Jobba o Jobba

ja denna vecka ha jag jobbat o Jobbat. =)
så skönt att äntligen ha fått komma in i kassan så jag kan börja jobba på riktigt.
Vill inget hellre än att slippa söka bidrag o skit varje månad. Vill ha en egen inkomst, o nu är jag på god väg =)

Kan kassan helt nu så jag ska få börja jobba på Onsdag är det tänkt. Hoppas bara att det bli tok mycke jobb så de bli massa pengar av det hela. Jag stormtrivs iallafall där o tycker att det ska bli jätte roligt.

Idag är det fredag o Mattias är här hos oss o hälsar på. Imorgon bli det julklapps handling på Birsta o Papparkaksbak när vi kommer hem =)
Mys pys.
Ikväll ska jag byta gardiner o grejja =) ska bli såååååååååååååååå roligt.


Sollefteå

Sitter i soffan o myser med Jossan o surrar lite. Eller försöker surra. Har ju som ingen röst alls idag.
Den vill inte alls fungera för mig. Det är verkligen skitjobbigt.

Skulle ut med Madde i helgen här i Solle men det bli nog inget av det. Ha ju som inga pengar o så kan jag inte bli sjuk. Måste jobba. Finns ingen ersättare om jag skulle bli sjuk. Inte alls bra.

Resan hit gick jätte bra iallafall. Tindra surra o sjöng hela vägen =)
I långsele hoppa Hilda på bussen så då fick Tindris surra med faster sin en stund. Lika blyg som vanligt va hon ju, men det släppte efter en stund =)

Nu ligger lillhjärtat o sover i Josefines säng =) Somna sittande i soffan med oss. Söt ungen där =)


"Johanna"

Ja du "Johanna" Du behöver inte namnge dig eftersom jag lyckats spåra ditt ip nummer till en adress. Men jag tänker iallafall försvara mig.

Jag vet att Henrik Älskar sin dotter mer än allt annat. Jag har aldrig sagt att han inte gör det och jag säger heller inte att han inte får träffa henne. Det får han hemskt gärna göra, det jag har sagt nej till är att han har henne ensam så länge han är "sjuk". Jag vet precis hur han fungerar och vad som skulle kunna hända, han skulle ALDRIG någonsin göra sin dotter illa eller något i den stilen. Men hans "Sjukdom" kan göra honom VÄLDIGT frånvarande o jag vill inte riskera att Tindra står där ensam o inte får kontakt med sin Pappa.
Jag vet vad jag pratar om eftersom jag varit mitt i det i 5 års tid. Henrik själv förstår precis hur jag tänker o är helt med på det. Han vet oxå att det kan hända o vill inte utsätta Tindra för det. Han Älskar henne för mycket för det.
Jag förstår inte hur du kan komma o lägga dig i något som du inte har en aning om. Du vet inte alls vad du pratar om och det är väldigt störande. Du försvarar Henrik helt utan anledning. Det är inget han har bett om och inget han behöver. Allra hellst inte nu eftersom han själv inte vill träffa henne så länge han är sjuk. Han vill inte hålla på att små dutta med träffarna. Det skulle bara göra Tindra förvirrad tycker han. Han vill istället bli frisk först och sedan ta upp kontakten med henne på riktigt. O att inte ens du vet det är sjukt.
Kolla upp saker innan du yttrar dig.

