Barn är bra söta ibland. Haha

Det är så underbart att höra på dom ibland. Som när Tindra sitter på sitt rum helt ensam o hon helt plötsligt börjar tokprata. Man blir fundersam ibland om man missat att det kommit in nån. Haha
Men det är bara hon där o hon pratar med sina bebisar (Dockorna). Hon matar dom o leker med dom o fixar o donar. Så himla härligt att höra.

O idag ha hon varit hur go som hellst. Vi ha tillbringat dagen i soffan o tittat på massa film hon o jag o hon ha legat brevid mig o myst.
Men rätt va det va så va hon tvungen att kliva upp för då skulle bebisarna ha mat eller så skulle dom gå o sova så då sprang hon iväg o fixade det o sen kom hon tillbaka o la sig =)

Sen måste jag berömma henne lite för att hon följer sina regler. Hon äter sin mat i lugn o ro nu för det mesta o hon städar sitt rum varje dag innan läggdags. Man får säga åt henne lite men det blir inget storbråk av det hela =)
Så himla skönt att slippa de. Hoppas bara det håller i sig.

Nu ska jag ta o titta på en film eller nått tro jag. Haha.

Natti Natt

Jag har världens bästa Pappa =)

Ja han är bara för snäll =)

Igår åkte jag o Tindra in till stan för att gå på banken o sendan så skulle Sara följa med oss på Handelshuset för att jag skulle köpa regnställ åt Tindra. Hittade ett jätte fint i Rosa, Men Sara köpte det till Tindra inte jag. Haha
Så det TACKAR vi oxå för =)

Sen efter det åkte vi på Ikea för jag hade hittat en byrå där som jag tänkte köpa till vardagsrummet. Måste ha nått att stoppa bebiskläder o sådant i ju =)
Iallafall så va den ju billig o kvalliten va värdelös. Den gick nästan sönder bara man tittade på den. Så jag bestämde mig för att skita i den o spara pengarna till en MALM byrå istället =)
Sen kom Sara med förslaget att vi skulle äta på Ikea så hon skickade iväg oss för att se vad det fanns för mat o så skulle hon ringa o medela Pappa att dom inte skulle äta hemma.
När vi ätit färdigt  sa Sara helt plötsligt "Nu går vi o köper byrå" Jag fattade typ ingenting ja. Haha. Men då hade hon pratat med Pappa om att byrån jag tänkt köpa inte va nått att ha så då tyckte han att han kunde köpa MALM byrån till mig =)
Han är bara för snäll =)

Jag köpte även lite annat smått o gott. Bla en fotölj som jag ska ha när jag spelar tv spel. Haha. Vi ha ju för liten tv i vardagsrummet o jag med min dåliga syn o utan linser ser ju inte då. Hittils ha jag suttit mitt på golvet men det är inte så bekvämt. Iallafall så hade dom super pris på den just igår o kostade då bara 99 kr =)
Så jag gjorde med andra ord grymt bra affärer igår =)

Här kommer lite bilder

FÖRE
Före
Ja den här hade vi ju i vardagsrummet innan. o den passa ju inte alls in eftersom allt annat är svart plus att i den där så syns ju allt rat man har. Haha

EFTER



Så här ser det ut nu =) Helt klart mycke bättre o jag är supernöjd. Nu ska jag bara göra en tavla att ha å väggen för det blev väldigt tomt. Haha


TACK än en gång Pappa, Du är bäst =)



Uppsägning

Ja idag va jag väldigt nära att säga upp mig som Mamma tro jag.
Usch vilken hemsk dag detta ha varit.
Jag o Tindra har bråkat hela dagen idag =( Hatar verkligen att göra det men idag ha hon gjort mig galen.
Fattar inte vad som tagit åt min lilla ängel.

Hon har varit gnällig hela veckan som varit men hon ha ju varit sjuk så det ha jag gått med på men idag ha hon inte varit snäll inte.
Hon ha bråkat om allt!

Först upptäckte jag att hon hade ritat på sina egna ben med sina stämpelpännor. Hon vet sååååå väl att man ritar på pappper o ingen annanstans. Men okej, det va ju bara på benen det går ju bort efter ett tag tänkte jag o släppte det efter att jag hade upplyst henne om att man inte får göra så.

Sen va det dags för middag o som vanligt så sitter hon inte still o äter utan sitter i vrider på sig o grejjar hela tidnen o nå mat får hon inte i sig. Tar typ 45 min innan hon ha fått i sig sin lilla portion med mat o då är alla less o irriterad. Så middagarna är inte alls roliga nu för tiden.

