Tråkigt

Fy fan va tråkigt det är att inte ha något att göra o ingen att umgås med =(

Vi va upp på elgiganten tidigare idag för att fråga va dom sysslar med. Dom ha haft våran Dator sedan den 24 Januari nu o det tycker jag är mycket konstigt eftersom att dom sa att det va ett enkelt fel på den. Han i butiken skulle ju till o med ha kunnat fixa det själv sa han.
Jag ogillar detta extra mycket eftersom jag haft problem me just elgiganten tidigare. Jag ha lämnat in en dator till dom förut och när jag ämnade in den krävde dom att jag skulle lämna dator och strömkabel o sen fick jag bara tillbaka datorn. Det va ju lagom roligt att ha en dator utan ström. Jag kunde ju inte ens kolla om den fungerade.
Det slutade efter mycket bråk med att dom fick ta tillbaka datorn o ge mig mina pengar tillbaka. IDIOTER!!
Hur som hellst så kunde han på Elgiganten som för övrigt är världens drygaste mäniska bara se att det va grejer beställda till den. SUCK!!

Efter det så ville vi inte åka hem. Är så fruktansvärt less på att sitta hemma så vi åkte in på Birsta o tog en fika o sen hem för att hämta barnen.
O nu sitter vi här.

Vill ha nån att umgås med. Nån att hitta på roliga saker med. Allra hellst nu när det börjar bli vår, blir tokig av att bara sitta här hemma o deppa. Det måste bli nån ordning på detta nu. O det FORT!!

Alla är ute o myser, grillar, åker pulka o massa annat roligt med sina vänner o familjer. Men vi sitter här vi =(






En

Tung dag idag.

Känner mig inte alls på topp =( Mycke funderingar som snurrar runt i huvudet på mig.
Har sovit väldigt oroligt inatt så jag är jätte trött idag, hade ingen lust alls att gå till jobbet men jag släpade mig iväg dit ändå o det gick ju. Kanske inte lika snabbt o smidigt som vanligt men det gick iallafall =)

Nu sitter jag hemma o tittar på den sjukt deprimerande snön som faller o försöker ladda inför att gå till nästa jobb.
Min energi har helt försvunnit o jag vill hellst bara stanna hemma, men vi behöver pengar o när jag väl tagit mig iväg så är det rätt skönt att komma hemifrån.

Jag önskar att jag hade ett annat jobb att gå till. Ett jobb o inte 2 som jag har nu. Det skulle räcka med 6 timmar om dagen bara dom satt ihop o inte är som nu. Det är rätt jobbigt att behöva åka hem o vara hemma några timmar o sen åka till nästa jobb. När man kommer hem vill man ju bara vara hemma.
Men nu kommer jag hem o kommer till ro hemma o börjar göra något o sen kommer jag på att jag måste göra mig klar o gå. o samtidigt så kommer barnen hem från dagis. Det käns inte så roligt att gå på jobbet när dom kommer hem =( Thilo blir ju så ledsen =( O sen när jag kommer hem är det ju bara att göra middag, äta o plocka undan det o sen ska barnen sova =(
Jaja det kanske blir bättre nångång. Vad vet jag.
Men hittils ha det ju aldrig gått bra för mig så varför ska det göra det nån annan gång?

Nä nu ska jag lägga mig på soffan en liten stund innan det är dags att åka på jobbet.


...............................

Tänk att få ha ett roligt liv, tänk att få leva o må bra, tänk att få känna glädje, ja tänk om man kunde få må bra.

Just nu känner jag mest för att ligga i sängen hela dagarna med täcket över huvudet. Jag känner ingen glädje, inget hopp om framtiden.
Just nu känns det som att jag bara är o låter allt omkring mig dra mig längre ner i mörkret. Jag orkar inte kämpa för att hålla mig uppe längre.
Varför ska jag kämpa när ingen annan gör det? Varför ligger alltid allt ansvar hos mig??

Jag mår inte bra för 5 öre faktiskt och jag vet inte vad jag ska göra åt det.
Jag har verkligen försökt få allt att bli bra men jag är helt ensam om att vilja det.
Det går som inte att göra något när den andre vill ha det som det är.
Men hur kan man vilja det?? Jag tycker att det är fruktansvärt jobbgt att behöva bära allt ansvar själv.
Jag jobbar på morgonen, sen hem för att ta hand om städning, tvättning o barn dom dagar som dom är hemma, sen iväg på jobb igen o är väll hemma kring 6 varje kväll o då ska jag laga mat, hänga tvätt, fixa undan allt från middagen o samtidgt ta hand om barnen som gör allt för att få min uppmärksamhet eftersom jag inte haft tid med dom på hela dagen. När allt är färdigt är det dags för barnen att sova, så då är det bara att ta tag i det o lägga dom o samtidigt känna att jag inte hunnit med att vara med dom.

