Dom senaste dagarna

Ja nu va det ett tag sedan jag uppdaterade här. Men i helgen va det fullt upp o sen har jag inte orkat.

I fredags kom Madde, Nova och Agda hit =) Vi har haft en underbar helg.
Dom kom sent i Fredags så barnen hann leka en liten stund bara o sen blev det sängen för dom. Sen spelade vi kort o myste på bara.


Lördagen tillbringade vi på Drakborgen =) Grymt roligt hade vi där. Tjejerna va överlyckliga. Mer om det hittar ni i Tindras blogg, fast det ha ni säkert sett redan. Haha.
Efter drakborgen åkte vi på ica för att handla mat. Tacos blev det och om man handlade för 200kr så fick man 1kg godis gratis. Både jag o Madde handlade för 200 så det blev 2kg gratis fast vi lyckades ju såklart plocka mer än 1kg var så det blev närmare 3 kg godis sammalagt. Haha.
På kvällen blev det mys med tacos, godis, ett glas vin och kortspel =)
Är så glad över att dom kom hit. Har saknat dom så mycke. Mina tjejor.
Nästa gång tror jag det är våran tur att åka upp till dom tro jag. Ha ju en tjej till som jag vill träffa. Skulle vara roligt med en tjejkväll Madde och Josefine =)

Söndag blev en lugn mys dag. Slappade i soffan enda fram tills att Maddes Pappa kom o hämtade dom.

Måndag blev en städdag. Blev ju tvungen att vara ledig från jobbet eftersom Tindras dagis va stängt. Dom skulle ha planeringsdag. Jag städade och möblerade om Tindras rum. Försöker komma på nån bra möblering så att det inte blir så trångt.

Tisdag blev en dag med Pappsen. Vi va iväg o sökte lite jobb o sen åkte vi ut på Alnö o fikade lite =)
Vi hade ett bra samtal jag och Pappa. Nog för att jag kanske inte sa så mycke. Men det gav mycke ändå. Nu ska jag bara ta atg i detta o göra något åt det så ska ni se att allt kommer bli toppen igen. Hoppas det iallafall.

Idag är det onsdag och jag har varit o jobbat efter min lång helg. haha
Det gick bra men oj vad dom hade skräpat ner där. Såg inte klokt ut och tid tog det att få någorlunda ording på det.

Nu ska jag ta tag i vardagssysslorna här hemma.

Jobb o jobb

Ja igår va jag såklar på mitt vanliga jobb o jobbade till 10. Efter det åkte jag hem o gjorde mig klar för nästa. Tentavakt på mitt universitetet =)
Skönt att få jobba, men oj va trött jag va när jag kom hem. Men efter halva tiden fick jag ett sms som fick mig att vakna.
Madde skickade o medelade att hon hade fixat hundvakt o allt =) Så Madde, Nova och Agda kommer idag och jag är sååååååååååååååååååååååååååååååå glad =)
Fan va roligt vi ska ha.

Kommer bli en underbart jätta bra helg.

Har precis kommit hem från jobbet o nu ska jag titta färdigt på våra bästa år, sen blir det städa o lunch till Älsklingen som förhoppningsvis kommer hem o äter =)
Sen ka jag hämta Tindra o åka på ica o handla nå go mat till ikväll.

Imorgon blir det darkborgen med tjejerna. Dom kommer bli såååå lyckliga.
Tindra kommer nog bli jätte glad ikväll när Nova kommer. Jag har inte berättat att hon ska komma. hihi

Åhhh vi kommer ha så roligt. Gud va jag längtat efter detta.


Den enkla tiden

Tänk om jag kunde få spola tillbaka tiden till då när jag började på Långseles skola. Jag hade gått halva 8:an i Timrå när Mamma o Mats kom på idén att flytta till Graninge vilket jag inte alls gillade.
Men man hängde med ändå o jag ändrade uppfattning ganska snart.
Tänk när allt va så enkelt att det enda man hade tankarna på va att få kliva på bussen o veta att snart får man se något som gör en glad =)
Tänk att få ha det så enkelt. Inga bekymmer alls. Man hade inte hunnit så långt i livet att man hade något att ångra. 
I dagens läge är de hur mycke som hellst som jag ångrar. Inte allt men väldigt mycke som jag verkligen skulle vilja ändra på.

