Länge sedan

Ja nu va det ett tag sedan igen. Haha. Har inte gjort så mycke så jag har inte haft något att skriva om.

Den 18 Va jag och Ewwe in till stan med ungarna =) Vi va först upp till Sara o skrev ut papper och sen gick vi vidare på soc o lämnade in dom.
Efter det bar det av in till stan där vi träffade Ewwes Pappa och jag träffade Peter o Sara. När jag surrat klart med dom drog vi på donken o åt lite. Efter det träffade vi Ewwes Bror o sen åkte vi hem.

19-20 Minns jag inte vad vi har haft för oss men jag tror att vi ha varit hemma bara och att lillebror va med oss. Haha
Ja ärligt talat så har jag ingen koll på hela den veckan. Vet inte alls vad vi ha gjort.

Fredag den 25 jobbade jag på ÖB iallafall och så kom lillebror till oss =) Mattias alltså.
Lördag jobbade jag på ÖB först o sen  va vi på Birsta o shoppade lite. Jag Mattias och Tindra va det och Älskling o Fredrik åkte ut till garaget och fixade Fredriks bil. Sen hämtade dom oss o så åkte vi ut till Pappa o åt Pizza =)
Söndag åkte Mattias hem igen.

Måndag jobbade jag på ÖB och skulle ha börjat praktiken men det blev inte så. Niklas hade inte fått det godkännt av fackombudet än. Så det är bara att vänta.

Tisdag är det idag och jag sitter i sängen o skriver. Har lämnat Tindra på dagis och gått en promenad med Tigra. Sen har jag tittat på tv:n o nu väntar jag på att älsling ska komma hem och klockn 2 ska Tindra hämtas. Sen har jag inte en aning om vad vi ska hitta på.

Puss o hej

18 - 20 Septemer

I Fredags va jag, Tindra, Evelina och Rasmus in till stan o lämna in papper. Efter det träffa vi ewwes Pappa och så träffadde jag Peter o hans tjej. Surrade med dom ett tag o sen gick vi på donken, Tindra fick ett happy meal.
Sen bar det av hemmåt.
När Fredrik slutade kom han o hämtade mig så jag fick åka på Ica o handla. Gjorde inte de i stan för de kostar så mycke där. Ewwe åkte med o handlade hon oxå. På kvällen drog tråkiga Ewwe till stan. Vi andra spelade kort, Roger va med han oxå.

I Lördags åkte vi ut till Pappa, Älskling och Fredrik skulle fixa Fredriks bil inför besiktningen, jag och Tindra passade på att umgås med Pappa, Sara och Oliver. Vi hjälpte till att städa lite på gården efter omspöningen på huset, sen blev det middag och efterrätt o efter det hemfärd. Klockan va typ halv 9 när vi åkte hem så det blev sängen direkt för Tindra. Vi andra satt vid varsin dator hela kvällen . Haha.

I Söndags gjorde vi typ inget alls. Jag grejjade mest här hemma o så va vi iväg o handlade lite på ICA o ÖB.

Ja det va helgen det. Lika rolig som vanligt. Eller den ha faktidkt varit roligare än vanligt.


17 September

En helt vanlig dag idag oxå. Händer inge speciellt här inte.
Tindra har varit på dagis och jag har varit ut på promenad med Tigra och så har jag fixat lite hemma. Fast det ha inte blivit mycke gjort inte. Haha

Hämtade Tindra på dagis klockan 2 som vanligt och sedan har hon varit ute i lekt med Rasmus och Thea.
Nu har jag precis bäddat ner henne i sängen så nu ska vi bara vänta på att Rasmus somnar så ska ja gå över till grannarna o kolla om de bli nå kortspel ikväll.
Barnvakten är en bra uppfinning de. Så bra att man kan umgås med grannarna trots att barnen sover. Den regerar ju på minsta lilla ljud så man hör ju till o med när dom andas.


Imorgon ska jag åka in till stan o lämna in papper tänkte jag. Ska försöka komma iväg så tidigt som möjligt men vi får se hur det går med de. Tindra måste bada imorgon innan vi åker iallafall. hon är riktigt skitig, men tyvärr för trött för att bada nu.

Nu ska jag sätta mig o fylla i papprena som jag ska lämna in imorgon.

God Morgon eller inte....

Tindra väckte mig halv 6 första gången, då ville hon ha välling o titta på film. Fixade de o sen gick jag på toa o där dyker jag på 2st Silverfiskar igen. Dom där Anticimex sakerna fungerar ju lika dåligt som Anna sa. Hehe
Nån som har nå tips på hur jag blir av med dom?

Efter den upptäckten gick jag o la mig igen o då dröjde typ en halvtimme så va Tindra uppe igen o skulle ha mer välling, fixade de o bäddade ner henne igen och gick o la mig.

