Söndag

Jag fick ju sova lite iallafall. Tindra vaknade 8 första gången men då ville hon bara att jag skulle starta en film år henne så jag fick sova till 9 iallafall =)

Nu leker hon med barbiedockorna på rummet och jag sitter o väntar på lillebror. Jag ska städa ur gamla bilen hans.
Han la ut den på blocket igår o efter 20 min ringde första o va intresserad. sen ringde det 3st till o 2 st ha skickat mail på den. Så man kan ju fundera på om han lagt ut den för billigt. Haha
Eller så är det helt enket det att det att han säljer den med allt ljud i. Allt är ju inkopplat o det låter skit bra. En typisk ungdomsbil skulle jag kalla de. Enkelt att köpa sådant som redan är färdigt och 10 000 är inte så mycke pengar för den bilen med ljudet i. Bara stereon vet jag att jag betalat många tusenlappar på o kablarna gick ju på nå hundra dom oxå, baslådan har han bytt ut så den vet jag inte va den kosta.
Men nu håller vi tummarna på att han får den såld idag iallafall. Vilket jag tror att han får.

Annars har jag inte så mycke att berätta,  Jag är förkyld o jävlig men jag överlever =)
Igår va vi ut till Pappa o hälsade på, gav Pappa en wiskey som tack för hjälpen och sen åt vi middag där.
Pappa drog på hokey han så vi umgicks med Sara och Oliver =)

När vi kom hem spelade vi lite kort o sen åkte Fredrik hem och vi gick o la oss.

Idag blir det nog inge annat än att städa bilen åt Fredrik o kanske gå upp till låne duschen o duscha. Haha. Vi får ju inte duscha hemma på 8 dagar nu eftersom det är nymålat i badrummet.

Nä man kanske ska ta o väcka Älskling oxå. Han kan ju inte sova bort hela dagen.


Dålig uppdatering igen. Jag vet

men vi har verkligen haft fullt upp med golv läggning o annat dom senaste dagarna.
Idag drar nästa projekt igång men det slipper jag göra iallafall. Haha. Målaren får sköta det =)

Har inte så mycke att skriva igentligen. Men jag kan ju berätta att det gick bra på drakborgen iallafall. Tindra hade jätte roligt =) Hon blir världens lyckligaste tjej när hon är på drakborgen.

Drakborgen Majken o Tindra
Tindra o Majken kör bil på drakborgen =) (Fler bilder därifrån hittar ni på Tindras blogg)

Köksgolvet färdigt
Jag o Älsklig har nu lagt klart köksgolvet. Så nu fattas bara den lilla biten mellan hallen och köket. Det kan vi inte göra klart nu eftersom vaktmästaren måste komma hit med lister till oss.


Nya sängen målad och på plats =)


Sötnosen påväg till Ica =)

påväg hem från Ica
Påväg hem från Ica

O nu ska jag bjuda på lite snö bilder. Helt sjukt va mycke snö det har kommit nu alltså. Det går inte att ta sig fram här längre.




Ja det snöar o snöar. Verkar aldrig ta slut.




Farliga sänglampor

Tindra har fått en sänglampa med Disney prinsessorna på.


Den ser typ ut så här, en annan bild bara. 
Det va länge sedan hon fick den men jag har aldrig tänkt på vilka olyckor denna kan ställa till  med.
Den är halvmåne formad eller vad man ska säga o upptill är den helt öppen ner till lampan.
Min underbara dotter hade igår stoppat ner sin stackars gosekanin i lampan. När jag kom in på hennes rum så kände jag att det lucktade konstigt men tänkte inte alls på lampan utan min första tanke va såklart tv:n. Röck alla sladdar o bytte tv o lukten försvann. Men det visade sig idag att det inte alls va tv:n som va felande utan de va Tindra som tänkt tända eld på hela lägenheten.

Idag när hon skulle sova så sa hon åt mig att byta batterier i lampan, Men det går ju inte eftersom det inte finns batterier i en lampa. Så jag skulle helt enkelt visa henne vad som måste bytas o drog då bort lampskärmen o ut ramlade hennes gose kanin som nu mera hör hemma i soptunnan.



Ja så här vacker är hennes kanin nu.  Skit farligt ju.
Vi har nu haft ett ordentligt samtal om detta o nu hoppas jag verkligen att hon inte gör om något liknande igen. Men för säkerhetskull tror jag man får hitta på något man kan stänga lampan med, Svårt det oxå eftersom det inte får bli för varmt inne i lampan heller. Men Pappa har säkert en skit bra lösning på detta.

Nu är de dags för sängen.

Natti Natt

24 -25 Januari

I Söndags började vi lägga in det nya golvet. Kommer bli jätte bra tror jag. Men oj va rörigt det är hemma nu. Har ju både kök o vardagsrum inne i vardagsrummet nu. Haha.
Pappa kom o hjälpte oss med golvet o Sara kom för att hjälpa till med Tindra. Det slutade med att Sara tog med sig Tindra hem tills vi kände att vi va färdiga för dagen. Då mötte vi upp dom på Pizzerian o där åt vi middagen.

Fredrik körde oss hem. Jag och Älsklingen la en liten bit golv till innan vi gav upp o tyckte att klockan va för mycke.