Men tyvärr så går det inte att göra saker ogjorda o man får försöka leva här o nu o göra något åt allt som har gått snett tidigare. Man kan inte gräva ner sig i allt gammalt som alla säger, men hur gör man för att komma ifrån det då?
Jag har inte en aning. Jag kan inte sopa allt under mattan o bara glömma. Det går bara inte.

Här sitter man i sin "ensamhet" o försöker få livet på fötter igen. Ensam är jag väll inte. Jag har ju mina Älsklingar såklart, men man behöver vänner att umgås med o hitta på saker med. Jag har ingen här.
Alla mina vänner bor ju såklart i Sollefteå. Lite långt bort tycker jag allt.

Nä jag kommer bli tokig om jag fortsätter så här. Något måste göras o det nu.


16 Februari

Idag har vi varit med Mamma på Birsta.
Först satt vi här hemma o fikade o surrade medans vi väntade på tvättmaskinen så vi kunde toppa in en till innan vi drog på Birsta.

På Birsta har vi mest bara strosat omkring o tittat. Bara tagit det lugnt lixom. Så skönt=)

Nu ligger Tindra o Tittar på film o jag ska väll ta atg i hemmet som vanligt.

Tack för en kanon dag Mamma =)


15 Februari

Jobb igen då. Gick riktigt bra. Är ganska skönt på måndagar eftersom jag då har 1 timme mer än dom andra dagarna. Man behöver inte stressa ihjäl sig.

När jag kom hem fixade o donade jag lite o sen hämtade jag Tindra o så pkte vi in på Birsta o köpte hundmat.
Påväg till Birsta så berättade Tindra att hon skulle titta på Bebiskläder med Mormor för hon ska bli bebis igen. Förklarde för henne att det inte går o då ville hon ha en bebis i magen i stället. Men hallå där ta det lite lugnt nu va. Inte ens 3 år o vill redan ha bebis, Det går lite fort nu va. Haha

När vi åkte hem igen så hoppade vi av på Söndagsvägen o gick o hälsade på Bobbas på jobbet. Tindra vile det så hon fick som hon ville.
Sen gick vi hem o lekte.

Efter middag  o allt annat tog vi o la oss i sängen o tittade på en film med Tindra =)

Alla Hjärtans Dag

Hade en underbar lördag och Söndagen fortsatte lika så. Myste med Älsklingarna på förmiddagen o helt plötsligt ringer telefonen. Det va Madde som ringde o kolla om hon fick komma o hälsa på =)

Det gjorde verkligen min dag. Madde, Nova, Agda och Nathalie kom hit o va med oss =) Så underbart. Det va riktigt roligt att dom ringde o ville komma hit.

Vi fikade, surrade, lekte med barnen och byggde pärlplattor o självklart spelade jag och Madde Myror i brallan.
En kanon dag blev det mad andra ord.

Hoppas våra planer för helgen håller oxå. Det vore verkligen underbart =)


Lördag =)

Jobbade mellan 7-10 idag, Skönt att koma upp o göra något i tid.

När jag kom hem åt vi fukost o sen bar det av ut till Pappa. Först va vi ute o busade i det fina vädret =) Underbart!!
Grabbarna lekte med skotern o jag, Pappa och Tindra gick en sväng i skogen o letade efter älgen. Haha
Tindra skulle visa vart dom tagit vägen sa hon. Det va iallafall en jätte mysig dag.
Vid 4 tiden drog Sara iväg på nå partay o vi åkte iväg o käkade lite middag på Ö-grillen med Pappa.
Sen ha vi umgåtts med  Pappa och Oliver tills Sara ringde o ville åka hem o Tindra va dö trött o bad om att få åka hem o sova. Sötnosen min =)

Nu ligger hon i sängen o tittar på film eftersom hon piggnade till ute i kylan. Fredrik skulle titta på skidskytte på tv:n men han somande ganska fort o jag o älskling sitter vid varsin dator.

Sova snart, Jag är rätt trött jag oxå kan jag lova.
Tack för en kanon dag idag.