Jag visste om Henriks odling i min lägenhet o därför fick jag mitt straff. Straffet jag fick va till o med hårdare än Henriks straff o våra advokater tyckte att jag skulle överklaga, Men jag såg det som så att jag har brytit mot lagen och jag ska ha mitt straff och jag hade verkligen ingen lust att sitta i en ny rättegång o bråka om något som va rätt enligt mig men inte av våra advokater. Men odlingen va absolut inget jag ville o tyckte om. Jag vet inte hur många gånger jag bad honom att ta bort den. 2 dagar innan allt gick åt skogen gav jag honom ett ultimatum, Ut med skiten eller så lämnar jag dig. Det va mina ord. Han fick 1 vecka på sig att fixa bort skiten, tyvärr hann inte den veckan gå innan allt rasade samman.
Jag har vetat vad han sysslat med med och jag ångrar idag att jag inte gjort något åt det tidigare, Fast helt ärligt så tror jag verkligen inte att jag hade kunnat göra något åt det heller. Det går inte att tvinga någon. Henrik håller med mig om detta. Det är hans val och ingen hade kunnat ändra på det.
Hade jag sagt ifrån o tex lämnat honom så hade han suttit ännu djupare i sin "sjukdom". Som han säger själv så är det tack vare mig som han hållit sig så städad som han gjorde när vi va tillsammans. Det va när det tog slut som det gick riktgt åt helvete för honom.
Och anledningen till att jag gjorde slut va Tindra. Det va för hennes skull som jag lämnade Henrik. Så kom inte o påstå att jag är en dålig Mamma o inte borde få ha min dotter. Du har inte den blekaste aning om vad du pratar om och ska därför inte lägga dig i. Är det något du funderar över o vill veta angående våra 5 år tillsammans så är jag fullt villig att berätta det för dig. Inga problem. Men då tar vi det mellan 4 ögon o inte här.
Du måste förstå att jag inte ville ha Tindra mitt uppe i det där o att det va därför jag lämnade Henrik och det va därför vi lämnade Sollefteå bakom oss.
Jag ville igentligen inte flytta men det va bäst så för alla parter, Solleftå är en stad full med skit. Jag älskar staden o saknar den hur mycke som hellst, eftersom det är där jag har mina närmaste vänner. Men för Tindras skull va de helt klart värt att flytta. Allt jag gör, gör jag för hennes skull, inte min egen eller någon annans. Jag skulle ge mitt liv för att hon skulle få ha de bra.

Sen kan jag inte förstå hur alla kan lägga skulden på mig, att det är mitt fel att han är "sjuk". Han va ordentligt "sjuk" när jag träffade honom o jag har fått honom någorlunda på fötter iallafall men det är klart att det är jag som fått honom att börja. Men så är det väll alltid, Det där beror ju helt på hur man ser på personen det handlar om. Och eftersom ni alltid hatat mig så förstår jag att ni ser det så, men jag tycker inte att det är okej.
Det är så otroligt fel eftersom ni inte har en aning om vad ni pratar om. Ni vet inte alls hur allt detta ha gått till o vad jag och Henrik har gått igenom tillsammans. Ni har inte en aning.
Jag förstår att ni inte har en aning om något eftersom vi inte suttit ner o gått igenom allt, Ni har inte fått ställa era frågor till oss. Ja kanske till Henrik men tillsammans hade vi nog kunnat reda ut allt så att alla förstår vad som pågått bakom eran rygg. Men den dagen kommer förmodligen inte komma så om du har några frågor till mig är det bara att ställa dom. Vill du inte prata med mig o inte träffa mig så maila dom till mig då. Det är så onödigt att ta det här i bloggen. [email protected] är min adress. Fråga gärna. Jag svarar på alla dina frågor. Bara du ställer dom till mig. O allt jag säger kommer du kunna få bekräfftat av henrik om du skulle vilja det.




