Ja så blev dagen idag

Jag har faktiskt nästan bara tagit det lugnt =)

Det blev inget förråt idag, Fick annat att göra istället. Haha
Jag ha varit lite "olaglig" men det är alla andra på gatan oxå, fast dom är inte lika diskret som jag är. Haha
Jag ha iallafall klippt sönder alla stora kartonger så att jag fick ner dom i soppåsar så att jag kunde kasta dom ute i soptunnan på gården. Ajjabajja på mig jag vet men jag har inte så stora möjligheter till att ta mig på en återvinningsstation, o jag vill ju inte ha lådorna ståendes i hallen heller.
Nu är dom borta iallafall o jag ha faktiskt återvunnit en del av kartongen. Jag ska göra ett Alfabetsspel till Tindra =) Så lite nytta ha kartongerna fått göra =)

O ja det är typ vad jag ha gjort idag. Slängt kartong o påbörjat ett evighetsarbete med Tindras spel =) Det kommer ta tid men det är ju ganska bra ändå för då gör jag något o jag sitter ändå still utan att anstränga mig =) O jag ha ju alltid gillat att pyssla, Har bara tappat bort det intresset någonstans. Ha lixom ingen fantasi längre.

Sen ha jag pratat med Josefie idag o det är alltid roligt när en vänn ringer o bara vill surra =)

Nä nu ska jag fortsätta att göra typ ingeting. Titta på tv en stund innan det är dags för sängen.

Natti Natt


Idag

Uppsitigning efter 13 idag oxå =( Jag som skulle kliva upp tidigare idag eftersom det blr tidigt imorgon. Tindra ska ju på dagis. Men men, jag fick som vanligt inte sova inatt så jag somnade där mellan 3 o 4, Det är verkligen skit jobbigt.

Idag blir det nog till att stryka o vika lite kläder o så förhoppningsvis en sväng ut till förrådet. Måste ut med allt skit som står i hallen nu. O så ha jag en massa kartonger från Byrån vi fick av Pappa liggandes där. Vet inte vart jag ska göra av det. Får ju lixom inte slänga sådant i soptunnan här o nån sopsortering tänker jag inte bära det till. Det är för långt. Men det ordnar sig säkert på nå vis =)

Måste bort på ica o handla igen oxå. Tänk om man kunde få slippa åka på affären. Det är så drygt att måsta göra det hela tiden. Man borde ha ett kylskåp som fyller på sig själv. Haha

Nä men nu ska jag ta tag i dagen på nå vis. Kanske ska börja med att äta något. Fast det är ju det som brukar sabba hela dagen. Men Bebis vill nog att jag äter något.

Hej så länge

Storstädning av Tindras rum

Dagen började med en väldigt lång sovmorgon. Får knappt sova på nätterna =( Det spökar i magen o benen på mig. Kan lixom inte ligga stilla o sova. Somnar först när jag är så trött att det är oöjligt att vara vaken.

Sen klev jag upp o åt frukkost eller lunch eller va man ska säga. Haha
Har jätte svårt att äta oxå. Mår illa o känner mig övermätt hela tiden på nå konstigt vis. Kan inte förklara. O så fort jag äter så får jag halsbränna. Inte alls roligt.

Fattar inte varför jag inte får må bra för. Jag mådde ju så bra med Tindra o tyckte att det va underbart att vara gravid. Nu är det nästan hemskt och jag bara vill att bebis ska komma ut nu så jag slipper må såhär. Jag orkar inte med detta.
Men det är 2 hela månader kvar tills det är dags. Ja visst det kan ju bli tidigare men det kan ju oxå bli senare, det vet man ju inte. =( =)

Aja nog om det.
Trotts min dåliga dag o mitt extremt dåliga mående ha jag o Tindra idag gått igenom hela hennes rum o ränsat bort allt hon inte leker med plus allt som är trasigt. Lite ommöblering blev det oxå o så ha jag skurat hennes golv med svamp o trasa så nu jävlar är det rent =)