Natti

Freeeeeeeeeeedag =) =)

Fast så kul va det kanske inte. Jobbar ju imorgon oxå. Haha

Idag fick jag vara mekaniker oxå. Som jag skrev igår så hade jag problem med maskinen o tyvärr hade jag inte löst problemet som jag trodde. Maskinen gick hela vägen ut i butiken men mitt i entre dörrarna tvär dog den. Det gick inte att få liv i den. O det va ju inte så konstigt heller eftersom kabeln till betteriet brann av. Jätte roligt.
Ringde till chefen o berättade o han ringde mekanikern som inte visste om han skulle hinna idag. Okej tänkte jag och började sopa o skura hela butiken istället men när jag kom till entredörrarna så va jag ju tvungen att flytta maskinen vilket va totalt omöjligt eftersom borstarna ve nere. Det gick inte att rubba den. Det hela slutade med att jag fick koppla om den själv så nu fungerar den utmärkt och mekaninkern fick vända. Haha.

Hemma har jag fortsatt med städningen och roat Tindra lite. Haha.

Nu är Fredrik här o vi ska väll se nån film o spela lite kort tro jag.


11 Februari

Det gick ganska bra att jobba idag. Jag hann nästan köra klart hela butiken när borstarna bara dog på maskinen. Gick igenom maskinen o kollade allt som jag kunde komma på, men hittade inget fel. Ringde tillsist till Andreas o fråga vad han trodde. Han själv hade aldrig varit med om detta men ringde en mekaniker o kollade.
Mekanikern trodde att det fanns för lite ström i maskinen. Konstigt tyckte jag eftersom jag tog den från laddaren. Sätter den ju alltid på laddning innan jag går hem. Vi bestämde att jag skulle sätta den på laddning o kolla imorgon om jag fick samma problem.Men när jag satte maskinen på laddning så fungerade inte laddaren. Kollade lite på den o konstaterade att nån IDIOT stängt av den. Det sitter en knapp på baksidan av den som nån varit o tryckt på.
Man kan ju fundera på va det skulle vara bra för. Aja maskinen kommer ju fungera som den ska imorgon iallafall. Om det inte är nå pucko som är där o fingrar på den igen.

Hemma har jag försökt städa lite. Vilket inte syns men jag ha tvättat 3 maskiner tvätt och dammtorkat. Resten får jag ta imorgon.

Har ritat o grejjat med Tindra oxå. Nu innan hon gick o la sig spelade vi ett spel på "hennes" dator. Hon tycker om att sitta o titta. Hon har inte riktigt kommit på hur man spelar. Haha

Nu ska jag gra mmig klar o gå o sova. Är så trött. Sovit som en kratta inatt.

Natti Natt

10 Februari

Idag har man jobbat igen då. Det har gått jätte bra.
Kom lite sent bara men jag hann med mig ändå. Bussarna kan ju aldrig gå när dom ska. Stog o väntade på bussen redan halv 7 o klockan 7 kom bussen. Dom ska gå med 10 min mellanrum.
Skumt det där. Men men jag tog mig till jobbet iallafall.

När jag slutade köpte jag med mig en hatthylla och skohylla o åkte hem. Väl hemma åt jag lite o sen surra jag med Mamma en stund. Efter det blev det en promenad med Tigra bort till Älsklingen på jobbet så han fick nå lunch idag =) Soligt va det men inte så varmt som man hade kunnat hoppas på.

Ikväll så har Pappa varit här o satt lister i hallen och så har han satt upp hatthyllan. Ja Bobbas hjälpte ju till han oxå såklart.
Jag och Tindra satt mest o ritade. Eller jag gjorde det och Tindra klippte sönder allt hon fick tag på. Haha

Tack Pappa för all hjälp idag =)

Har haft en lite bättre dag idag faktiskt o det är rätt skönt.

Nu ska jag plocka fram kläder till Tindra så att Bobbas kan klä på henne innan dagis imorgon.


Såååå skönt att ha något att hänga kläderna på igen. Nu ska det bara införskaffas nå krokar till Tindris =) Hon kan ju allt själv nu så då kan hon banne mig hänga upp ytterkläderna själv oxå. Haha

Då öppnar vi flaskan

Och skålar för att det finns rättvisa ändå =) =) =)
Fan så jävla bra att det blev som man hoppats.

Tänker inte skriva vad det handlar om, men jag är jävligt glad för någons skull. Detta kan bara leda till något bra =)


.....