En halvtimme senare dyker hon upp igen men då vill hon sova i min säng. Orkade inte diskutera så hon fick lägga sig.

En halvtimme efter det vaknar jag av att det är blött i sängen, då ha hon vridit sig i sängen så blöjan hamnat på sniskan.
KANON Morgon med andra ord.

Har precis lämnat henne på dagis och det gick kanon bra. Hon sprang raka vägen in o satte sig vid bordet där  dom andra satt o bakade =)
Hon blir så glad på morgonen om dom ska vara inte på dagis. Hon vill inte vara ute på morgonen bara senare på dagen. Haha

Jaja, nu ska jag försöka hitta på något att göra. Kan ju lixom inte gå o lägga mig igen eftersom min säng är nerkissad.
Det va nog straffet det för att jag hade tänkt gå o lägga mig igen o bara lata mig nu på morgonen. Men icke, får väll dra med mig Tigra på en promenad då istället om den latmasken orkar kliva upp vill säga. Ingen morgonhund det inte.



15 September

Idag har jag inte hunnit med så mycke. Haha, Klockan är ju bara 11 så dagen ha ju nyss börjat.
Men jag har iallafall lämnat Tindra på dagis, När vi gick ville hon gå på dagis men när vi kom dit fick jag inte lämna henne. Det verkade som att hon trodde att jag inte skulle komma o hämta henne sedan. Stackars liten.
Lyckades iallafall övertala henne om att jag skulle komma tillbaka.

När jag kom hem koppla jag in datorn i tv:n o såg det nya avsnittet av Andra Avenyn och efter det blev det Våra bästa år =)

När det är slut ska jag ta mig en lååååååång promenad. Ska trotsa träningsvärken. Haha

Japp en promenad blev det med Tigra. Vi gick en sväng först och sedan gick vi ner i skogen under Alnöbron o busade o så fick hon simma en stund.

Sen har jag städat, tvättat, hängt tvätten, lagat mat o allt sådant o nu sitter jag här o ska visa vad jag har hittat i min rabatt. Haha

Mina extremt stora gurkor =)

3 STORA gurkor o en konstig o många små. Haha, Dom stora är grov som en snusdosa.



Så här övervuxet blev det i min rabatt tillslut. Haha
Ändå har jag plockat bort massor och bundit upp gurkorna för dom låg över hela rabatten.




Så här såg det ut när jag plantarade och tyckte de såg ut som ogräs o jag va helt säker på att det inte skulle bli nå av det hela.





14 September

Helgen har varit lugn. Har umgåtts med Lillebror ocg grannarna.
Har blivit en del kortspelande och en fiske tur utan fisk. Sen har det faktiskt inte hänt så mycke mer.

Men idag kom min Älskade Sessa hem igen =) Har saknat henne som en tok.
Vi lekte en stund på rummet och sedan gick hon ut till Willda. Sen tog Jag, Tindra och Evelina bussen bort på ica o handlade lite.
Efter det blev det middag och sen färga håret på Evelina. Från blond till svart igen. Haha
Sen ha vi spelat lite kort och haft det trevligt bara =)

Tack o adjö =)

12 September

Usch va det är tråkigt att kliva upp klockan 05,30 på en lördag. Allra hellst när man har alla möjligheter i världen att äntligen få lite sovmorgon eftersom Tindra inte är hemma.
Men men, det va bara att kliva upp o cykla iväg på jobbet och det gick faktiskt jätte bra. Trodde inte jag skulle ta mig fram eftersom jag va soå otroligt trött, det blev lite sent igår.
Lillebror blev kvar till halv 1 o sen sk aman göra sig klar o allt sånt innan man kan gå o lägga sig o när jag väl kommit i säng kunde jag inte sova för jag låg o funderade på hur Tindra hade det.
Att hon har det bra det vet jag, men hon va ju så ledsen när hon åkte. Tror inte jag hann mer än somna innan jag skulle kliva upp igen.

När jag va på väg hem från jobbet ringde Mamma så jag surrade med henne att tag och då sa jag till henne att jag inte skulle gå o lägga mig för då förstör jag ju hela dagen. Men dum som jag är så la jag mig o tittade på en film och efter den somnade jag som en stock och vaknade 5 över 3. Kanon bra, eller inte. Då va jag ju ännu tröttare.
Till o med så trött så jag önskade att jag drack kaffe, vilket jag tycker är jätte äckligt. Haha

Jag har smsat med Helen idag o kolla läget med Tindra och det hade gått jätte bra när dom kom fram till Långsele.
Henke o Åsa hade lekt med henne att tag innan dom gick o la sig och idag hade allt gått jätte bra =)
Skönt att höra så man kan sova lugnt inatt.
Men jag saknar henne tok mycke. Är ju som inte van att vara utan henne. Men men, hon kommer hem på måndag o då ska vi kramas =)

Nu ska jag hitta på nå kul. Eller jag vet inte alls vad jag ska hitta på eftersom Älskling o Lillebror spelar o jag ha inget alls att göra.