Hallen innan nya golvet
Hallen innan nya golvet.

Köket innan nya golvet
Köket innan nya golvet

Här har vi börjat med de nya golvet
Här har vi börjat med det nya golvet i hallen utanför Tindras rum =)

Vi har hunnit betydligt mycke mera nu. Men eftersom lägenheten är helt sne o jävlig så tar vissa saker lite tid.
Men hela hallen är iallafall färdig nu =)

Pappa ska komma imorgon o hjälpa oss med köket eftersom vi inte alls fick det att stämma där inne.

Ja idag är det ju måndag o jag har jobbat som vanligt, sen ha jag diskat o tvättat hur mycke som hellst känns det som. Fattar inte va all tvätt kom ifrån. Eller det är ju faktiskt så att min lilla sessa älskar att byta kläder så det gör hon flera gånger om dagen o offtast hinner hon få nå fläck på dom innan hon byter så då är det ju bara att tvätta.
Hopplöst det där. Hon är snart 3 år o håller redan på sådär hur ska det gå när hon är 14? Ja det kan man undra.

Imorgon ska vi göra något som många inte tror att jag ställer upp på. Många tycker ju att jag är en dålig Mamma o bara förstör mellan Tindra o hennes Pappa. Men jag gör ju precis tvärtom. Hon har bilder o saker på rummet som påminner henne om Henke hela tiden o vi pratar om honom  o resten av familjen hela tiden o imorgon ska vi till o med umgås med Henke hela dagen. Dålig Mamma? Skulle inte tro det va. Jag ställer upp på allt som är rimligt, så imorgon ska jag o Tindra åka på drakborgen o vara med Henke o leka för Tindras skull. Så att hon ska få träffa sin Pappa. Hon älskar drakborgen så det kommer bli kanon bra tror jag.

Men det får ni höra mer om imorgon o förhoppningsvis se bilder på. Ska bara försöka hitta batteriladdaren här i röran. Är hel slut på ström i kameran.

Nu ropar Tindra så jag måste gå o pussa på henne.

Natti Natt

23 januari

Idag ha vi varit på Birsta o köpt mer färg till sängen. Köpte även en roller idag o det blev 100 gånger bättre målat med den. Penslar är fan värdelöst. Nu blir sängen skit snygg.

Vi va även in på Ica Maxi o handlade lite mat o annat smått o gott. När vi kom hem gjorde jag middag.
Idag blev det friterad fläskfilé, ris o söt sur sås. Såååååååååååååååååååå gott. Det va år o dar sedan jag gjorde det.

Ja o efter middagen kom lillebror o jag har slipat p målat sängen.
Nu har jag precis bäddat ner min underbara tjej, hon va jätte trött.

Känns som att jag skriver samma sak här som i Tindras blogg, haha. Inte alls roligt för er att läsa. Har väldigt dålig fantasi nu för tiden bara.
Sen kan man ju inte skriva om sina tankar o känslor o allt sådant eftersomman bara får skit för sådant.

Nä nu ska jag vända på allt jag har målat så att jag kan måla andra sidan oxå.
Imorgon kommer förmodligen Pappa o hjälper oss att lägga in det nya golvet.


22 Januari

Jobbat idag då. Rent o fint blev det kan jag lova. Haha.
Fast idag va inte min dag inte. Blä va allt kännde tungt o jobbigt idag. Men tillslut gick det bra o när jag nästan va färdig så ringde våran vaktmästare o frågade om jag kunde komma o hämta golvet idag klockan 13. Ringde Pappa o Fredrik o kollade men båda jobbade vilket jag igntligen förstog. Men tillslut komma jag på att jag kunde fråga Maria (Mats syster). Hon kunde komma o hjälpa till. Så jag tackar Maria, Jonas och Emma för hjälpen.
Dom stannade o fikade en stund så att Emma o Tindra fick leka lite på Tindras rum =)

Sen ha vi tittat på film o myst i Tindras säng. Hon o jag alltså. När filmen va slut va det dags för middag så det va bara att kliva upp o skala potatis. Mos o köttbullar blev det idag. Fredrik kom precis när jag ställde maten på bordet så han fick oxå äta med oss.
Sen ha jag o Tindra bakat muffins. Nån ny sort igen =) Få se vad det blev.

Nu ska vi titta på film o bara ta det lugnt.

Eller just det ja.
Måste ju säga GRATTIS igen till min Madde som ha fått jobb idag =) Något gott mitt i allt skit. Underbart gumman. Resten fixar vi tillsammans.
Love U <3

21 Januari

Ja idag skulle man ha jobbat då men det blev inget av det inte, inte på morgonen iallafall.
Bobbas har hållt mig vaken hela natten med sina akuta besök på toaletten. MAGSJUKA så det skriker om det kan jag lova. Inte alls roligt. Jag har legat gömd under täcket hela natten för att han inte ska råka andas på mig eller nått. Jag vil verkligen inte ha tillbaka magsjukan.
Men iallafall så kunde ju inte Bobbas gå med Tindra på dagis eftersom han knappt hann lämna toan innan han va tillbaka där. Hade varit helt omöjligt för honom att gå upp på dagis. O jag började ju jobba 6 idag så jag kunde ju inte heller lämna henne på dagis.
Men som tur va så va det ju denna dag som jag inte hade kunnat städa riktigt ändå eftersom dom inventerar butiken idag. Folk överallt med andra ord.