Ja då har man diskat o städat en del då. Va ju först o hämtade Tindra på dagis o sen iväg på ica o handlade lite mat. Det tog ju bara 2 timmar eftersom Tindra är inne i en extrem trots period tro jag.
Inget är bra för henne o hon är bara sur o grinig. Hon låg mest på golvet i skrek faktiskt. Lite pinsamt på affären men det är ju så barn är. Vet inte ens varför hon va så arg, det va ju inte så att hon va arg fr att hon inte fick det hon ville ha. Det enda hon ville ha va yoghurt o det fick hon såklart efterso jag ändå tänkt köpa det.
Hon är inne i nån konstig period helt enkelt o den enda som duger är jag. Hon vägrar prata med Bobbas o Morfar gick inte heller bra o imorse när jag lämnade henne på dagis va hon likadan mot fröken. "Prata inte med mig" säger hon bara.
Aja, det går väll över det oxå.

Har iallfall gjort jätte äcklig middag idag. Haha
Nån som tipsade om att göra hemma pizza på polarbröd. Det va verkligen inte gott kan jag säga. Så det serveras aldrig mer här hemma.

Nu sitter jag här o gör inte mycke alls. Älskling sitter vid sin dator och Tindris ligger o tittar på Mumin på sin tv.

kvällen lär nog sluta såhär skulle jag tro

Så underbart

JA fan så underbart att det går bra för alla utom mig.

Underbara val man gjort i livet, Det är så bra så jag bara jublar här hemme.

Livet är underbart =) =) =)

God Morgon då

Ledig idag, men jag har varit o lämnat Lillhjärtat på dagis =) Det är ju enda dagen jag får göra det.
Nu ska jag faktiskt unna mig själv att sova en srund. Har ont i hela kroppen idag efter allt bärande, klättrande och lyftande i förrådet.
Nu är det så packat i förrådet att det inte går att komm in där. Men vad gör det igentligen? Visst jag hatar att ha det så men det är ju vinter, behöver knappast något ur förrådet. Får ta en rensning till sommaren. Måste slänga allt skit som står där.

Men som sagt ska jag ta o sova en stund om jag lyckas med det. Tankarna snurra i huvudet så vi får se. Men jag hoppas det eftersom jag är trött.

Nu va det klart då

Nu är sängen såld. Lastad o klar o påväg till Sollefteå i en buss via kramfors och Härnösand.
1000kr rikare med andra ord. Synd bara att man inte kan göra annat än att köpa mat för dom pengarna.
Men men sådant är livet. Hoppas på bättre tider snart =)
Har haft en liten pratstund med Pappa i bilen påväg till o från stan o han har nog rätt i det han säger.
Bara man inte ger upp så kommer det att ordna sig, så jag kämpar vidare. Jag vet vad jag vill o jag har aldrig gett upp något tidigare så jag tänker banne mig inte göra det nu heller.
Jag kämpar vidare o jag kommer nå mitt mål.

Tack Pappa. <3




Ja men det va ju bra

En bra sak som hännt idag iallafall.
Jag har tydligen sålt sängen. La ut den på blocket igår kväll kl 21 o nu är affären klar =) Va kanske fr billig iallafall. Men om jag inte minns helt fel så har jag själv gett 1500 för de o jag har ju haft den i typ 4 år o säljer den idag fr 1000kr o då med lite skavanker på efter alla flyttar den varit med om. Så det kanske är en bra affär ändå.
Vet inte riktigt om jag vill sälja den igentligen eftersom jag tycker om sängen men aja, vi behöver pengar och plats.
Så nu får det bli som det blir.

Har varit upp på Söndagsvägen med lunch till Älsklingen oxå =) Han blev glad. Efter det hämtade jag Tindra o hade räknat med att hon skulle vilja va ute men inte det inte. Hon är dungtrött o ville titta på film. Så här sitter vi vid varsin dator. Haha.

Ska försöka få fram sängen så den står redo när Pappa kommer. Vi ska köra den till Navet. Killen som köper den kör buss mellan Sundsvall o Sollefteå.

Hej så länge

Ja då har man jobbat då

Det gick faktiskt ganska bra =)

Men jag känner mig inte så pigg idag, Kanon väder ute men jag ligger i sängen med fördragna fönster o släckt lampa. Hoppas det bli bättre när jag hämtar Lillhjärtat på dagis sedan så man kan vara ute o busa med henne.
Om hon vill vara ute, såg att hon va ute nu när jag jag åkte förbi så hon kanske inte ens vill vara ute.