Innan mina barn kom till världen så hade jag en dröm om att vara den Mamman som gjorde allt med sina barn som alltid hittade på någt roligt o ängnade en massa tid till dom.
Nu känns det som att jag har ungefär 10 minuter var åt dom =(

Jag är arg, irriterad, stressad, ledsen o besviken hela långa dagarna o givetvis går det ut över barnen ibland o det mår jag så dåligt över. Det är lixom inte meningen. Det bara blir så eftersom jag mår så dåligt =(
Barnen vill ju bara ha min uppmärksamhet dom vill ju bara vara med mig, men jag har så mycke annat som måste göras oxå.

Det känns som att jag drar hela lasset själv och det börjar bli riktigt TUGNT nu. Till o med ett av  mina arbeten lägger mycke ansvar på mig. Om jag är sjuk så stannar allt upp eftersom det inte finns nån vikarie som man kan lita på. Den senaste tiden ha dom lagt över på mig att hitta ny personal o massa sådant. O vad får jag för det?? Inget annat än ännu mer att göra o ännu mer stress o dåligt mående.

Ja livet är förbannat underbart.

Fritid tack. Det vill jag ha. Jag skulle vilja ha någon att göra roliga saker med. Både med och utan barnen. En vänn. Men tyvärr så har alla försvunnit o det förstår jag. Jag har inte haft tid för dom o sen så är det inte många av dom som är acepterad så jag förstår att dom försvinner.
Men jag skulle verkligen behöva någon att göra saker med. Att få komma iväg o göra något som ger lite glädje.
Jag går under här hemma.

Hur får man en annan människa att förstå saker o ting. Jag vet inte hur man gör. Har försökt det mesta nu men det går bara inte.
Stark är jag o det har jag allti varit men jag klarar inte att leva ensam i ett förhållande. Det går faktiskt inte.

1 Vuxen 3 Barn och 1 Hund. Ja det är min familj det....

Nu vill jag inte att allt o alla ska börja ringa o pressa mig hit eller dit. Jag vill inte prata jag vill inte höra vad alla andra tycker o tänker. Jag ville bara skriva av mig. O jag vill inte att ni ger er på någon i min familj om detta. Detta är något vi måste lösa själva på något vis. Döm ingen av oss.

Vet inte ens om det är någon som läser här längre o jag kanske ska hoppas att det inte är det. Eftersom jag vill kunna skriva vad som hellst utan att det blir en massa tok av det hela. Jag vill inte må sämre. Bara få det ur mig.

Ni får kommentera här i bloggen om ni skulle känna för det såklart. Men ring mig inte o tala om för mig att jag måste leva ensam o hitta något bättre o hit o dit. Jag lever kvar här eftersom jag vet att det finns något bra. Tyvärr har något gått fel efter vägen o jag behöver bara få skriva av mig lite.



äh skit samma slutar nu för jag kommer ändå bara få skit för det

Hej då!!!!



Så Mycke.....

Ja det finns väldigt mycke jag skulle vilja skriva av mig men det går bara inte. Det finns alltid någon som skulle tycka o tänka både det ena o det andra så det är bättre att låta bli.

Hur gör man då tro??
Ja jag vet inte alls =(

Det va väldigt länge sedan jag skrev något nu och det har hänt en del saker men jag får nog strunta i att skriva det o bara tala om att jag jobbar en hel del nu.
Eftersom en av tjejerna har slutat på bageri så jobbar jag nu alla dagar där plus alla dagar på ÖB o det är väll roligt och det ger lite pengar men det är jobbigt oxå.
Även om jag bara får ihop 6 timmar om dagen så kännds det som att jag jobbar från 7 på morgonen till 17,30 på eftermiddagen. Det blir så långa dagar när man måste åka mellan 2 jobb. Men men så är det just nu o det får jag leva med.
Men det är jobbigt och tråkigt för barnen eftersom jag knappt hinner träffa dom =(

Men nån dag i framtiden hoppas jag att allt vänder o att allt får vara bra.  Just nu är det mycke som är lite jobbigt.

Nä jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva när jag inte kan skriva allt jag igentligen vill så jag får nog sluta o så får vi se om jag kommer skriva nå mer här eller inte.

Försöker iallafall hinna med och orka uppdatera barnens bloggar o det är väll de som är viktigast =)

Ha de bra!

RSS 2.0