Nu är Bobbas lite piggare iallafall. Eller han ligger på soffan men han spyr inte längre iallafall.  Så Tindra får vara hemma med honom ikväll när jag ska jobba.
Börjar 15.20 och slutar 20.20.

Idag har iallafall vaktmästarna varit här i fixat våran ytterdörr, så nu ska vi nog få lite värme inne =)
O så ha hyresvärden varit hit o tittat på badrummet o hallen o köksgolvet. Målaren va oxå hit o kollade på badrummet. Så nu ska det målas om, vilket resulterar i 8 dagar utan badrum. Jätte roligt, eller inte. Men det får vi ta. Sen gick Maria med på att väva och måla hallen så det blir kanon o nytt golv i kök o hall blir det oxå =) Snacka om lyckat. Såååååååååååååå skönt att äntligen få det gjort. Men eftersom Maria inte tyckte att golvet va i så dåligt skick så bad hon oss kolla möjligheter på att lägga in golvet själv. Vilket Pappa ska hjälpa oss med.  Det kommer bli kanon bra. =)

Men nu ska jag ta o äta något innan jag dra på jobbet.

Tack o Hej


20 Januari

Jobbat på morgonen idag som vanligt. Sen gick jag på affären o handlade. Underbart att kunna köpa det man ville idag utan att behöva räkna o jävlas. Haha. Så skönt att äntligen ha lite pengar =)

När jag kom hem idag va jag först upp till Älskling o lämnade cigg till honom o sen gick vi hem tillsammans eftersom jag kom dit strax innan han skulle hem på lunch. hehe

När jag sedan hade hämtat Tindra så tog jag o slipade av sängen vi fick av Fredrik o nu har jag målat hälften av den svart. Får inte plats med nå mer på golvet så jag får måla resten imorgon. Måste ju tänka på att jag har Tindra o Tigra hemma  oxå. Vill ju inte lägga nymålade saker över hela golven då inte. Då slutar det med färg överallt.

Målar nya sängen

Haha det ser inte så överdrivet bra ut just nu men när jag målat en gån till så blir det nog kanon =)

Kom just på att jag ska jobba imorgon. Eller det ha jag väll vetat hela tiden men jag ha glömt att det är torsdag imorgon så jag hade inte fixat barnvakt till Tindra än. Haha.
Men det är tur man har grannar. Evelina ska ha henne dom 2 timmar som de blir. Jag börjar 15.20 o Bobbas slutar ju 17.00 så det blir inte så jobbigt för henne. Tindra och Rasmus brukar ju kunna roa sig själv ibland så vi får hoppas att dom har en sån dag imorgon.

Själv jobbar jag till 20.20 imorgon. Ska bli roligt faktiskt. Tycker om att sitta i kassan. Så roligt att träffa en massa folk o det händer något hela tiden.

Nu ska jag kramas lite med Tindra innan det är läggdags för henne.


18-19 Januari

Igår jobbade jag på morgonen som vanligt sen åkte jag hem o fixade o donade lite. Eller jag hade mest tråkigt som vanligt o då kan Älsklings lunch sluta så här. Haha

Älsklings lunch

Sen hämtade jag Tindra o kramades o lekte med henne ett tag innan det va dags att göra sig klar o åka på nästa arbete. Klädde på Tindra o gick med henne upp till Bobbas jobb o lämnade henne där, sen tog jag bussen till jobbet.
Slutade 20.20 o då va jag tvungen att handla vilket resulterade i att jag fick vänta på nästa buss som då gick 21.00. Inte alls kul men jag fick sällskap av Mamma en stund i telefonen iallafall =)

När jag kom hem blev det en stund vid datorn o sedan sängen,  Trött som fan va jag.

Idag är jag ledig o har precis dammsugit och skurat hel lägenheten, så nu sitter jag o väntar på att Älskling ska ringa o säga att han är påväg hem så att jag kan börja med lunchen o sen ska jag hämta Tindra o sen gå hem o vänta på att hyresvärden ska komma hit o titta på halltapeten o golvet i köket och hallen. Hoppas hon håller med mig om att det ser förjävligt ut så att vi får det åtgärdat. Inte alls roligt att ha det som det är nu.
Snabb va hon iallafall. Jag skickade ett mail till dom igår om ett klagomål på en av våra grannar som har spårat ur så pass att man knappt vill gå utanför dörren. Ja jag går då inte ut ensam längre. O måste jag gå ensam så tar jag iallafall med Tigra. Men iallafall så passade jag på att klaga lite på vaktmästarna som skulle ha varit här förra vintern i fixat en del saker, dom har ju inte varit hit än. Hon skulle prata med dom direkt så att det blev fixat plus att hon själv kommer redan idag o kollar tapeterna. KANON säger jag bara.
Tror dom har fått ganska mycke klagomål så jag tror att det är därför allt går så fort nu.

O Grannen som har spårat ur kommer troligtvis att få flytta. Det lät så på Nordeken iallafall o jag va inte ensam om att tycka att det är obehagligt att ha honom här.

Nu kom jag av mig helt i skrivandet, fastnade i tv:n. haha.