Vi får se vad som händer, Nu ska jag titta på våra bästa år

Fan va det är underbart att vara jag

Eller inte.
Men kan ju fundera på vad de är för fel på mig. Jag funderar nog precis lika mycke som ni andra för jag har verkigen inget svar på varför jag är som jag är.
Ber om ursäckt till Mamma iallafall, det är inte min mening att vara såhär. Det bara händer. Kan lixom inte göra något åt det.

Aja. Har iallafall varit på kalas hos Emma idag =) Det va roligt att få träffa familj o släckt =)
Tyvärr slutade det med att Tindra blev hysterisk för hon ville banne mig inte åka hem. Men det va bara att ta henne under armen utan ytterkläder o bära ut henne i bilen, spänna fast henne o åka. Hon skrek hela vägen hem. Usch så arg hon blev.
Ber alla om ursäkt för att jag bara gick utan att säga hejdå riktigt. Men Tindra va ju helt galen och tårarna rann ner för mina kinder. Ville bara försvinna. Men tack alla för ett trevigt kalas.

Har gjort iordning min gamla dator till Tindra idag. Hon ska ju jämt bråka med mig om min dator. Hon ska ju se på film hela tiden. Nu har hon en dator så hon kan titta på sina filmer när hon vill.
Just nu sover hon tydligen på soffan.

Jobb imorgon. Känns jätte lockande just nu eller inte men det är ett måste.

Natti


Ja 6 Februari på riktigt då

Fick sova lite extar idag eftersom jag har en underbar dotter som tittade på film o spelade spel efter att hon vaknat. Underbart =)

När jag klev up tog jag o bakade en sockerkaka eftersom Tindra bett om det i flera dagar och så gjorde jag en kladdkaka som jag sedan serverade med grädde när Mamma, Mats och Mattias kom hit =)
Vi fikade o surrade ett tag o sedan drog dom vidare till Jonas o Maria.

Vi tog bussen bort på Ica vilket är jätte roligt på en lördag eller inte. Det suger eftersom dom går så sällan. Men men vi tog oss dit o hem o har nu ätit middag o glass till efterrätt o så har jag nyss sett melodifestivalen o druckit ett par glas vin =) Det va år o dar sedan. Har grymt  tråkigt, men det är inget ovanligt. Det är så det är nu för tiden. Sundsvall är underbart, Eller??

Tindra sover o Älskling spelar o här sitter jag med datorn i knät o tittar på tv.

Annars så kan jag bara säga att jag SKA ta körkortet så fort som möjligt. Kommer bli tokig annars. Är förbannat less på detta nu. Vill kunna göra vad jag vill när jag vill. Vill inte vara beroende av andra. Så om jag så ska råna en bank så ska jag fan ha körkortet NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Det är ett måste. Jag gör vad som hellst för det nu, för nu är jag verkligen grymt less.

Aja nog från mig för idag tro jag.
Ska fortsätta göra ingenting.


6 Februari är det nu ja

eftersom att klockan är efter 12. Haha

Så då skriver vi om igår då, Fredag alltså.
Jag fick vara hemma från jobbet idag ändå. Trodde inte jag skulle behöva det eftersom Tindra va väldigt pigg igår. Visserligen va hon lite överdrivet pigg. Jag trodde hon hade klarat sig från feber o skit, men aj så fel jag hade. Hon vaknade med 40 graders feber.
Dumma Mamma ställer till så hn bli sjuk.

Vi har iallafall legat i sängen o tittat på massor av fimer hele dagen medans Älskling ha jobbat och målaren har målat färdigt i hallen.
Vi har haft det jättemysigt. Tindra har varit så go så. Kramats o pussats o kännt på min panna o talat om för mig att jag är nog lite varm jag oxå. Haha. Sötnosen min. Hon är bara för go.

Nu har hon äntligen somnat i sin säng o sover förhoppningsvis hela natten, men som hon yrade runt innan hon somna så är det inget jag räknar med. Jag själv lär nog ligga på helspänn och vakna av minsta lilla ljud hon gör ifrån sig. Usch, tycker inte om när hon är så där så hon inte vet vad hon säger eller gör.
Precis innan hon somnade nu så ropade hon på mig och jag gick in för att se vad hon ville, hon va knappt vaken och yrade om att hon lagt spelet inne i handen. Nä feber är läskiga saker det.
Hoppas hon är pigg imorgon iallafall.

