MOSTER =)

Ja det ha jag ju inte skrivit om.

Jag fick ju ett sms för några dagar sedan.
Det va min syster som skrev o berättade att hon o Henke ska ha en liten Bebis =)
Alltså ska jag bli Moster =)
Ja jag räknar mig till Moster iallafall, Vi är ju som uppväxta tillsammans, så för mig är hon min syster =)

Å det ska bli såååå roligt o jag är jätte glad för deras skull =)

GRATTIS TILL ER =)

Farmor, Tindra o Thilos Rum =)

Ja Farmor har tyvärr inte blivit bättre =( Dom har nu sövt ner henne helt så att hennes kropp bara ska fokusera på att bli frisk. Så nu håller vi alla tummar på att det går vägen.
Jag hoppas verkligen det.


Tindris pindris hon ha åkt till Pappa sin hon. Sanna körde oss till tågstationen så att vi slapp ta bussen. Det verkar ju inte vara så roligt nu när dom ha gjort om linjerna. Folk som ska åka härifrån får ofta stå kvar o vänta eftersom bussarna är så fulla att det inte ryms mer folk =(
Helt sjukt tycker jag,. Hoppas att dom ser sitt misstag väldigt snart.
Men jag tackar min underbara granne för all hjälp. TACK SANNA!!
Så bra att hon äntligen ha tagis körkortet =)
Att lämna Tindra gick lika bra som vanligt, Hon tycker att det är så spännande att få åka tåg till Pappa. O jag är sååå glad att det fungerar så bra som det gör o att hon själv vill åka. O att jag kan känna att hon är trygg där.
Jag litar inte helt o hållet på Henke o det kommer jag ALDRIG kunna göra heller men jag känner att jag kan lita på Paula o Tindra verkligen stormtrivs i hennes sällskap så jag är jätte glad över att hon finns där =)
Sessan kommer hem på Söndag igen o innan dess skulle jag vilja ha hennes sekretär färdig så att jag får överraska henne med den =)
Så imorgon blir det slipa o måla för hela slanten =)

O Thilos rum det rullar på, Jag ha nu lyckats få ut det mesta därifrån o det känns jätte skönt men nu ser hela lägenheten ut som ett bombnedslag. Men det värsta är gjort iallafall. Imorgon ska jag åka på Rusta o köpa Vakuum påsar så att jag får bort alla täcken o kuddar o sådant skit. Ha ju som ingen plats för sådant längre ju.
Har även varit o köpt en stor Malmbyrå åt lilla Prinsen. Va tvungen att köpa den nu så att jag kunde tömma byrå i vardagsrummet för att fylla den med saker från skrubben, Haha
Tror detta kommer bli skit bra när det väl är klart, Men det kommer ta lite tid.

Men nu ska jag sätta mig i soffan o ta det lugnt ett tag. Ha lyft på tok för mycke saker idag så jag ha rätt ont =(


Farmor

Usch va jag tycker att det är jobbigt att farmor är sjuk o ligger på sjukan =(
Det låter som inge vidare o jag ha sååå svårt att bestämma mig för om jag ska åka dig o hälsa på eller inte.
Hon ligger ju i respirator o är inte alls pigg så det går ju inte att prata med henne o så. 
Sen känns det som att om detta inte går vägen nu så kanske jag hellre minns henne som hon va på Bobbas kalas än som jätte sjuk med massa slangar o skit.
Fredrik va dit igår han med Pappa o Monica o han tyckte att det va jobbigt att se henne sådär. Vilket oxå gör att jag tvekar plus att tanken finns på att hon kanske vill att man kommer. Nä usch va det är svårt.

Hon va ju så pigg o glad när hon va här hos oss o firade Bobbas. Så sjukt att det kan gå så fort.

Men jag hoppas fortfarande att det går vägen o att hon blir frisk o får komma hem. Medicinen ha iallafall gjort lite verkan nu som jag fatatde det o imorgon ska dom flytta respiratorn från munnen o in i strupen. Jag hoppas att medicinen kommer fortsätta verka o göra henne frisk igen.

Hatar verkligen döden. Varför finns den?
Nä fy!!



Båttur Birsta Vårdcentralen Farmor

Ja i helgen ha vi varit på båtur med Pappa, Sara o Oliver =) Det ha varit jätte roligt o mysigt.
Blir lite trångt o lite bökigt men det har gått hur bra som hellst faktist.

