Vecka 26

Ja idag kliver vi in i vecka 26 =)
Tiden går frammåt, Men det känns som att det är en evighet kvar.

Lill*n verkar må prima iallafall. Sparkar o lever rövarn hela dagarna fast mest på nätterna så jag inte får sova. Hehe
Halsbrännan är tillbaka o vill inte alls ge sig.
Ryggen blir värre o värre o av barnmorskan fick jag bara övningar att göra som jag inte ens klarar för att det gör för ont. Kanon bra det. Haha.

Men det är klart värt allt ont för det kommer något gott =) =) =) <3

Vecka 26
Vecka 26 <3


5 Dagar

Ja nu ha jag varit utan mitt lilla Hjärta i hela 5 dagar. Usch så långa dagarna blir. Det händer som inget.

Men vi ha hunnit med en helg i båten med Pappa, Sara och Oliver iallafall =) Det va mysigt. Första natten sov vi på Lillubban eller va det heter o där va det kanon fint o mysigt.
Nästa natt blev det Vindhem bara för att vädernissarna varnade för regn o kraftig blåst. Då är det bättre att inte ha så långt hem. Inge kul när det blåser på havet.
Nilla o Stina kom o hälsade på oss på Vindhem, det va roligt att träffa dom. Ska kolla med Stina om hon fick ihop nå bra bilder därifrån. Hon knäppte nog närmare 100 bilder där. Haha, Hon ha fått en systemkamera.
Sen ska jag kolla med Sara om hon ha nå bilder oxå. Jag hade som inge batteri i min kamera ja tydligen.

När vi kom hem i söndags tog jag o storstädade hela lägenheten. Sååååå skönt när det är gjort. Efter det tog jag o målade Tindras "Byrå" vilket jag pratat om sedan hon fick den. Haha
Tindras nymålade byrå =)
Den va träfärgad men nu är den vit o passar bättre in på hennes rum eftersom allt annat går i vitt =)

Måndag jobbade jag på morgonen o sen gjorde jag inte så mycke mer på hela dagen. Sov på soffan för de mesta. Min rygg va så trasig att jag knappt kunde jobba o sedan ta mig hem från jobbet. Jag måste nog inse att jag inte kommer kunna jobba tills det är dags för lillen att komma till oss. Inte om det ska fortsätta såhär iallafall.

Tisdag är det idag o jag ha bakat hela dagen känns det som. Fast först blev det en tur på Ica eftersom jag inte hade nånting hemma. Men hela dagen ha nu gått o 3 sorterskaker ha det blivit hitills iallafall.

Underbara kakor med chokladsås i som dom så fint hette =)
Underbara kakor med chokladsås som dom så vackert hette. haha

After Eight Kakor
After Eight Kakor =)

Affes chokladbröd
Affes chokladbröd heter dessa =)

Som vanligt så letar jag reda på nya recept när jag ska baka så jag har inte en aning om hur det smakar. Haha. Det återstår att se.

Imorgon blir det jobb på Öb först o sedan på Alnö Begeri. Hoppas det går vägen. Efter det blir det nog sängen ganska omgående. Kommer ha grymt ont när jag kommer hem.

Sen kan jag ju berättat att Tindra har det kanonbra med Mormor, Mats, Fredrik o Mattias. Kommer skriva mer om Furuviksresan senare när jag fått bilder av min bror. Roligare så eftersom jag inte varit med. Svårt att berätta något då.
Nu är dom iallafall hemma i Graninge =) Tindra fick åka med dit direkt så att vi fick fortsätta att ha lite ledigt o så ska vi ju åka upp dit på fredag eftersom Fredrik fyller år =)
Men guuuuud va tomt det är utan henne o inte nog med det så är ju Tigra bortrest oxå. Det är ju dags för valpar den 1 Augusti så hon befinner sig o stockholm hon o kommer hem om ca 8 veckor.

Det är så tyst o lugnt här att man kan höra klockan ticka.

Nä nu ska jag ta o sätta mig i soffan o kolla en film o sen blir det sova så jag orkar kliva upp imorgon.

Natti Natt

Försök inte

Blåsa mig inte.
Jag känner fler än du tror o jag får veta mycke mer än du tror o vill.
Du är den vidrigaste människan jag känner.

Ville bara ha det sagt så att jag kan sova nu.