Skriver kanske mera sedan.



17 Januari

Idag har vi varit o hämtat sängen vi fått av Fredrik =) Synd bara att jag inte har nå färg hemma. Den är ju fel färg för att passa in i vårat sovrum så jag vägrar ställa in den innan jag har målat den, Men man får ju snart pengar så då ska jag måla =)

När vi hämtat hem den åkte Fredrik o Älskling för att fixa hans bil. Kan lova att det behövdes, den levde om som fan.
Men nu är den sig själv igen. Haha
Jag och Tindra va ute o lekte en stund, jag fixade lite på uteplatsen våran o så slängde jag ut granen.
Sen gick jag in o dammsugade eftersom det blev en del barr på golvet. Haha
Passade på att damsuga hela lägenheten när jag ändå va igång.

Sen ha jag konstaterat att vi kommer måsta bygga om stora skrubben när vi byter säng. Jag har ju lixom hälften av mina kläder i stora lådor under sängen. Den nya sängen är mycke lägre så mina lådor kommer inte få plats. Så det blir till att bygga en STOR garderob av skrubben =) Det tycker jag om. Haha
Ska ju självklart ha kvar sängarna där inne oxå så den kommer även kunna användas till gästrum. Men under sängarna ska det upp hyllor o grejjer så att vi får in alla våra kläder.
Det är mina planer iallafall o det har jag många av tyvärr är det inte många som går som dom ska just nu.
Men men det ordnar sig.

Nu ska jag hitta på något annat.


15 Januari

Ja igår va gjorde vi då tro? Tänk att jag inte ens minns det. Börjar visst bli gammal.


Idag har jag iallafall jobbat på Öb först, till klockan 10 o efter det hem o duscha o bytte kläder för att seda hämta Tindra på dagis o kasta sig på en buss för att ta sig till näste jobb. Lämnade Tindra hos Sara o sen har jag suttot Tentavakt på Mitt universitetet =)
Idag va det väldigt långtråkigt eftersom jag va såååååå trött. Har ju som lite svårt att sova på nätterna av någon konstig anledning. Förstår verkligen inte varför. Sover gör jag men jag vaknar hela tiden. Inte alls roligt.

Ja som ni ser så ha jag bara jobbat idag, Nu sitter jag här i typ 10 min o sen bli det sängen. Ska upp o jobba imorgon o sen blir det examens fika hos kusin Jessika =)

Natti Natt

13 Januari

Idag har varit en jobbig dag. Inte alls rolig, men det börjar kännas bättre nu =)
Inte roligt att ha dessa dagar då jag är helt nere. Ingen ork, ingen lust, ingenting.
Ett leende, nej räkna inte med de från mig en sådan här dag. Det är nämligen något  du inte får se.

Jobbat har jag gjort idag iallafall. Det gick bra trots att jag mått som jag gör o inte har sovit speciellt mycke inatt.
Hoppas på en bättre dag imorgon.

När jag hämat Tindra på dagis ringde ja till Evelina iallafall o kollade vad dom hade för sig. Dom satt hemma o hade jätte tråkigt så då frågade jag om dom ville följa med ut en sväng. Tindra ville så gärna leka med Rasmus o han åker ju faktiskt till Pappa sin imorgon så då får dom inte träffas på en vecka. Så det va bara att klä på sig o gå ut o leka för hennes skull. Det va faktiskt rätt skönt att komma ut i solen o titta på barnen när dom lekte =)
Efter att dom lekt ute gick vi in till dom så att dom fick leka på Rasmus rum o sen badade dom.
Efter badet gick vi hem o så gjorde jag middag till Tindra o sen ville hon titta på film o 5 minuter senare sov hon.

Väckte henne efter en stund o då fick hon följa med mig o duscha så att hon höll sig vaken. Hon ville inte alls vara vaken. Sötnosen min. Men nu sitter hon i sängen o tittar på film o nu får hon mer än gärna sova för nu vill jag gå o lägga mig.
Hoppas bara att jag får sova något inatt.

Ska göra ett försök iallafall.
Ska bara bädda ner Tindra först.

Natti Natt

12 Januari




Hoppas du har haft en underbar dag Gumman=)
Hade tyvärr inga egna bilder på dig, Vi ha kännt varandra i 100 år tro jag men inte en bild hittade jag. Haha
Men det gör inget nu fick Andreas vara med oxå =)




Annars har inte dagen haft så överdrivet mycke att bjuda på.
Har varit ledig idag så jag lämnade Tindra på dagis o sen gick jag hem o la mig o skulle titta på tv en stund men jag va tydligen väldigt trött.
Vaknade när Älskling kom hem på lunch, o det va ju tur att han gjorde de annars hade jag nog sovit när jag skulle hämta Tindra oxå.
När jag hade hämtat Tindra tog vi bussen ut på Birsta o handlade lite mat åt oss o Tigra.
Sen har jag fortsatt med min tvättning och att umgår med min underbara dotter.
Hon är det bästa som finns =)

Nu ska jag ta o titta på tv eller något.
Jobb imorgon.

Tindra slocknade halv 7 hon så vi får se hur det blir med att sova inatt.
Hoppas hon tänker sova hela natten iallafall, hon brukar ju göra det då det är nog inga problem.