Hallen blev iallafall bra. Nu fattas det bara lister och så måste jag måla dörrfodren och dörrarna. Blev ju inte så snyggt med vita väggar och "Gula" dörrar. Men det ska jag ordna.  Fast det får vänta tills vi får lön igen. Då måste vi även köpa ny hatthylla och skohylla. Tänker inte sätta upp den där fula saken vi haft innan nu när det är nymålat o fint.
Ja just det ja. Jag har ju inte bara legat i sängen med Tindra idag. När hon somnade en sväng mitt på dagen så tog jag och skrubbade ren alla dörrar och lister. Tänkte att det skulle bli lite bättre, men inte det inte. Dom är fortfarande lika gula. Men så blir det när man röker inne, vilket dom förra hyresgästerna gjorde. När jag ändå va igång så torkade jag av alla skåpluckorna och till o med i alla skåp. Så lite nytta ha jag gjort.


Nu ska jag ta o bädda ner mig i sängen o sova. Är jätte trött. Ska bara slita med mig Älskling från sin dator.

Imorgon kommer Mamma o hälsar på en sväng =)

Natti Natt

Vaccination

Ja idag har jag gjort det jag inte trodde att jag skulle göra.
Jag har varit med Tindra på Bvc och vaccinerat henne. Mamma övertalade mig om att jag skulle göra det så nu är det gjort.
Men vilken brottningsmatch det blev, Jag va alldeles svettig när det va över. Usch va arg hon blev. Riktig panik fick hon. Skulle ta sprutan i armen men det va omöjligt att ta av henne tröjan. Jag hade fått slita sönder den fr att få den av henne. Så det slutade med att jag fick ta byxorna istället, men det va inte lätt det heller.
Gruvar mig redan för nästa spruta. Den 26 Februari.
Nä fy vad jag hatar att se henne sådär. Stackars liten.
Men nu är det gjort för denna gång och hon verkar ha glömt hur hemskt det va. Hon ligger i min säng o tittar på tv just nu och jag ska snart börja med maten så att den är färdig när Älsklingen kommer hem.

Kul att vissa verkar tycka att man är dum i huvudet för att man vaccinerar sitt barn förresten. Jag som gruvat mig nog mycke för att göra det, o nu får man höra  att jag har förkortat hennes liv med 10 år o att hon kan bli jäte sjuk o en massa annat. Jätte roligt.  Känns jätte bra nu att man tvingat henne till något som kan göra henne illa.
Men om det skulle vara så jävla dåligt så skulle väl inte sköterskorna säga att det är jätte bra att vi gör det.
Aja skit samma, Nu är det gjort och det bara för att jag Älskar min dotter.


Idag har målaren varit här o satt väven så imorgon ska det målas o sen är det äntligen klart =)
Men fan vad det snöar ute igen, blir tokig på detta. o inte nog med att det snöar, det blåser oxå.  Inte alls roligt.

Aja dags för maten nu.

Resultatet

Av bakningen blev detta




o så här ser hallen ut


Det har med andra ord inte hännt ett skit idag. Målaren va tydligen sjuk och hade skickat hit en av sina kolegor för att fixa. Men den killen hade ju räknat med att den sjuka ilan hade haft med sig väv och färg så att han kunde gra klart allt. Men så va ju inte fallet, så det enda som blev gjort va att han slipade av väggarna.
Detta kommer aldrig bli färdigt.
Blir sååååååååååååååå less.

Men nu ska jag ta o lägga Tindra för henne håller jag verkligen på att bli tokig på. Konstant gnäll och hon vägrar äta mat hemma. Har provat allt nu känns det som men det slutar aldrig bra vid matbordet.
Men nog fan ska hon ha nått att äta 10 min efter middagen. Vilket hon inte får eftersom hon inte åt när maten stog på bordet. Men hur taskig känner man sig inte då? Man vet ju själv hur det är att vara hungrig.
Nä usch, Det är inte lätt det här.


3 Februari

Jobbat som vanligt sen har jag bara suttit här o gjort absolut inget alls.
Har ingen ork o lust till att göra något. Skulle behva göra massor men har ingen lust.