Ålandsresan

Ja det va ju över en vecka sedan vi åkte till Åland, Men bättre senrt än aldrig =)

På lördag morgon hoppade vi på bussen o gav oss iväg ner till stockholm. Resan ner gick jätte bra, stannade i tunnebro så vi fick äta lite o sen gick resan vidare

På Bussen ner till stockholmResan ner till stockholm

När vi klev av bussen på T centralen tog vi en fika eftersom vi kom ner typ 3 timmar innan båten skulle gå. När vi fikat klart hoppade vi på tunnelbanan ner till slussen och gick ombord på en liten Ölbåt som ligger precis brevid Birka, där tog vi varsin öl o sen gick vi vidare o ställde oss i kön för att gå ombord på Birka =)
Vi fick komma med dom 500 första som dom släppte ombord på båten o när vi kom ombord fick vi sitta o vänta innan vi fick komma till hytterna.
När vi kommit ner till hytterna o gjort oss klar va det dags för mat, Trodde vi iallafall, men det hade blivit nå fel på bokningen så vi hamnat i fel restaurang, det resulterade i att vi väntade med maten fram till klockan 21 istället. Då fick vi bord i rätt restaurang =)

Innan maten satte vi oss längst fram i båten o tittade när vi lämnade land o begav oss ut i skärgården. Där blev det lite drinkar o surr =)

Efter maten blev det fler drinkar, surr o massa kul =)
En jätte trevlig o rolig resan, Synd bara att ingen av oss kände oss riktigt kry efter förkylningen =( O stackars Oliver fick feber så för honom va det inte så överdrivet roligt. Han o Sara gick o la sig ganska tidigt o jag o grabbarna fick roa oss själva. Vi hamnade i Pianobaren som Pappa kallade den. Det va en kille som spelade piano o sjöng hela tiden. Där hade vi jätte roligt =)

Underbar resa, TACK så mycke Pappa och Sara för att vi fick följa med =)



Söndagen va det farsdag o Pappa fick paket



O så här såg bordet ut på hemresan



Hälso dryck o Cola, Haha


Efterlyser

Johanna som lagt in en komentar i min blogg. Jag har tagit bort den tillfälligt, för jag vill gärna veta vem det är innan jag publicerar kommentaren.

Så vem är du?

6 November

Mina sjuklingar ligger i sängen o sover så jag har inget att göra. Passar därför på att uppdatera lite.

Bobbas ha nu varit sjuk i en hel vecka o är fortfarande inte pigg. Pigger är hen men inte frisk. Han ha fortfarande feber o skit.
Jag va sjuk i några timmar ja bara. haha. Skit konstigt. Jag va o jobbadet i onsdags o när jag kom hem kände jag mig lite konstig i kroppen så jag kollade feber o jag låg på 38,5. Fan tänkte jag. Kan ju inte vara sjuk nu.
På natten vaknade jag med 40 graders feber, klev upp o åt 2 alvedon o sen somna jag igen. När klockan ringde 6 på morgonen va jag pigg igen. Tänkte att det säkert va  alvedonen som fortfarande satt i kroppen men icke. Jag ha fortfarande inte fått tillbaka feber o idag är det fredag. SÅååååååååååååååå Skönt.
Synd bara att Lill hjärtat mitt har blivit sjuk oxå. Jag trodde hon skulle klara sig men icke. Igår kväll kände jag att hon va varm så ja kollade febern o hon hade 38,1. Klockan 12 inatt väckte hon mig o då va hon riktigt varm, kollad efebern igen o Hon hade 40,1 i feber. Fick i henne alvedon efter lite bråk. Hon vile inte ha.
Sen har jag tillbringat många korta stunder brevid hennes säg inatt. Hon ville inte vara ensam.

Annars kan jag berätta att jag jobade igår. Först på Öb o sen Mitt Un. o När jag satt på Mitt Un så ringde dom från Städbiten o frågade om jag kunde hopppa på hela tjänsten redan på måndag =)
Självklart sa jag då. Så från o med måndag kommer jag jobba varje dag =) Synd bara att det inte är mer än 3 timmar per dag. Men det gör att man får en rytm iallafall. Jag kome rupp i tid på morgonen o kommer hem o kan göra nytta hemma. Haha.

Imorgon bli det Ålandskryssning för mig, Älskling, Pappa, Sara, Oliver och Fredrik =)
Ska bli jätte roligt att komma iväg o bara umgås =)
Hoppas bara att Älskling är pigg till imorgon. Håller tummarana för det.