Sen hade jag tvättid o hon skulle följa med o hjälpa mig. Det fick hon såklart =) Efter en stund sa hon att hon ville bajsa o då sa jag åt henne att gå in o göra det men det vägrade hon o sen sa hon att hon inte va bajsnödig utan att hon bara skojjade. Sen gick den en liten stund o då kommer hon o säger att hon ha bajsat i byxorna. Varför frågade jag o hon svarade som vanligt att hon inte orkade gå på toa o så världens flin på det. Hon är verkligen ute efter att göra mig galen.

Efter en dusch av henne o tjaffs om påklädning så va det dags för städning av hennes rum. Hon hade nämligen vällt ut alla sina saker över hela rummet o ni som varit på henes rum vet att hon inte har lite saker. Jag med min mage tog mig knappt in genom dörren.
Jag skulle iallafall hjälpa henne för att vara snäll eftersom hon faktiskt ha varit sjuk o inte ha hittat tillbaka till sitt rätta jag. Men jag går inte med på att hon sätter sig mitt i högen av leksaker o gör allt annat än städar. O när jag säger åt henne så har hon ont någonstans o hon är för trött för att städa o det är det ena med de andra. Sen tar hon en liten sak o så tar det 5 min innan hon ha lagt den där den ska vara. Säger åt henne igen o då gapar o skriker hon åt mig bara. Bara en massa flams o jävilskap. Det tog över 2 timmar att städa hennes rum o då ha vi bara plockat undan allt hon dragit fram så ingen damsugninge eller nått är gjort.

Mitt under allt tjafs om städningen upptäcker jag något som fick bägaren att rinna över. Usch va arg jag blev. Så arg så tårarna rann över. Där tog mitt tålamod slut o jag sa upp mig som Mamma för en stund. Orkar inte mer nu sa jag bara.
Ungen har ritat på tapeterna med tuschpennor. O hennes svar gjorde mig vansinnig. Jag frågade varför mellan tårarna o hon svarade att hon hade hjälpt mig. Med vad? Frågade jag o hon svarade, Med pyssel o så hånlog ungen åt mig o tyckte att det va skit kul.
Sen förklarade jag för henne att man inte får göra så o att det kostar Mamma en massa pengar när hon gör så eftersom jag nu måste tapetsera om hennes rum o så skratta hon o sa. Ja men du får väll göra det då.

Hallå!!! Hon är 3 år gammal inte 14. Vad är det för fel??? Varför gör hon såhär. Jag blir galen!!!!!

Hon ha ju alltid varit hur säll o go som hellst. Men nu är hon en riktig sat unge som det snart inte går att ha o göra med. Jag gör allt för henne o verkligen fösöker fixa o dona så att hon har roligt o hon får oftast som hon vill. Ja jag är igentligen för snäll med henne jag vet det. Men jag får bara bråk, gnäll o dumheter tillbaka o hon står o skriker att hon aldrig aldrig någonsin får göra någonting.

Jag fattar inte.

Trött är jag nu. Helt slut o orkar inte alls med mycke till av detta.


Grattis Tigra på 2-Årsd dagen =)

Ja idag fyller våran lilla Tigra 2 år =)
Hon har haft en bra födelsedag med alldelses för mycke godis. Haha.
Hon hade hittat hela hundgodispåsen o ätit upp allt så nu mår inte hennes mage bra o Mira ha en hög med mattor o ett barnkök att tvätta. Haha


Sov Gott Lilla Vännen <3


Chiwa


Chiwa


Chiwa


Ida tar hand om Chiwa när hon är sjuk. Tigra blir så stressad



Idag har lilla söta Chiwa fått somna in. Det fanns tyvärr inget att göra för att rädda hennes liv så det bästa för henne va att få somna in.

Usch det är såå hemskt att det skulle sluta såhär.
Men tack o lov är det 2 pigga o krya små tjejer kvar med Tigra.

Malandsbadet =)

Ja idag va det fint väder o jag kännde inte alls för att bara sitta hemma o glo så jag drog med mig Emma o Alex på en tur till Malandsbadet så att ungarna fick bada o ha roligt en stund =)

Kan ju vara sista dagen vi ha så fint väder. Det vet man ju inte.
Barnen hade jätte roligt iallafall. Dom dök o hoppade från kanten =)

Nu sitter jag i soffan o är helt slut eftersom jag inte bara kan göra en sak per dag. När vi kom hem efter Maland så ha jag städat hela lägenheten plus Tindras byrå.
Så imorgon kommer jag ha extremt ont i ryggen eftersom det är 2 km till Malandsbadet o alltså 2 km hem o vi gick dit o hem. Min rygg mår inte bra av det.