Vill att hallen ska bli färdig nu så att man kan få lite ordning här. Sen skulle jag behöva bygga ut lägenheten ett par rum. Det börjar bli för trångt här. Bläääääääääääääääää
Hatar när det är så här rörigt och jävligt.

Någon som är i behov av en säng?? Jag har en över som jag skulle vilja sälja. Det är en svart smidessäng. 180 bred.


Ja där är den. Om det finns någon som är intresserad så säg till. Jag har inte plats för 2 sängstommar. Haha

Annars så jag jag berätta att jag har bakat o grejjat med Tindra idag. Vi har tittat på film på datorn medans vi baka. Haft det super mysigt med andra ord.
Sockerkaka, Chokladbollar och Äppelmuffins blev det =)

Nu ska jag laga mat fr snart kommer älsklingen hem o är garanterat super hungrig.


2 Februari

Idag har jag jobbat från 7-14, Först städningen som vanligt och sedan kassan.
Önskar verkligen att jag kunde få mera tider i kassan. Trivs skit bra där, verkligen ett jätte roligt arbete o tiden bara rinner iväg. Det händer något hela tiden och man ser o träffar mycke folk.
Ska ta o söka riktigt på Ica, Konsum och Willys oxå o hoppas på att jag kanske kan få jobba lite extra där oxå.
Sen ska jag ta o prata med Lac o kolla om dom har något åt mig.
Jag måste hitta mer jobb o det nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Jag vil ha massor med pengar.
Jag vill såååååååååååå gärna ta mitt körkort och kunna kpa allt jag vill ha. Men körkortet är helt klart det viktigaste. Jag skulle göra vad som hellst för att få ta det.
Känner mig så otroligt låst utan det. Jag vill inte vara den som måste ha hjälp hela tiden. Jag klarar mig själv ju. Jag vill inte ringa till lillebror o be honom köra mig hela tiden. Det ska faktiskt vara tvärtom. Börjar känna mig som lillasyster och inte som storasyster =( Så ska det ju inte vara.

Så snälla ge mig mer jobb så att jag kan ta körkortet.




Fan va jag är duktig =) =) =)

Jag har gjort en sak som jag inte har berättat för er. Jag har låtit bli att berätta av flera anledningar.
Vissa av er vet o andra inte.

Men den 27 December 2009 slutade jag röka o har inte rökt ett bloss sedan den dagen och jag är riktigt stolt över mig själv =)

Största anledningen till att jag inte sagt något va ju för att jag ville se att jag klarade av det först. 
O nästa anledning är för att alla tycks tro att man är gravid så fort man slutar röka. O det är jag INTE!!!!

Jag kännde bara för att sluta så då gjorde jag det o har med det bevisat ännu en gång att det inte är svårt att sluta om man bara ha viljan till att sluta. Förstår inte vad problemet är för alla.

Nä nu ska jag inte vara dum. Men skaffa en vilja så är det lätt som en plätt.


1 Februari

Igår städade vi ur Fredriks bil eftersom det va nån som skulle komma o titta på den. Fredrik o Älskling åkte även ut till Pappa för att hämta sommardäcken till bilen, men det gick inte så bra eftersom låsen hade frusit fast.
Dom gav upp o kom hem igen eftersom Pappa inte va hemma o kunde hjälpa dom.

Fredrik körde mig på ica så att jag fick panta och handla en massa mat =) Efter det åkte Fredrik ut till Pappa igen o denna gång kom han tillbaka med däcken. Haha.
Vi hann kasta i oss maten innan det kom en Pappa o son från härnösand för att titta på bilen.
O nu är den SÅLD!!!! =)
Snabba ryck o väldigt intressant bil verkar det som. Eller så va det priset som va väldigt bra.

Idag har jag jobbat. Började 6 idag så jag har hunnit med massa saker på jobbet. Imorgon ska jag jobba även fast jag är ledig. Ska fixa lite saker som jag tycker måste göras. Haha

Nu sitter jag hemma o stör mig på att träningslokalen va fullbokad hela dagen idag =( Men jag bokade in mig imorgon iallafall.
Skönt att få komma igång med det igen =)

Nu ska jag göra lite lunch till Älsklingen min. Han kommer ju hem snart =) =) =)


RSS 2.0