Sen måste jag ju berätta att jag har bokat med min Madde att hon, Nova o hundarna ska komma till oss den 5 Februari.
Det ska bli jätte roligt, Vi har ju inte umgåtts riktigt sedan jag bodde i Sollefteå och det är över 1 år sedan.
På lördagen ska vi gå på drakborgen med flickorna.
Där kommer dom få det tok roligt, o vi oxå för den delen. Haha

Men nu måste jag sluta skriva.

Hörs imorgon

11 Januari

Underbara dag eller inte. Nej fy o blä...

Upp o jobba gick väll bra men usch va trött jag va. På jobbet gick det väll bra.
Lite less på herrn som tror att han är störst bäst o vackrast bara. Så fort inte riktiga chefen är på plats så ÄGER han stället o styr o ställer. Uscha säger jag bara. Mig tycker han om o köra med iallafall. Han skräpar ner o jag ser riktigt att han tänker att det inte gör något för de kan jag ta reda på. o han parkerar pallar ivägen för mig trots att han vet att jag ska köra maskinen där. O idag så rev han ner en syltburk så den gick sönder o då kommer han till mig o vill att jag sk ata reda på det han ha ställt till med. Jag har extremt lite tid på mig som det är men det är alltid något extra som ska göras. En massa saker som inte ingår i mitt jobb som dom kommer o ber mig om. O jag är så snäll så jag säger bara Självklart fixar jag det, men sen får jag springa som en idiot för att hinna med det jag ska göra.
Jag måste säga att mer än hälften av personalen är riktiga slöfockar som skiter fullständigt i ur butiken ser ut. Alla ser att det ligger skräp där eller någon har tappat en mugg med kaffe där eller det ligger en hel säck solrosfrön utspillda på golvet, men inte en jävel tar reda på det. Fattar inte hur dom tänker som o att chefen inte gör något åt det. Helt sjukt tycker jag. Hyllorna är tomma o dammiga o ingen gör något. Låter bra va.

Nä nu ska jag sluta gnälla om det.
Idag har jag tvättat o tagit reda på tvätt. Annars har det inte hännt mycke alls. Tindra vile sova kvart över 7 så efter det ha jag suttit i soffan o tittat på tv med datorn i knät =)

Imorgon är jag ledig så då ska jag baka thekakor hoppas jag. Jag hoppas verkligen att det finns mjöl så att det räcker. Annars är vi utan bröd oxå. Vi är helt utan allt som det ser ut nu. Mat o Pengar, Vad är det?? Ja just nu har jag verkligen ite en aning. Har konstaterat att det går åt väldigt mycke pengar när det är jul. Så nu är vi PANK.
Älskling håller på att gå under för vi ha inga pengar till cigg o cola. Haha. Jag bryr mig ju inte eftersom jag ha slutat o har inga problem alls med det. Men det är lite värre för Bobbas har är påväg ut hela tiden men kommer på att han inte har nå cigg. Haha. Så söt så.

Nu ska jag krypa ner i sängen o sova så jag kommer upp i tid imorgon. Fast det gör jag ju i vilket fall som hellst. Ska ju lämna Tindra på dagis. Får ju bara göra det 1 gång i vecka så det ska bli roligt =)

Hörs imorgon
Natti Natt

10 Januari

Ja idag tog vi sovmorgon, Skönt att sova länge ibland.
Hade precis klivit upp när det ringde på dörren, det va Nilla som kom för att lämna min födelsedagspressent som hon bytt till mig. Hon hade ju köpt påslakan till 2 enkeltäcken o vi har ett dubbeltäcke. Men nu blev det kanon bra.
Sen hade hon fulla bilen med saker som hon skulle slänga efter en förrådsstädning. Fick titta på de o där hittade jag några lampor som jag tog reda på. 2 till Fredrik o 2 till Tindra.
Hittade även en video där som jag tog reda på men jag lyckas inte få den att fungera. Det står bara E1 i displayen. Någon som varit med om det o vet vad felet är? Tycker det är konstigt eftersom Nilla inte varit med om det.

Annars ha jag bara städat som vanligt o Fredrik ha varit här hela dagen.

Nu har vi precis ätit o ska kanske titta på en film sedan.


10 Januari

Ja idag tog vi sovmorgon, Skönt att sova länge ibland.
Hade precis klivit upp när det ringde på dörren, det va Nilla som kom för att lämna min födelsedagspressent som hon bytt till mig. Hon hade ju köpt påslakan till 2 enkeltäcken o vi har ett dubbeltäcke. Men nu blev det kanon bra.
Sen hade hon fulla bilen med saker som hon skulle slänga efter en förrådsstädning. Fick titta på de o där hittade jag några lampor som jag tog reda på. 2 till Fredrik o 2 till Tindra.
Hittade även en video där som jag tog reda på men jag lyckas inte få den att fungera. Det står bara E1 i displayen. Någon som varit med om det o vet vad felet är? Tycker det är konstigt eftersom Nilla inte varit med om det.

Annars ha jag bara städat som vanligt o Fredrik ha varit här hela dagen.

Nu har vi precis ätit o ska kanske titta på en film sedan.


kvällen

Ja då ha vi suttit vid datorerna ett antal timmar. Jag har suttit vid min mest för att Älskling håller på att lära Fredrik nå spel på sin dator. Har inget att göra vid datorn igentligen, men jag har inget annat att göra heller så då hamnar man här.