Denna vecka bjuder för övrigt på Arbete på Öb alla dagar utom Tisdag som vanligt men sen ska jag även jobba på Alnö Onsdag, Torsdag o Fredag så det blir en tuff vecka men det ska jag fixa =)

Nu ska jag nog ta o lägga mig i sängen o titta på tv tills jag somnar så det inte blir som förra måndagen. Då sov jag bara 2 timmar o det är ingen höjdare.

Natti Natt

Våran Bebis =)

Idag ha jag varit till Barnmorskan o kollat läget med den lilla filuren i min mage =)

Allt va bara bra, Hjärtat slog som det skulle o magen växer som den ska =)
Fick även svar på sockerbelastningen o den va helt okej. Så skönt att slippa det.
Jag har inte ens järnbrist o det blev jag förvånad över. Vad är det då som gör att jag är så grymt trött o slut?

Ryggen är fortfarande inte alls bra, men barnmorskan skickade en remiss till sjukgymnasten iallafall så får vi se om det blir bättre efter det. Men det är inget jag räknar med.

Vecka 28

Bebis sparkar så det gör ont numera. O det är full fart hela dagarna o nätterna.
Sendrag har jag oxå på nätterna o dom är inte rolig alls. Usch va ont det gör. Vaknade med det imorse i båda vaderna o fötterna. Fy vad hemskt det är.

Men som sagt allt är som det ska med den lilla så vi får vara glada över det. Mina problem är ju snart över ändå. Är ju inte lång tid tills bebis kommer ut =)

Nu ska jag vila igen. Det är det enda jag gör men det behövs oxå. Haha


Tigras Bebisar

Ja dom växer så det knakar dom =)
Små runda bollar ha dom blivit, men det är ju inte konstigt. Dom blev ju bara 3 kvar så dom ha massa mat att dela på =)



Här är dom ganska små men jag har inte nå nyare bilder nu.

Dom har iallafall börjat öppna ögonen o försöker resa på sig =)

Tigra är världens duktigaste Mamma o sköter dom prickfritt =)

Jag har blivit "Mormor" =) =) =)=) =) =) =)

Efter många om o men o massa komplikationer o strul så har jag blivit Mormor till 3 små söta flickor.
Tigra ha fått gå igenom mycke men hon mår bra o valparna mår oxå bra =)

Men uscha va jobbigt det va att vara så långt ifrån henne när allt bara strulade. Det va det värsta jag varit med om. Så den dagen Tindra ska ha bebis så kommer jag bosätta mig hos henne 1 månad innan det är dags för att vara säker på att vara på plats. Haha. Det va jätte jobbigt att sitta med telefonen i handen o vänta på sms eller samtal.

Men här har ni lite bilder på valparna o Mamma Tigra =)

Första valpen =) Andra valpen =) Efter snittet på Tigra blev det 3 små flickor =)

Tigra o Bebisarna ha somnat i lugn o ro hemma hos Mira =)


Semestern är slut =)

Haha. I Fredags åkte jag o Älskling upp till Graninge för att tillbringa helgen där med Mamma, Mats o Fredrik o för att hämta hem mitt lilla hjärta <3.

Oj så lycklig hon blev när vi kom =) Hon ha längtat hem o saknat oss massor säger hon. O jag måste säg att jag ha saknat henne massor jag oxå =)
O tänk att dom förändras så himla fort. På den veckan hon ha varit borta ha hon blivit helt annorlunda. Hon sjunger o dansar hela dagarna o bara för underbar =)
Vet inte hur ånga gånger hon pussat på mig o sagt att hon älskar mig sedan vi kom dit =) Mitt Lilla <3

Hon har haft en kanon vecka med Mormor, Mats o Fredrik iallafall. Hon är riktigt nöjd o glad =)

Sen vi kom hem i söndags ha jag knappt sett skymten av henne. Hon är ute o busar o kommer bara in för att äta eller gå på toa.

Vad vi gjort i helgen kan ni läsa i Tindras blogg. Orkar inte skriva det igen.

Idag ha vi varit o kikat på trädgårdsmöbler till Fredrik iallafall. På Torsdag blir det dubbelkalas hemma hos honom för Fredrik o Bobbas =)
Så imorgon blir det till o baka o hjälpa Fredrik med städningen =)
Jag o Tindra ha bakat Thekakor oxå medans Fredrik o Bobbas va ut på Alnö o fiskade med Oliver.

Nu ska jag ut o samla ihop alla leksaker som ungarna dragit ut över hela gården.


RSS 2.0