Ja jag vet att jag borde vila o inte hitta på en massa sådant nu, men jag är ju så att jag inte klarar av att sitta still o göra ingenting. Det är det värsta jag vet. Det är så mycke jag vill ha gjort innan bebis kommer. Kan ju inte hålla på med sådant då. Då är det ju så mycke annat =)
Så idag satt jag i soffan o störde mig på mitt mående o att jag kännde mig så handikappad att jag tillslut  va så irriterad på mig själv att jag tog o gjorde det även fast jag inte orkade o även fast jag hade så ont i ryggen att jag inte borde göra något alls. Men nu är det gjort o det känns skönt det iallafall =)
Nu ska det bara ut i förrådet oxå, men det tar jag imorgon eller nått. Nu får det vara bra för idag. Jag ha gjort något iallafall o jag kan lova att det tog MÅNGA timmar att göra det.
Först o främst för att jag inte skulle få ännu mera ont o sen så ha ju Tindra varit med så de ha blivit en hel del bus mitt i allt =)

Vet inte vad det ha varit med henne idag men hon ha varit på super humör o bara skrattat o surrat. Tror inte hon ha varit tyst i en sekund ens.
Sa man ett ord till henne så drog hon igång en historia om det på typ en haltimme. Helt otroligt att man orkar surra så mycke o vilken fantasi hon har. Helt underbart att lyssna på henne trotts att man blir helt trött i huvud o öron av att lyssna.
Sen rätt va det va så kom hon med världens flin o ville viska i mitt öra o va tro ni hon gjorde? Ja inte viska hon nått iallafall. Hon "Pruppa" i örat på mig o sen tjöt hon av skratt. O jag skratta nog lika mycke jag med. Vad får dom allt ifrån??
Eller ja det ha jag ju oxå fått svar på, Så jag ska nog ta mig att snack med min Lillebror Fredrik. Haha
Fast jag vet inte riktigt om jag ska tro på att han berättar om spöken o skuggtjuvar som står utanför fönstret. Haha

Kan bara säga att jag ha världens underbaraste dotter =)

O världens underbaraste Älskling ha jag ju oxå, Eftersom jag hade fullt upp med Tindras rum så tog han o lagade middag idag, trots att han inte "kan" laga mat. Det blev iallafall jätte gott. Synd bara att jag inte kan äta =(
Sen tog han även disken så jag fick ligga på soffan o vila en stund innan jag fortsatte med Tindras rum =)

Nä nog surrat nu. Jag ska lägga mig ner o vila en stund på soffan innan det är dags att lägga sig i sängen.
Är ju Mamma Mia på tv till o med o den ha jag inte sett.

Ha de bra =)

Vecka 32 =)

7 September

Ja då klampar vi in i vecka 32 då. Tiden går frammåt =)

I Fredags va jag till läkarn med min rygg så nu är jag sjukskriven fram till o med 9 November. Tråkigt att det skulle behöva bli så men jag klarar inte av att jobba. Jag tar mig ju knappt upp på dagis för att lämna o hämta Tindra =(

Jag hatar att känna att jag inte klarar av saker. Det är det värsta jag vet. Vill klara saker själv utan att be om hjälp. Men jag får ge upp det för jag fixar inte allt själv längre =(

Halsbrännan är igång ordentligt igen, men det beror nog på att jag har en riktig vilde i min mage. Inte stilla 1 sekund. Haha =)

Annars kan jag bara säga att Bebis verkar må kanon bra i min mage =)


Farfar

Ja i Lördags åkte jag ner till Stockholm på minnesstund för Farfar.

Resan ner gick bättre än jag hade trott som tur är =)

Vi samlades i Farfar o Ingeborgs lägenhet innan vi åkte vidare till kyrkan för att säga hejdå. Efter att alla lagt sin ros på kistan o tagit farväl bjöds det på fika.

Det blev inte så långvarit eftersom alla hade lång resa hem.

Resan hem gick lika bra som dit. =)

Vet inte vad jag ska skriva mer. Känslor är inte min grejj så jag vet fortfarande inte riktigt vad jag känner ang Farfars bortgång mm. Eller jag vet nog men jag vet bara inte hur jag ska sätta ord på det.

Jag vet att det är mycke jag ångrar. Jag hade kunnat haft såååå mycke bättre kontakt med honom. Jag tycker att det är väldigt synd att det har varit som det har varit. Men det är försent att göra något åt det nu =(

Men jag hoppas att han har det bra där han nu är.

RSS 2.0