Natti Natt

Barnmorskan idag =)

Det bästa med dessa träffar är att det verkligen känns som att tiden går frammåt =)
Allt såg bra ut o bebis va så livlig så vi fick bara höra på hjärtljudet snabba svängar. H*n ville inte ligga still för fem öre. Haha

Jag hade lite föhöjt socker värde men bm trodde att det kunde bero på att jag drack ett glas oboy till mackan jag åt innan vi åkte dit. Fick lixom inte i mig någon frukost innan jag skulle på jobbet idag.
Ska iallafall in på labb o göra ett sockerbelastningstest i vecka 28 typ.
Det är vidrigt men hellre det än en jätte bebis. Haha.

Har varit GRYMT trött idag så jag har sovit två gånger på soffan. Blääää för att vara såhär. Första gången somnade jag sittandes i soffan. Haha

Helgen blir en lugn helg o förmodligen ganska tråkig eftersom vi inte har något alls att göra. Grannarna drog till Solle idag o Fredrik är hos Mamma o Pappa o Sara sitter förmodligen i båten någonstans. Så vad ska vi hitta på då?
Ja jag har inte en aning.

Nu ska jag nog ta o fixa iordning poolen för natten. I men klor o på med överdraget så den inte blir full med skit o så att inga ungar kan ta sig i den när ingen ser.
Efter det blir det nog sängen o tv:n i 5 min innan jag sover.

Hoppas jag är piggare imorgon.


Vecka 24

Vecka 24 =)

Vecka 24 =)
Måste verkligen hålla med om att graviditer inte är ett dugg lika varandra.
Jag har extremt ont i ryggen o en hemsk halsbränna ibland, plus att jag fortfarande mår bläää o kräks på morgonen.
Hade inga sådanna problem när jag väntade Tindra.

Imorgon är det dags för barnmorskan. Få se om hon ha nån bra lösning på mitt ryggproblem. Det tar verkligen kål på mig vissa dagar.

Men annars är dagarna underbara. Vilket väder vi har =) Såååå otroligt skönt. Igår va de lite väl varmt o jobbigt men annars är det underbart.

Börjat jobba ha jag gjort oxå. Inte alls lika roligt men jag jobbar ju bara på morgonen denna vecka. Nästa vecka ha jag både Öb o Alnö så då är det fullt upp.

I Måndags va Annie, Ingrid, Emilia o Anton hit o visade upp deras lilla sötnos. Tänk va små dom är. Visserligen ha inte Tindra varit lika liten som denna lilla tjej men ändå. =)
Dom är ju sååå söta =)

Sen i Tisdags eller va det va så kom Bobbas syster hit o hälsade på. Det va riktigt roligt o trevligt =) Hoppas dom gör om det fler gånger.

Nu ska jag ta o sova snart så jag orkar jobba imorgon oxå =)


Vecka 23

Ja tänk att det redan har gått så lång tid. 23+0 är det idag. Helt otroligt =)

Din lilla krabaten sparkar o möblerar om ordentligt i sitt lilla rum i magen, Sååå underbart att känna att det rör på sig.
Bobbas har tyvärr inte fått känna något än men snart så.

Jag har fortfarande kvar mitt morgon illamående o de verkar jag få leva med. Ryggen har jag stora problem med men än så länge går de hyffsat bra. Denna graviditet är helt olik den med Tindra. Henne mådde jag bara dåligt med i typ en vecka o ryggontet kom sissta tiden. Men men det kommer nå fint av det hela så det gör inget.

Just nu har jag semester o njuter till fullo av det underbara vädret. Jag har vekligen tagig semester rätt vecka =)

Idag ha vi varit på Bio. Min bror Mattias är här o hälsar på. Vi såg Eclipse o den va ganska bra. Jag har inte varit på Bio på många år så det va roligt att komma iväg på det. Tindra va med Sara hon.
Men hon ville inte sova kvar så Sara fick köra henne hem när vi kom hem. Nu ligger hon i sängen o tittar på film.

Imorgon ska vi åka till stan o åka karusell. Eller Tindra o Mattias ska, Jag sätter mig inte o en karusell. Haha
Kanske vi kan lyckas få med Maria, Jonas o Emma så att Emma kanske kan åka med Tindra =)
Vet inte om hon fixar att åka ensam o om hon ens får åka själv. Får hon inte det så hoppas jag att det är gratis för den som måste åka med henne.

Men nu ska jag ta o hitta på nå annat. Kanske spela kort med min bror eller nått.

Natti Natt

RSS 2.0