Söndag

Ganska sjukt att man känner sig bakis o seg varje söndag trots att man inte dricker någon alkohol. Söndagar bara är så på nå vis.

Vi fick sovmorgon idag iallafall. Tindra va duktig o sov länge o sen kom hon o väckte mig med ett leende på läpparna o frågade om hon fick krypa ner =) Sååååå mysigt så.

När vi klev upp blev det frukost o så väntade vi på att Josefine o Ante skulle vakna. Dom sov jätte länge idag. Haha
Sen blev det soffan o efter det en tur på Ica o handla lite o sedan åkte dom hem.
Vi har haft en kanon helg. Riktigt mysig med båttur o sen grillning hemma =)
Mer om helgen kan ni läsa o se på Tindras sida =)

Nu ska jag o Älskling titta på en film o bara ta det lugnt.


Bebis!!!!!







I Fredags va vi på Ultraljud o kollade så att lillen mår bra o där va det inga problem inte. Allt såg jätte bra ut =)
O vilka bilder vi fick då. Helt sjukt vilken skillnad det är på bilderna nu o på dom på Tindra. Tindras bider ser du knappt något på. Men hon som gjorde ultraljudet sa att Sundsvalls maskiner är mycke nyare än Sollefteås o därför är bilderna mycke bättre =)


Freeeeeeedag =) =) =) =)

Äntligen är det helg. Denna vecka har  varit låååång. Men nu är den över o imorgon åker vi till Ljusdal på släcktträff. Ikväll ha jag packat o tvättat o nu är jag helt slut. Har gryyyymt ont i ryggen vill jag lova.
Men det kan ju bero på 2 arbetspass o sen packning o tvätten plus att jag somnade halvsittandes i soffan nyss. Haha

Har även färgat håret idag =) Tack Annie för hjälpen.

Innan jag åkte hem från Öb idag så köpte jag en aktivitetsboll till Tigra som jag tänkte att hon kunde roa sig med när vi är borta. Först va hon helt ointresserad, hon bara slickade på den eftersom hon kännde lukten av godiset jag stoppat i den men sen gav hon upp. Nu efter ett par timmar så rullar bollen för fullt o hon äter gotta. Haha.
Hon är inte så dum som jag trodde. Problemet blir ju dock att hon är sysselsatt i en kvart för sen är bollen tom. Hehe
Men hon brukar klara sig bra ändå. Hon älskar ju att sova.

Men nu ska jag ta o sova så jag tar mig upp imorgon. Är ju inte direkt pigg efter denna vecka.
Kommer troligtvis sova hela vägen till Ljusdal imorgon oxå. Haha

Natti Natt

Dubbel jobb idag igen =)

Ja idag ha jag jobbart både på ÖB o Alnö =) Skönt att ha nått att göra, synd bara att det ska vara fin väder när man jobbar. Men så är det ju alltid.

Tindra hade haft vattenkrig när jag kom hem så hon va överlycklig, Så söt :)

Det va lite kaos artat på Alnö idag eftersom det är studenten. Lena ha gjort VÄLDIGT många tårtor idag kan jag lova. Ojoj. När jag gickk hem kvart över 6 stog hon o höll på med 6 tårtor. Dom kan inte göra annat än jobba o sova dom. Usch va glad jag är att jag inte startade eget, skulle ha varit död för länge sedan. Haha.

Nu ha va ätit middag o jag har äntligen fått sätta mig ner i soffan o kom just på att jag just ha gjort dagens misstag. Hasbränna o Curry är ingen bra ide tro jag. Smart av mig. Haha. en det va gott med mat =)

Svar till Nina på hennes kommentar:
Bobbas hoppas på en kille så det blir ju jätte bra, fast Tindra blir nog lite besviken. O livlig verkar den lilla vara =)

Svar till Malin:
Vi ska på Ultra den 18 Juni så nästa fredag är det dags. Lite sent tycker jag men så är det iallafall =)

Nu ska jag ta o göra absolut ingenting, eler kanske ska jag försöka få tag på pappa kanske. Det är ju ingen som vill svara i telefonen där. Varken idag eller igår. Vill ju kolla upp lite saker inför helgen jag ju.
Aja, Nån av er som läser detta så kan ni ju ringa om inte jag ha fått tag på er innan =)


Ledig

JA igår va jag ledig o det va skönt =) Tindra fick vara hemma med mig oxå. Mysig att bara vara vi en hel dag =)

Idag ha jag jobbat som vanligt. Städningen på ÖB idag bara o så ha jag städat lite hemma.
Tindra fick börja på dagis halv 7 idag eftersom både jag o Bobbas börja jobba klockan 7. Men jag hämtade henne direkt efter lunchen. Hemma va hon ut en liten stund o sen kom hon in o kröp ner i sängen brevid mig o där somnade vi ganska omgående. Jag fick ju kliva upp 5 imorse för att hinna få ordning på mitt morgon mående o sen väcka damen o göra henne klar.