Fy Bubblan

Va det där va jobbigt. Har precis tvingat in Tindra i Helen o Robins bil o skickat iväg henne mot hennes vilja. Usch va ledsen hon blev. Hon ville inte alls åka.
Men det va ju ett tag sedan dom sågs plus att hon somnade i min säng så jag va tvungen att väcka henne när dom kom. inte alls en bra kombination.
Men nu har hon åkt o jag kände mig som ett pucko som skickade iväg henne, usch va ledsen man blir när man ser sin Sessa så ledsen.
Men jag skickade ett sms o sa åt Helen att höra av sig så fort hon lugnat ner sig o jag fick svar direkt att hon va lugn. Så nu kan jag känna mig lugn o sova gott =)

Lillebror är här nu, han o Bobbas sitter o spelat på datorn och snart ska vi spela lite kort. Sen ska jag sova eftersom jag ska jobba imorgon. kommer vara trött men det gör inget, Jag kan ju åka hem efter jobbet o sova men Älsklingen igen =) Jobbar ju bara 3 timmar.

Hörs imorgon


11 September

Idag är jag och min Sessa hemma o kramas bara. Ligger i sängen och titta på barnprogram o kramas. Fast vi börjar bli lite hungrig så vi få nog ta o göra lite frukost snart.

Ska packa lite kläder o sådant till henne sedan. Hon ska ju åka ifrån mig ikväll =( Kommer sakna henne som en galning. Men hon ska åka till Farmor o Farfar som inte har träffat henne på tok länge.
Jag hoppas bara att hon vill prata med Helen o Robin när dom kommer. Vore inge roligt om hon skulle bli som hon blev mot Hanna och Emil. Då kommer hon ju inte vilja åka med. Men jag tror nog att det ska gå bra.

Nu vill Lill Hjärtat ha en macka så då är det bäst att jag fixar det åt henne.


8 September

Idag har jag inte gjort så mycke nytta. Hehe Lämnade Tindra på dagis sen gick jag en sväng med Tigra o efter det blev det Andra Avenyn och Våra bästa år =)

Sen kom Älskling hem o då blev det en dusch o sen va det dags att hämta lill hjärtat mitt. Dagis fröken berömde henne jätte mycke. Dom tycker att hon är så himla duktig fast hon är så liten. Alltid roligt för en Mamma att höra att ens barn är duktig =)

När vi kom hem från dagis somnade vi hela familjen i våran säng, Sååååååååååååååå skönt.
Sen middag o sen ut o busa.

Kom in nu o klockan är 9 så det va verkligen dags att natta Tindra. Det gick för engång skull jätte bra. Hon valde film direkt o sen sa hon åt mig att gå innan jag ens tryckt igång filmen riktigt. Haha.

Nu ska vi vänta på att grannarnas son somnat så vi kanske kan spela lite kort innan det är dags att sova.

Jo men just det ja. Lite nytta ha jag gjort. Blev ju kallad till idiot Arbetsförmedlingen för att börja en sån där lära sig skriva cv kurs, vilket jag vägrar gå på så ja tog o ringde ÖB chefen o kollade läget med honom eftersom han lovat mig att jag ska få börja jobba där. Men det va inte dags för det än så jag erbjöd honom att skola in mig gratis. Alltså 2 veckor praktik. ALLT För att slippa Arbetsförmedlingens skit grejjer. Haha


6 September

Idag har jag haft sov morgon =) TACK Älskling!!
Sen så har vi tagit tag i något jag velat göra väldigt länge. Vi har dragit ut allt ur förrådet o rensat alla kläder. Hälften gick till grannens dotter =) O resten gick till Andra grannen som hålle rpå med teater o blev glad över att få kläder dit. Så då slapp jag kasta bort allt =)
Har legat i förrådet väldigt många år nu eftersom jag inte velat kasta de eftersom det inte är nå fel på dom.
Men nu äntligen är jag av med säkert 8 banankartonger kläder.

Nu ska jag bara börja gå igenom o sortera alla Tindras Bebis kläder så det blir nån ordning på dom oxå.

Men nu är jag klar för idag o ska gå o titta på film med Älsklingen.


Här skördas inte bara på Farmville

utan hemma oxå. Haha

Kolla vad duktig jag är...



Detta är bara en av dom som växer ute i rabatten.