Nu ska jag ta o packa ihop Tindras saker. Mamma är påväg hit för att hämta henne. Hon ska va hos Mamma till på Måndag eftersom vi kommer hem sent på Söndag kväll.

Ha det bra så länge

Så jävla typiskt

Älskling ha varit sjuk ett par dagar nu och jag har försökt hålla mig på avstånd för att inte bli smittad. O de gick ju skit bra, eller inte.

Va på apoteket idag o inhandlade hostmedicin eftersom jag glömde de igår när jag va på apoteket. Samtidigt som jag är där står jag o pratar med Mamma o funderar över vad jag ska göra för att hålla mig frisk.
Men det gjorde jag i onödan. Eftersom jag ha kännt mig lite halv kocko idag på jobbet så kollade jag febern när ja kom hem o nog hade jag feber nog.
Jäkla skit.
Vi ska ju åka på lördag. Jag får inte va sjuk då.
Fortsätter min kur med frukt, c-vitaminer o juice. Jag ska vara frisk.
Jag ha ju bara feber så jag ska nog lyckas ordna upp detta. Haha

Idag kommer Eva hit o ska klippa mig iallafall =) Såååååååååååååå skönt.

Nu ska jag vila igen så jag bli frisk.

Måndag

Ja uppe i tid är jag idag =)
Lämnade Tindra på dagis och sedan tog jag mig en promenad bort till ica Maxi =) Så skönt att komma iväg på promenad igen. Fick dessvärre ta bussen hem eftersom jag lyckades fylla två kassar med mat o sånt plus att jag köpte mat till Tigra. o en säck royal väger ju 25 kilo.
Så jag tog bussen hem. Haha. Ska försöka ta mig ut på en kvällspromenad oxå. Är ju bara så tråkigt att gå själv. Men så är det.

Minns inte om jag har skrivit det tidigare men jag har fått hela tjänsten på  ÖB städningen nu =)
Så nu har jag ett jobb att gå till, även om det bara är tre timmar om dagen. Jag kommer ju upp i tid o får lite ordning. Haha. Annars ser man ju ingen skillnad på vardag o helg.

Nu hoppas jag bara på att Niklas kommer plocka in mig på Öb oxå. Minns inte när det va dags för det. Men jag vet att han vill ha in mig =)
Allt ordnar sig tillslut. Hoppas jag iallafall. Men jag ser skymten av en ljusare framtid.
Så nu håller vi tummarna på att jag får jobba mycke och att Bobbas får sig ett riktigt jobb när han ha tagit truckkortet. Hoppas Hoppas.

Vill få ordning på allt nu. Är så drygt att inte ha nå pengar.


Helgen

I Fredags tog jag, Älskling, Tindra och Tigra bussen upp till Sollefteå =)
Träffade Min goingar Madde och Nova O så träffade vi Jossan, Ante, Lillan och Lars =)
Vi hann tyvärr inte umgås så mycke men det blev en fika på Hullsta o lite bus för flickorna. Dom gick hand i hand genom stan och diskuterade vad som fanns i skyltfönstrena. Så söta så.

Bussresan upp gick riktigt bra faktiskt. Både Tindra och Tigra skötte sig hela vägen. Det trodde jag aldrig men det är ju jätte bra att det fungerar för då vet man att man kan åka upp precis när man vill. Haha.

Efter att vi umgåts med alla på stan o dom drog sig hemåt så gick vi upp till Mats på jobbet hans o väntade på honom. Där träffade vi Bobbas syster med familj. Det va roligt att han fick träffa dom =)

Vi åkte med Mats hem till Graninge o där ha vi bara tagit det lugnt o myst =) En kanon helg ha de varit.
TACK för det =)

Nästa helg bär det av till Åland med Pappa, Sara, Oliver, Fredrik och Älskling =) Det ska bli jätte roligt =)


RSS 2.0