Nu sitter jag i soffan o funderar hur en sån liten krabat kan få en att må såhär. Jag har en hemsk halsbränna. Inte alls trevligt. Men det verkar vara full rulle där inne oxå så det kan ju kanske bero på det.

Men nu ska jag lägga mig ner o titta på tv.


Hemma

Ja då ha man jobbat klart då =) Har varit en bra dag på jobbet. Nästan inge folk så jag ha hunnit med allt som ska göras plus lite till utan att behöva stressa. Fast det måste ha varit in en del folk oxå eftersom det va tomt överallt när jag stängde. Fanns bara nån enstaka bulle o nån enstaka limpa kvar.

När jag kom hem låg Tindra o sov i soffan. Jätte trött tjej. Hon ville inte alls vakna när jag försökte väcka henne. Hon bara vände på sig o sov vidare. Men efter en kvart eller nått flög hon upp o rakt i armarna på mig o skrek Mamma du är hemma =) Söt Nosen min =)
Sen låg hon i soffan o åt sina nudlar, haha

Nu sitter hon i badet o jag sitter här o drygar. Trött som fan är jag o ont i ryggen. Imorgon är jag o Tindra lediga så då ska va mysa bara hon o jag. Bobbas ska jobba sin andra dag med min Pappa imorgon. Det är ju nån som är sjuk så då fick Bobbas hoppa in. Sen så fort skattepengarna dyker upp blir det körkort för honom =) Kosta va det kosta vill, Det ska göras o de fort.

Nu ropar Tindra o vill komma upp så det är bäst jag plockar upp henne så hon inte tjurar ihop o blir omöjlig.


Blääääääääääääääääää

Ja det är en bläääääääääääää dag idag. Mår bläääää o allt är blääää =(

Har kommit fram till att jag förmodligen kommer ha ut pisslite pengar från F-kassan när jag ska vara mamma ledig vilket blir skit eftersom Bobbas blir arbetslös nu. Visst han kanske hinner hitta ett nytt jobb, men om han inte gör det då. Hur i helvete gör vi då??

Det kommer sluta med att Bobbas är hemma o jag jobbar, men det vill jag ju inte. Som Mamma vill man ju vara hemma o mysa med den lilla. Men men, det får bli som de blir.

O sen detta strul med jobb hit o dit som gör att dagis strular. Hur fan ska jag lösa det då?? PÅ en halvtid få man tydligen ha barnet på dagis 99 timmar på en månad o Tindra ligger på 107 nu. Strax över en halv tid alltså o då vill ju såklart dagis att man går upp i heltid. Men det känns så jävligt eftersom det bara handlar om 8 timmar. O sen så kanske jag inte får jobba nått nästa vecka o då känns det ännu sämre. O pengar kommer vi ju inte ha överflöd av så hur gör jag nu???

Jag kommer bli galen av detta!!!

Försäkringskassan är inte ett ställe man ska ha nått att göra med. Det är fan struligare än att ha med Soc att göra. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ på dom.

Nu ska jag göra mig klar, ska på jobbet snart.
Alnö Bageri nästa =)

Mina blommor

RabarbernaSnacka om stooooora rabarber i en liten rabatt
Kolla storleken på mina rabarber som jag har i min lilla rabatt. Tror att den skulle behöva flyttas.



Ja så här ser det ut än så länge men snart blir det mer =)  Detta är sådant som kommer varje år. Har satt en massa frön inne oxå men de verkar vara värdelös kvallite på dom. Händer inte mycke i dom krukorna inte.
Slutar väll med att  jag får köpa färdiga blommor.

Nu ska jag hänga tvätt o göra klart för morgondagen. Bir tidig kväll för oss. Jag börjar ju jobba 6 imorgon o sen hem o landa för att sedan åka på nästa jobb.


Ja lite solm blev det

Jag har fått lite färg iallafall =) Men  jag önskar att det kan sluta blåsa nångång. Det skulle vara så mycka varmare då ju.

Tindra har grymt roligt ute iallafall. Missade att ta en bild på henne men ojoj vilken skitig unge, Kol svart om händer fötter o hela ansiktet. Så söt så. Skitiga barn är lyckliga barn ha jag hört =)

Nu ska jag in o plocka pizzan ur ugnen. Sen ska vi äta. Gotti =)


Sol???

Satt uppe sent igår o surrade med Emma. Vi tittade på bilder på extremt fula hundar o skrattade så vi förmodligen höll alla i området vaken. Men de gör inget dom flesta förtjänar de, Haha

Fick sovmorgon till 9 idag men låg o drog migh en stund till medans Tindra tittade på en film o sen klädde på sig. Hon är sååååå duktig min sötnos. Sen klev Bobbas upp o efter en stund kom han o sa åt mig att det är kanon väder ute. Sol o vindstilla o jätte varmt. Jag kastade mig ur sängen o sprang ut o blev genast besviken. Sitter nu med kofta plus filt på mig i det "Underbara vädret" Hoppas det blir bättre snart.