Spelat kort ha vi gjort oxå o Fredrik vann. Brukar vara Älskling som vinner men nu fick han känna på annat. HAHA
Fast jag kom ju sist ja som vanligt.

Tindra sover nu hoppas jag. Hon har bökat på länge i sängen nu o ropat 200 gånger men nu har det varit tyst ett tag.

Nä nu ska jag kolla runt lite o sen blir det sängen.


9 Januari

Idag åkte vi till Bergeforsen för att åka skidskor men Tindra vägrade ta på sig skridskor. Hon skulle banne mig inte åka. Inte ens när det kom dit 2 killar i hennes ålder, Dom tog på sig skrdskorna dom o ut på isen o åkte, men Tindra vägrade.
Så jag o Tindra satt på bänken o tittade på grabbarna när dom spelade. Tindra satt o gnällde konstant. Hon sa att hon frös. Jag fatta inte hur eftersom hon hade ett linne, 1 Tunn långärman tröja, Långkallingar o ovanpå det hade hon en adidas mjukisdress o ovanpå de hade hon en fleecefress o sen Overallen o 2 par tjocksockar o 2 par vantar o sen satt hon i sin åkpåse med sin värme nalle. Men hon förs ändå sa hon. Hon hade såklart Mössa på sig oxå o 2 huvor. Så hon är verkligen frusen av sig.

När grabbarna spelat färdigt åkte vi ut till Pappa o fikade.

Nu sitter vi hemma o Myser med Chips o dricka. Ska spela lite kort o titta på film.


8 Januari

Idag är en bra dag. Mår riktigt bra  o allt känns kanon =)
Har mina upp o ner dagar, väldigt jobbigt men jag gör så gott jag kan o idag är en upp dag. haha

Va iväg o jobbade mellan 7-10 iallafall. Gick hur bra som hellst =) Nu är jag hemma o väntar på att älsklingen ska komma hem o äta lunch sen ska jag hämta Tindra o umgås med henne en stund innan jag ska iväg o jobba igen.
Mellan 18-20,20 sitter jag i kassan på Överskottsbolaget =)
Det va någon som sjukanmälde sig så Niklas kom o frågade mig om jag kunde. När han såg att jag började fundera sa han att jag skulle få betalt från 17 plus ob. Haha, jag som inte ens funderade på de, jag funderade bara på vart jag skulle göra av Tindra eftersom jag trodde att jag skulle börja jobba redan då.
Men sen sa Niklas att jag skulle börja 18 så då va det ju inga problem. Bobbas slutar ju 17.

Nu ringde Älskling o sa att han va påväg hem på lunch så snart ska jag hålla honom sällskap.
Sen går jag med honom när han ska tillbaka på jobbet för då ska jag hämta Tindra =)

Vet inte varför allt känns så bra idag men det är såååååååååååååååååå skönt =)

Skriver kanske mer när jag kommer hem från jobbet.


7 Januari

Har jobbar som vanligt. Det har gått jätte bra,  precis som det alltid gör. Haha
Efter jobbet åkte jag hem o bar ut en massa lådor till förrådet. Så nu är mitt städade o fina förråd fullt med saker igen. Fattar inte va allt kommer ifrån o jag är verkligen ärdelös på att kasta saker.
Det får bli en ny rensning till sommaren. Nu är det på tok för kallt ute.

Trotsade kylan lite idag iallafall. När jag hade hämtat Tindra på dagis så ringde Evelina o fråga om Tindra ville åka pulka för det ville Rasmus. Självklart ville Tindra det så det va bara att klä på sig o gå ut.
Det blev inte långvarigt eftersom Tindra har VÄRDELÖSA vantar. Hon fryser direkt. Så ska det väll inte vara.
Hon fryser så att hon nästan grinar o vill bara gå in. Stackarn.
Jag måste verkligen köpa nya vantar till henne, men det är inte lätt när man inte ha några pengar kvar denna månad. Vet inte hur jag ska bete mig.
När Tindra ville gå in så ville hon inte hem utan till Rasmus så hon gick dit och jag gick hem o fortsatte med röran hemma.

Så här fick jag lösa det iallafall.


Tindra fick helt enkelt ta lilla skrubben. Så hon fick en jätte garderob =)
O jag fick en massa saker jag va tvungen att hitta en ny plats till, o det blev såklart förrådet.

Sen har jag städat hela lägenheten. Dammtorkat, dammsugit, skuratt och så ha jag tvättet 2 maskiner tvätt o diskat typ 3 gånger tro jag. Haha

Nu ska jag hitta på nå kul innan jag somnar.


Filmerna

Här är bilder på filmerna jag vill bli av med


KOMEDI




DRAMA


THRILLER


ACTION



SKRÄCK


LITE ANNAT


Double Jeopardy
Jackten på Himlastenen
Nakna Pistolen
Tårar i regn
Independence day
Inkräcktaren
Les Miserablés

Ingen bild på dom eftersom det inte finns fodral till dom.

Ledsen för att en del bilder inte vart bra alls. Vet inte vad so hände men jag orkar inte göra om dom.