Skivad o klar inför middagen =)


Lite chockad då

Haha. Ringde på dörren nyss, Tänkte vem är det som kommer nu, hade ju inte hört något om nått besök. Låser upp dörren o där står Mats, Fredrik och Mattias med Tindras nya vagn. Haha

Dom hade satt sig o åkt ner bara så där för att hämta nått dom köpt till Zita.

Så nu har Tindras nya vagn kommit hem =)



Kanon bra. Så nu kan man skrota den andra. Haha.
Eller kanske köra upp den till Mamma. Kan vara bra att ha en riktig vagn där kanske. Sulkyvagnen är som ingen höjdare att dra runt på skogsvägarna. Hehe

Sen kan man ju spara den hemma oxå. Den kommer säkert till användning igen.


5 September

Ännu en skit dag med regn o rusk =( Usch, jag är så rastlös. Men vad gör man en dag som denna?
Inge roligt att vara ute o inge roligt att vara hemma o inne.
Men vad ska man göra då? Hälsa på någon kanske? Visst men ska vi gå dit då? Nej tack.
Äh blir till att sitta här o göra ingenting.

Tindra är ute o leker iallafall. Skönt att hon har något att göra. Det är så sällan det är nå barn ute här när det är dåligt väder, men idag kom Willda ut =)

Nä nu ska jag tråka vidare.
Ha det bra

4 September

Usch fy o blä vilket skit väder det har varit idag =( Inte alls roligt när det bara öser ner. Tindra har så tråkigt då.
Men vi tog bussen bort på Ica iallafall så hon fick göra något roligt idag.
När vi kom hem ville hon titta på barnprogram i våran säng o där somnade hon o sov fram till middagen.
Hon blev jätte sur när jag väckte henne, hon skulle inte ha nå mat inte hon ville sova mer.
Men efter en stund gick det bra.

Sen har hon lekt med alla leksaker hon äger tro jag. Dom ligger utspridd i hela lägenheten. Så då har vi något att göra imorgon oxå. Haha

Nu har jag precis bäddat ner henne o hoppas på att hon somnar snart så vi kan spela kort med grannarna.


Oj

Ha visst glömt att berätt om förra helgen. Haha

Jag Älsklingen och Lillebror Fredrik åt tacos tillsammans hemma hos oss o sen vid 22 tiden bar det av in på ICA Maxi Parkeringen för att titta på bilar och träffa Tommie o gänget.
Mycke bilar va det, Många fina o många fula. Haha

Träffade gamla grannen Ida oxå. Trevligt till en början men sen började allt o alla bråka med varandra så det slutade med att jag, Älsklingen o Fredrik stog o tittade på alla o funderade på vad fan dom höll på med o när dom hade tänkt växa upp. Men men, när alla lugnat ner sig o gått åt varsit håll va vi less alla 3 så då åkte vi hem igen.

Hemma blev det en film o sen sova.

Ja det va helgen de

.....

Vet inte vad jag ska skriva men jag tänkte tala om att jag lever iallafall. Hehe

Har inte hänt så överdrivet mycke den senaste tiden så jag har inte haft något att skriva. Dagarna har varit som helt vanliga dagar. Kliva upp, lämna Tindra på dagis, hem o hämta Tigra o gå en promenad, Vänta på Älsklingen, hämta Tindra o göra alla vardagssysslor. Tvätta, diska, städa. När vi är klar med det är det typ dags för sängen. Haha

Sitter varje dag o väntar på att telefonen ska ringa så jag får komma igång o börja jobba. Men än har han inte hört av sig. Jag låter denna vecka gå o nästa vecka åker jag dit o pratar med honom. Vil linte tjata för mycket så han blir less på mig. Haha, Nä men han ha lovat att jag ska få börja, Har bara inte fått veta när o hur mycke.
Men jag hoppas på snart o så mycke som möjligt. =)

Just nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli halv 11 så jag kan ringa o påminna min senila vän Annie att hon ska komma hit idag. Haha. Nej nu va jag dum. Men det är tredje dagen vi bestämt att hon ska komma så nu hoppas jag att hon gör det. Hon har så mycke att göra hela tiden så hon hinner inte med sig själv. =)
men idag skulle hon bara till frisören klockan 10 o sen komma hit så det borde gå idag.

Snart är det helg igen oxå. känns aldrig som det längre. Förut ha man haft sina lugna helger utan barn o man har kunnat göra vad man vill men nu går inte det längre =(. Så otroligt synd att det ska vara så, men det gör inget. Jag har ju världens underbaraste lilla tjej. =)
Tindra är mitt allt, jag lever för henne.

Äh nu vet jag inte vad jag ska skriva. Ni fick iallafall ett inlägg. Ett rörigt sådant men det får ni ta. Haha

Hej så länge

RSS 2.0