Kom gärna med förslag på något att göra idag. Jag har ide torka men vill inte bara sitta här en dag till. Vill göra något ju.

Tindra är i lekparken o busar med alla sina kompisar. Nu är hon lycklig =)


Vecka 18

Ja våran lilla Bebis är nu 18 Veckor. Går in i vecka 19 på Måndag =)
Snart halvtid med andra ord =) Tänk vad tiden går fort så här i början. Sen när man är inne på sista månaden så känns de som att en månad är en evighet.
Men det är underbart ändå =)

Ca vecka 8
Minns inte när det här va men det va ett antal veckor sedan. Kanske vecka 8?!

Vecka 17
Vecka 17 =)

Älsklingen ha beställt en Pojke o Tindra vill ha en Lillasyster. Hur ska jag lösa detta?? Kanske ska hoppas på 2?

Vad det än blir så blir det underbart =)

<3 Älskar Min Bobbas <3

Lite nytta

Ja det fick jag gjort idag. Jag har tvättat o städat hemma. Bara skurningen kvar vilket inte alls känns så roligt med tanke på att Tigra löper fortfarande =( Det är blod överallt.

Sen ha vi grillat idag o det va kanon gott. Men det va nog bara för att jag fick grilla idag. Haha =)

Pappa va hit o hälsa på en sväng oxå. Kaffe o bulle blev det då.

Nu ska jag mysa på här ute o kanske spela lite kort eller nått, om jag har nån som vill göra mig sällskap. Kan ju alltid hoppas på det iallafall.


Det blåååååååååååser

Ja fy vad det blåser. Väldigt tråkigt tycker jag. Det är sol o fint så hade det inte blåst hade man kunnat göra massa saker. Men nu känns inget roligt längre.

Glömde berätta att Tigra har varit till stockholm o träffat en pojke =) Så nu får vi se om det blir nå valpar. Vi hoppas på 13st. Eller ur då Mira?? 
Nä hon kommer bli tokig då. Men i Tigras kull va dom 13st.
Kommer bli tomt här hemma utan Tigra i 10 veckor sedan, kanske lite skönt oxå för då kan man göra vad man vill när man vill, men när man är van att ha henne så blir det nog väldigt tomt.

Vet igentligen inte vad jag ska skriva. Har mest bara tråkigt. Men jag får väll ta o städa istället, för de är ju JÄTTE roligt, eller inte.

Jo just det ja jag sa jobba på bageriet Måndag, Torsdag o Fredag till veckan. Kan bli mer =)

Nu ska jag kolla vad Tindra gapar i.

jobba igen!!

ja då ha jag börjat jobba igen då. Det fungerar ganska bra faktiskt. Mår piss på morgonen när jag klivit upp men så fort jag fått det överstökat så mår jag prima.
Så skönt att kunna jobba igen =)

Nu hoppas jag vara på att ryggen ska ge sig någongång. Den gr riktigt ordentligt ont o det är jobbigt. Förstår inte vad problemet är. Men det går nog över det oxå.

Förra helgen va vi upp till Sollefteå o gick på crusingen. Sov hos Mamma från Freda till Lördag =) Lördag till Söndag blev det hos Sandra i Henke i Långsele. Fick äntligen se deras hus o det gillar vi =) Jätte mysigt.
Hade en kanon kväll i lördags. Den började hos Sandra o Henke med grillat o gotta sen drog vi in till stan o hamnade då hos Louise o Maria =) Det va trevligt men Jag, Bobbas, Fredrik o Mattias drog tidigare än dom ner på stan. Sandra blev kvar där men hon dök upp igen när vi stog i kön in på Appelbergs. Vipps så va hon inne o vi funderade på hur hon lyckades med de. Haha. Hon smet frbi hela kön utan att någon reagerade.
Roligt som bara den hade vi =) Men jag saknar inte Sollefteå ett enda dugg längre. Ojoj vilken stad full med skitsnack  o skit. Haha. Skönt att man inte bor kvar längre.

I veckan har vi fiskat en sväng utan napp. Haha. Mem det va mysigt att grilla lite korv o mysa i solen =)
Ja ni kan läsa med i Tindras blogg. Nyss uppdaterat den.

Nu ska jag ta ett Jätte varmt bad tro jag o se om min ryggvärk vill ge sig lite iallafall. Sen blir det sängen o film.
Är sååå sjukt trött konstant hela tiden. Somnar banne mig sittandes till o med.  Inte alls roligt.

Natti Natt


RSS 2.0