5 Januari

Efter lite bussproblem tog jag mig iväg till jobbet.
Bussen ska gå 06.46 o jag kände att jag va lite sen så jag sprang upp till bussen men när jag kom dit stog det en massa folk där så bussen hade inte gått. kanon tänkte jag, men det ångrade jag.
Jag hade inte behövt springa till bussen eftersom den inte kom o bussen efter den kom inte heller utan 10 över 7 kom det äntligen en buss.
Jag börjar jobba klockan 7 ja. Skit bra. Va på jobbet halv 8.
Det är inte alls bra eftersom jag har så lite tid på mig ändå. Men det gick jätte bra faktiskt.
Måste ha varit rena kunder som handlade på ÖB igår, eller va det kanske ingen där. Haha. Skitit va det inte iallafall.

Efter jobbet sprang jag en sväng inne på Birsta för att kolla om jag hittade något att handla för mina pressentkort, men jag hittade inget alls. Eller till Tindra hittade jag lite kläder. La in bilder på dom på hennes blogg. Titta där om ni vill se vilka  fynd ja gjorde =)

Hemma ha jag fortsatt min lilla rensning som kommer ta evigheter, men det gör inget. Jag har gått igenom några skåp i köket idag o kastat sådant som inte används längre. Så skönt när man får sådant gjort. hatar när det ligger saker överallt.

Längtar tills jag får pengar igen för då är det Tindras rum som är största prion. Måste köpa hyllor till henne så att vi får bort alla böcker o dop saker som nu står ihoptryckt på hennes byrå. Allt det ska upp på hyllor  o sen ska byrån ut från hennes rum, hon har inte plats för den längre. Hon har så mycke saker att hon bara behöver ta fram en sak så går det inte att gå där inne. Haha.
Bortskämd min lilla dam =)
Men bara vi får upp sakerna på hyllor o byrån försvinner så kommer det bli bra. O så ska Pappa komma med ett stativ till hennes tv så att vi får upp den på väggen. Kan ju inte ha den på tvbänken längre eftersom hon sover uppe i luften nu. Hehe.

Men nu ska jag ta o lägga min lilla sessa. Hon är JÄTTE trött.


Filmer

Är det någon som äger en VHS o är intresserad av en massa filmer.
Jag bad min Mamma plocka fram alla barnfilmer till Tindra med det orkade hon inte så hon kom hit med 5 banankartonger filmer o sa att jag skulle ta det jag ville ha. Men eftersom det bara är Tindra som har en VHS så har jag inte användning för resten av filmerna. Det är en hel del filmer kan jag lova. Mycke bra filmer.

Är det någon som är intresserad så snälla säg till. Du/Ni får dom mer än gärna. Jag har ont om plats hemma så är det ingen som vill ha dom hamnar dom på tippen.


4 Januari

Ja idag har jag äntligen kunnat jobba. Så skönt att komma upp i tid o göra något vettigt. Men bäst av allt är ju att jag inte är sjuk ängre. Eller jag har kvar min halsbränna men inte lika extrem som tidigare. Nu går det bra att leva iallafall. Hahah

Tindra har varit på dagis idag för första gången på länge. Trodde hon skulle vara tok trött när jag hämtade henne eftersom hon har varit vaken halba natten. Hon har ju vänt på dygnet hos Farmor o Farfar. Hon har varit uppe till 11-12 tiden varje kväll så inte ville hon soba klockn 8 igår inte o inte nog med det så kom hon ju på att hon skulle ha välling. Hon har ju i stort sett slutat med det men bara för att vällingflaskan va kvar i Långsele så skulle hon givetvis ha välling. Hon har ju bara 1 flaska så jag kunde inte göra så mycke åt saken. Gav henne lite mjölk istället o tillslut va hon nöjd med det.

Hemma har jag städat o grejjat medans Tindra klippt o klistrat =)
Jag har städat o rensat skrubben idag, Den va full med en massa skit o alla jul kartonger o viterklädskartonger. Mennu har jag gått igenom alla lådor o sorterat Tindras kläder i storlekar o märkt kartongerna så att man har lite koll å¨vad det är i dom. Haha.
Har plockat bort en massa kläder ur hennes byrå som är för litet oxå, men även fast jag gjort det får man trycka ner hennes kläder. Hon har ju hur mycke som hellst.
Men jag är ändå jätte glad över alla nya kläder hon fick i julklapp. Det är ju jätte roligt att ha lite nya kläder man kan ta på henne. Tråkigt med samma gamla vanliga lixom.

Imorgon blir det jobb igen. Är igentligen ingen städning på tisdagar men eftersom onsdag är en söndag så bytte vi. Så jag jobbar imorgon o är ledig på Onsdag =) Då får jag va hemma med Älsklingarna istället =)

Bobbas har ju böjat jobba på riktigt nu så han är borta hela dagarna. Förut slutade jag 10 o han 12 så då va men inte ifrån varandra så länge men nu slutar jag 10 o han 17 så det blir måna timmar, men då hinner jag få något gjort hemma oxå =)
Idag va jag så smart så jag åkte på Ica o handlade, Det va ju jätte br igentligen men jag hade först o främst varit på IKEA o bytt glasen som jag fick av Mamma o Mats så jag hade 12 vinglas med mig o sen handlade jag mat så att jag fyllde 2 stora papperskassar plus ett paket blöjor. Kanon bra handlling men problemet va ju att jag skulle hem med det oxå. Haha.
Fick dra med  mig vagnen till busshållsplatsen för det va omöjligt att bära o sen fick jag kämpa mig ombord på bussen o när jag kommit på den kom jag på att det är en bit att gå från hållplatsen o hem. Skit bra.
Fick ringa o be Evelina att komma upp med en pulka o hjälpa mig. Hehe
Så tillslut va jag hemma med all mat.


