19 Oktober 2010

Ja ni, måste erkänna att jag mår lite bättre nu. Har lite mer ork i kroppen. Den räcker inte långt men det är ändå bra =)

I Fredags åkte jag in på sjukan o träffade läkaren på förlossningen o hon beslutade att jag skule läggas in på dropp med näring eftersom jag inte fått i mig något på flera veckor.
Hon tyckte jag såg ut som ett trasigt lakan när jag kom in. O det har hon nog rätt i. Jag kunde inte ens stå på benen o att sitta va oxå jobbigt. ville bara lägga mig ner på golvet o sova i väntrummet medans jag väntade.
Kroppen va helt slut.

Jag hatar sjukhus o brukar inte alls tycka om att vara där, men gud vad jag är glad över att jag tog tag i det hela o blev inlaggd. Det bästa jag gjort på länge tro jag. För oj vad det hjälpte mig =)

Först o främst så ha jag ju fått i mig näring så jag ser inte ut som ett levande lik längre o sen så ha dom även lyckats vända på min mage o fått den att förstå att jag inte ska kräkas upp allt jag äter, så nu kan jag äta fast bara mini portioner (Mindre än Tindras).
Min halsbränna är som bortblåst, vet inte vart den tog vägen, men guuuuuuuuuuuuuuuuud så skönt =)

Men tyvärr ha jag lyckats dra på mig nån jävla förkylning som inte alls är rolig. Har öppna sår i näsan o halsen så jag hostar o nyser ut blod bara. Inte alls roligt o ont gör det. Men läkarna sa att det är nått som går nu o att det bara är att härda ut. Finns inga medeciner mot det =(

I lördags kom Mamma o Mattias upp till mig på sjukan för att hälsa på. Men det slutade med att jag åkte med dom hem till oss o dom tog med sig Tindra till Graninge =) Sååå skönt att få vara hemma o bara vila. Behöver inte tänka på något annat än att jag måste äta =)
Älskling sköter matlagning o diskning o allt sådant så jag bor i soffan. Vila behöver jag nu sa doktorn till mig så det är väll bara att lyda så att jag får fortsätta bli piggare =)

På Söndag kommer Tindra hem o då hoppas jag att förkylningen ha gett sig så att jag orkar vara med henne =)

Nu ska jag tydligen gå igenom all post som vi ha fått. Det va en hel hög kan jag lova.
Skriver mer nån dag


Dålig dag =(

Ja igår hade jag en riktigt dålig dag. Fy va dålig jag va.
Började morgonen som vanligt hängandes över toa kanten o sen va det dags att göra Tindra klar för dagis o iväg med henne.
På vägen upp på dagis va det nära att jag spydde igen men de gick över så jag tog mig hela vägen upp till dagis o lämnade lillhjärtat.
Men påvägen hem spydde jag 2 gånger till o med o raka vägen in på toa när jag kom hem. Fick inte ens av Tigra kopplet så hon fick sitta med de på medans jag va på toa o sen tog en dusch.

Sen ha jag legat på soffan HELA dagen och kvällen o mått skit. Fick inte i mig nå frukost, lunch eller middag heller. Men på kvällen fick jag ner en tallrik med fil iallafall =)

Sen tror jag att min kropp håller på att förbereda sig för att kliva upp på nätterna. Jag vaknar flera gåner per natt o det är lite jobbigt eftersom jag måste up o kissa varje gång o det gör såååååååå ont att kliva i o ur sängen.
Men men det kanske är bra oxå.
Som nu, Jag behöver inte alls sitta vaken nu men de känns så dumt att sova bort alla timmar Tindra är på dagis. Bättre att ta vara på dom o njuta av tystnaden. Jag mår ju lite bättre idag.

Igår va jag hel inne på att ge upp o ringa till sjukan o be dom lägga in mig, Jag orkar inte med att må så här längre. Vill ha ut den lilla så att jag kan få må bra igen. O något jag verkligen vill är att få tillbaka smaken i munnen så att maten blir god igen. Men det kommer väll det oxå.

Nu ska jag titta på tv en liten stund tro jag. Fast jag skulle vilja ta en dusch. Men Älskling sover fortfarande o duschen låter så mycke in i sovrummet att jag är rädd att väcka honom. Nä jag tro jag väntar en liten stund sen får han så lov att kliva upp för han måste följa mig till Ica o handla =) Haha


Besök o barnvagn =)

Ja igår kom min Mormor o Lars o Mina Mostrar Helena o Malin hit =) Det va roligt att träffa dom plus att Malin hade med sig vagnen jag köpt av henne o jag är supernöjd med den =) Emmaljunga får ett klart bättre betyg än Brion jag hade till Tindra. Glad att jag körde iväg den till Mamma så den får agera extravagn där istället =)
Fick även en babysitter med på köpet och den va oxå super fin o hel svart =) Alldeles kanon =)

Vi fikade när dom kom hit o efter surr o annat blev det tidig middag o efter det tog vi en sväng ut på birsta. Mormor ville gå på IKEA en sväng o titta o Mamma skulle dit hon oxå.
Jag fick 2 blommor av Mormor  oxå =)
Efter IKEA åkte Mormor o gänget hem o vi vandrade vidare in på Birsta, Det är något jag inte kommer göra igen innan Bebis ha kommit. Helt sjukt va ont man kan få o helt slut va jag. Nä fy det va hemskt.
Medans Mamma o Mattias va inne i butiker satt jag på en bänk utanför o väntade. Det va oöjligt att stå =(

Men jag hade en kanon dag iallafall =)

Nya bebis vagnen =)





Tack så jätte mycke för allt =)



RSS 2.0