorgon får hon vara hemma med mig eftersom jag är ledig och jag får bara ha henne på dagis 3 dagar i veckan.
Bruka vara tis, tors och fredag men jag jobbade ju i måndags så då fick hon vara där då. Sen får hon vara där på torsdag.

Nä nu ska jag titta på tv o sen sova.

Natti Natt

Nä men nu måste jag skärpa mig

Missat en hel vecka igen.

Jag har jobbat hela veckan så det har varit fullt upp. Först jobba o sen hem o ta reda på hemmet och Lillhjärtat mitt =)
Sen på kvällen ha man varit så trött att vi har gått o lagt oss vid 8 när Tindra har lagt sig.

Helgen har varit lugn, Har inte gjort så mycke. Jobbade en sväng i lördags och söndag va vi på hundutställning och Tittade på denna skönhet.





Hon är så sjukt fin denna flicka.
Tigras Mamma är det. Det va första gången vi träffade henne i söndags o det va verkligen jätte roligt att se henne i verkligheten. Så otroligt fin och snäll tjej.

Madde va oxå där och ställde ut Olga, hittade ingen ny bild på Olga som jag vågade använda så det får bli denna.
Men här är hon inte så stor.



Och så fick vi se denna snygging.
GangStaff Bovis. Så jäkla snygg hund.




Här är våran snygging





Längtar tills vi får ställa ut henne oxå, Hoppas att vi kommer få göra det iallafall.

Köpte ett nytt halband till henne på utställningen oxå. Madde lyckades pruta ner det till 100kr. Hon kan hon.




Vidare till dagen idag. Haha.
Måndag den 5 Oktober alltså, Idag har jag jobbat och sen har jag påbörjat en storstädning här hemma.
Jag har varit extremt lat när det gäller städning på sista tiden vill jag lova. Lägenheten är i ett enda kaos till o med i skåp o låder, ja överallt.
Men imorgon är jag ledig så då jäklar ska det rensas o städas.
Började med skrubben idag där man knappt kunde gå in. Stog ju lixon 2 vagnar där o en massa kläder, ja allt möjligt konstigt. Haha. Men nu kan man nästan ha dans där inne =)

Så imorgon ska jag lämna Tindra på dagis o sen gå hem o ta tag i detta kaos.

Nu ska jag titta på tv en sväng o sen är det dags att sova så jag orkar städa.

Natti Natt

RSS 2.0