Nu ha Tindra precis kissat på toan för första gången hemma. Hon har ju bara gjort det på dagis o hos Farmor o Farfar förut. Hon va helt överlycklig när hon satt där o kissade.
Min lilla tjej börjar bli stor.
Nu har jag lagt henne i sängen o slagit på Tingeling filmen åt henne.
Pussar o kramar skulle hon ha o så skulle hon pussa mig på huvudet av någon anlidning. hehe

Nu ska jag ta o hitta på nå vettigt o sen sova så man orkar jobba imorgon.

Natti Natt

3 Januari =)

Idag har min Sessa kommit hem til oss igen =)
Sååååååååååååååå underbart, Vi har kramats massor o så ha vi målat, klistrat o klippt en massa o så har vi byggt pärlplattor.
Äntligen har jag något att göra igen. Har ju varit så rastlös nu när hon har varit borta. En hel vecka utan henne är dö tråkigt. Allt är tyst o stilla. Fast det är ganske skönt det oxå ibland.

Imorgon ska jag jobba igen. Äntligen känner jag mig frisk igen =) Skönt att komma igång med rutinerna igen.
Kommer va dö trött imorgon bara eftersom jag har vänt på dygnet o gått o lagt mig 3 på nätterna o klivit upp vid ett. Imorgon ska jag upp 5 så jag kan inte vara vaken till 3 o är jag det så kommer det bli dö jobigt att jobba imorgon.
Så när Älskling kommer hem blir det sängen o en film o verkligen försöka sova.

Nu ska jag hitta på nå annat..

Slapp dag idag igen =)

Ja idag vaknade jag lika sent som igår. Skit bra eller inte. Men det blev sent igår. Tiden bara sprang förbi så vips så va klockan typ 3 igen. Dom visade en massa filmer på tv:n igår o ag fastnade i alla. Haha
Fick tvinga mig själv ner i sängen tillslut o som tur va så hade vi ingen tv där igår för då hade jag nog varit vaken ett par timmar till. hehe

Idag ha jag gjor som igår. Legat på soffan med datorn i knät o gjort så lite som möjligt.

Helt plötsligt blev jag sugen på räkor så då bar det iväg bort på ica med grannen, köpte allt jag behövde för att göra en god räkmacka.
Hem o gjorde iordning dom o sen tog det nog 1 timme innan jag fått i mig den. 1 tugga sen vänta en stund innan jag kunde ta nästa, så fick jag hålla på o ärligt så ha jag faktisk kvar av den än. haha
Mår illa så fort jag äter något.

Jag kan inte ens dricka cola längre, vilket jag är väldigt beroende av. Det går bara inte.

Nä nu ska jag titta på Harry Potter och den flammande bägaren o efter det bli det fenixordern och sen halvblodsprinsen.

Så vi har med andra ord fullt upp ikväll o imorgon kommer Tindris hem =) =) =)


God Morgon

Vaknade kring 13 tiden idag. Skönt att få sova länge.
Mindre roligt att vakna o känna att jag är lika dålig fortfarande =(

Idag blir det inget annat än att bara ligga o slappa på soffan. Ska föröka äta något idag oxå. Gick ju inte alls bra igår.
Det syns ordentligt på vågen kan jag lova.


Ja då va det

Överstökat då.

Nyår alltså. Mycke till firande blev de då inte. Vi har ätit med grannarna o sen har vi spelat kort fram till 12 slaget.
Då gick vi ut o tittade på dom andra grannarnas raketer o sen gick dom hem till sig o vi in till oss. Nu sitter vi vid varsin dator.
Sååååååååååååå roligt.

Men det gör inget, Jag är verkligen inte pigg så det känns som att det inte spelar någon roll.
Saknar min lilla sessa bara, Har ju inte haft henne hemma nån nyår än =(
Hade planerat att hon skulle vara med oss iår men när hennes farmor o farfar så gärna ville ha henne så kunde jag ju inte säga nej. Klart att hon skulle vara där.
Hon får vara med nästa år istället.
Ganska bra att hon inte är hemma oxå eftersom jag inte är så pigg. Orkar ju knappt stå på benen så hon har det 100 gånger roligare i Långsele tro jag =)

Lillsötan min.
Mamma berättade att hon hade träffat Morbror Fredrik på Hullsta när hon va där o fikade med sina fastrar då hade hon berättat för honom att hon skulle vänta med att äta frukost tills hon kom hem till Mamma. Haha. Så söt =)
Älskar min lilla Sessa.

Hoppas alla har haft en kanon bra o rolig nyårsafton. O hoppas det blir ett kanon 2010 för alla =)

Nu ska jag typ sova snart om jag kan det vill säga.

Natti Natt

RSS 2.0