Trött!!!

Helt ärligt, finns den nån jävel här i världen som inte är helt jävla dum i huvudet???

Jag blir så förbannat jävla less på allt o alla så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Endel gör mig så arg o förbannad. Samtidigtr som jag blir ledsen o besviken. Vad har jag gjort för att förtjäna dessa människor?? Ja vad har vi gjort för fel igentligen???

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ på er säger jag bara!!!!!

Men tackar för att min familj är den bästa man kan ha =) TACK för att ni finns =)



Idag är en rätt bläig dag, Den har varit rätt jobbig på flera sätt.
Dagen började med snöööööö =( Förbannat, jag som skulle grejja på ute idag.
Nästa va en liten kille som vaknat på fel sida o va jätte gnällig o bråkig =(
Sen va det dags att gå på dagis o då upptäcktye jag att Tindras 3:dje par stövlar från skit skopunkten va trasiga =(

Sen ha jag haft fullt upp med att möblera om i skåpen i köket för att få in alla saker jag fick med mig hem från Farmor igår. Jag har så jävla mycke skit här hemma så jag blir arg o förbannad bara över att ttänka på det, o så står man o ska ta reda på allt själv hela jävla tiden.

Hämtade 2 gnälliga barn på dagis klockan 2. SUCK!!!!!

Thilo har varit extremt gnällig hela eftermiddagen. Tror faktiskt att det är första gången han varit så. Visst kan han vara gnällig annars oxå men då brukar det funka med lite bus så blir han glad. Men idag har jag verkligen kämpat o det va knappt att han skratta när jag killa han under armarna. Han som brukar tjuta av skratt =( inte ens ett bad muntrade upp lillprinsen min.

Klockan 7 gav både han o jag upp o han åkte i säng. O det va nog det han velat hela långa dagen sedan han klev upp imorse. Han somnade som en stock på 2 minuter.

Nu är jag själv helt slut så jag funderar starkt på sängen jag med =)

Imorgon är det dubbel jobb som vanligt. Det är fördjävligt att man ska måsta känna att man inte har tid att jobba för att jag har så mycke att ta reda på hemma oxå.

JAG ÄR TRÖTT!!!!!!!


Vilken dag

Det va inte speciellt roligt att komma på jobbet idag vill jag lova.
FY FAN hur det såg ut där. Jobbade över 1 timme men det va långt ifrån fläckfritt. Helt sjukt va folk kan skita ner.
O varför i hela friden slänger man tuggummin på golven inne?????? Det finns soptunnor!!!

Efter jobbet blev det en liten snabb tur på Kapahl och HM o sen åkte jag hem.
Hemma blev jag så trött så jag somnade, inte alls okej för mig att sova mitt på dagarna, Jag blir ju så sjukt trött på eftermiddagarna då ju =(

Men men upp o hoppa blev det efter 45 minuters sömn och iväg på nästa jobb. Där har det varit halv lugnt faktiskt.
Rätt skönt. Men inte va jag klar vid stängning för det inte. Nej då. Är det lugnt på jobbet så står man o surrar o massa annat istället så det slutar med att jag blir kvar till 6 iallafall, Haha.

En snabbsväng på Ica blev det innan bussen gick hem.

Hemma har jag lagat middag o så har vi ätit den och plockat undan o gjort fint i köket och sedan ha resten av lägenheten rensats på allt som Lillemann dragit fram under dagen.

Nu är jag TRÖTT och tänker sitta i soffan en stund innan de är dags för sängen =)

Jag tror att jag blir extra trött när jag går o är stressad eller irriterad på något o just nu är jag riktigt irriterad på något och jag kan inte förstå varför hon gör som hon gör. Men jag har nu bestämt mig för att jag inte tänker bry mig och jag tänker heller inte angagera mig mer o det. Orkar inte bli mer irriterad, så är det bara.

SNART är det Fredag och då åker vi till världens bästa Mamma o Mats. Ska bli såå skönt att komma bort hemifrån =)
Imorgon ska vi till världens bästa Pappa o Sara på middag oxå =)

Man just ja, soffan va det ju, haha

Hejsvejs!!

Äntligen =)

Ja idag har äntligen mitt rätta jag hittat tillbaka. Jag hoppas det är här för att stanna.
Jag har fått såååå mycket gjort idag, Allt detta har jag inte hunnit på veckor annars, så det är grymt skönt och jag skulel till o med kunna fortsätta, Haha =)

Hela lägenheten är nu städad, dammtorkad, dumsugen och skurad. Tvättkorgarna är tomma och all tvätt hänger på tork. Diskmaskinen är tom o all disk i skåpen, middagen är till lagad och uppäten och allt är bort taget och diskat, Thilo är badad och tvättat och båda sover gott nu =)
Jag har haft fullt upp från klockan 9 på morgonen till halv 9 på kvällen och som sagt jag skulle kunna fortsätta, Men det är nog dags att varva ner nu, ska ju orka upp o jobba imorgon oxå.

Haha, Ja just det ja, jag har ju till o med packat tills vi åker på Fredag, Ute i tid jag. haha
Kan det vara så att jag längtar tills på Fredag då jag äntligen ska få åka upp till Mamma o bara vara =)
O denna helg ska jag Änsligen få träffa lilla William. Ska bli så roligt =)

Tindra längtar som en tok hon oxå, Hon ska ju få vara med Mormor o Mats och så kommer ju Emma vara där. O sen så ska hon ju även få vara med Farmor, Farfar, Fastrarna och kusinerna en dag, Hon frågar flera gånger om dagen vilken dag det är och hur många dagar det är kvar tills vi ska åka. Sötnosan min <3

Så tidigt som möjligt rullar bilen på Fredag så är det bara.

Men nu ska jag ta o titta lite på tv så jag blir trött nångång. Känner inte alls för att sova.

Men vi hörs =)


HAT

Ja det är ett starkt ord men det är det enda ordet jag kan finna för en viss person. Jag verkligen HATAR honom o varje gång jag råkar tänka på honom blir jag så arg att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Nej det har igentligen inte hännt något nytt men jag bara väntar på det. Nästa faktura, nästa samtal. Jag vet att det kommer och jag kan inte fatta hur i helvete man kan göra så mot sin egen familj.
Gör man så, så är man verkligen inte frisk.

Jag hatar honom så mycke att jag till o med skulle kunna önska honom död.
En så vidrigt sjuk jävla människa som han borde inte få finnas till.

Läste nyss en sak på Facebook som fick mig att bli riktigt förbannad på honom o gör han så som jag tror att han kommer göra så vet jag inte vad jag gör med honom o gör han så, så bevisar han bara ännu mer att han vill vara sin bror och att han verkligen gör allt för att förstöra sin bror.

FY FAN FÖR DIG DIN JÄVEL!!

JAG HATAR DIG!!!


RSS 2.0