O barnen ha sovit jätte bra o varit super snälla =)

Tack för en kanon helg är allt jag kan säga =)

I måndags va jag o barnen på Birsta med Mamma o Mattias. Mattias ha ju flyttat hemifrån så han skulle på Ikea o handla en MASSA saker.
Tänk om man kunde få göra det. Hade varit jätte roligt. Men om ett tag så ska Thilos rum göras iordning så då få jag handla dit iallafall o det kommer bli sååå fint om jag bara kunde få det gjort.
Men först skulle jag ha haft hit sekretären som jag ha köpt till Tindra, Den står hemma hos Mamma eftersom jag köpte den där o den är för stor för att rymmas i en bil =(
Men jag behöver ha hem den så att jag kan slipa av den o måla den. Just nu är den inte så jätte fin. Haha

Efter Birsta turen så blev det ett besök på Vårdcentalen med Sessan min o det gick hur bra som hellst. Hon va såååå duktig. Hon som brukar bli hysterisk sa inte ett ord utan bara svarade på frågorna o lät doktorn klämma på magen =)
Hon fick 2 mediciner utskriven mot förstoppning till o börja med. Vi kör på det i 10 dagar o blir det inte bra efter det så blir vi skickade på barnkliniken. Men jag hoppas verkligen att det blir bra av detta.
Laktulosen gick jätte bra för Tindra att dricka eftersom man ska blanda den med typ mjölk, oboy, gröt eller vad som hellst. Vi körde mjölk o Tindra sa att det bara smakade mjölk så det va ju bra. Skönt att det inte va något jag skulle måsta tvinga i henne.
Sen ha hon även fått Resulax o även det gick bra att ge henne o hon satt på toa o lyssnade på saga medans det verkade. Men hon hade lite för bråttomt ut för att leka så det hände en liten olycka ute o det tyckte hon inte alls va roligt o ont gjorde det oxå sa hon. Men hon satt på toa ett bra tag till o sen gick hon ut igen o då gick det bra =)

Idag vaknade jag av ett sms som min Pappa skickade till mig. Han berättade att Farmor inte va så pigg o ligger nu nersövd i respirator på sjukan. Läkarna tar en halv dag i taget o hoppas att medicinerna ska verka o att hon ska bli frisk. Men hon är inte alls pigg o kry =(
Jag hoppas verkligen att hon klarar detta o blir frisk igen.
Usch, jag tycker inte alls om detta o jag vet inte riktigt vad jag ska göra heller. Kan ju inte göra något alls för att hjälpa o hon är ju inte vaken så man kan inte hälsa på heller o sen är det väll bara hennes barn som får hälsa på.
Nä fy säger jag bara.

Hoppas på godare nyheter imorgon.

Nu blir det kvällsfika o tv, sen sängen =)


Vårdcentralen

Ja idag ringde jag till Vårcentralen o bokade tid för lilla sessan min. Jag förklarade för dom vad hennes problem är och vad jag ha läst på internet. Där en läkare skrivit. Gitta på Bvc höll helt med mig om att något måste vara fel så vi fick en tid på Måndag =)

Sen pratade jag med min Mamma o hon berättade att min kusin har haft samma problem som Tindra o har nu opererats för detta o fått sätta in en grej i magen som gör att man kan spola rent med vatten när det behövs.
Usch jag vill inte att det ska vara så. Vill inte att min Sessa ska behöva gå igenom något sådant. Fy va hemskt.

Jag hoppas verkligen att det är något annat o att det går att lösa på annat vis.

Idag har det inte hännt någon olycka alls o det är skönt men hon ha ju inte varit på toa heller så det är väll inte fullt så bra.
Nä jag vet inte vad jag ska göra.

Lägger det åt sidan en stund nu o ska skriva en packlista inför helgen.
Imorgon åker vi ju på båtsemester med Pappa, Sara o Oliver. Det ska bli mysigt att bo i båten i helgen men det känns som att det kommer bli lite bökigt oxå. Men det får vi ta.
Störst problem lär vi få med läggningen o sovningen eftersom vi alla ska sova i samma säng o För det första så är Thilo väldigt lätt väckt o sen så kan varken Thilo eller Tindra ligga still i sängen så det kommer bli trångt. Men jag hoppas vi alla får sova lite ändå =)

Nä nu får det vara bra för idag.

Hörs nått!






Blogga eller Inte?

Ibland vill jag verkligen sätta mig ner o vräka ur mig allt här i bloggen, men så slår det mig att det alltid är någon som lägger sig i eller snackar skit utifrån det man skriver.

Ska man bara skita i det o skriva ändå eller hur ska man göra.
Ibland kan det vara såååå skönt att få skriva av sig saker o ting. Ventilera lite på nå vis.
Om bara obehörigt folk kunde ge fan i att läsa o slänga ur sig idiotiska kommentarer.

Just nu skulle jag kunna skriva hur mycke som hellst.
Skulle jag gå igenom allt så skulle jag bli sittandes här i MÅNGA timmar.

Men mitt absolut största problem som jag har just NU det är Tindra.
Jag blir helt ärligt galen o vet inte vad jag ska ta mig till längre. Detta har pågått så länge nu att jag ger upp.

Ja nu funderar ni säkert på vad jag pratar om.
Tindra är nu 4 år gammal o hon slutade med blöja för så länge sedan att jag inte ens minns när det va. Men än idag bajsar hon på sig. O inte bara 1 gång per dag. Det händer minns 2 gånger o som mest ha det varit 7 gånger på 1 dag. Kan ni förstå att jag blir tokig?
Jag kan banne mig inte förstå varför hon gör det. Jag har provat allt mellan himmel o jord för att det ska sluta men inget hjälper. O det händer inte bara hemma. Vart hon än är så händer det.
O hon själv skäms inte för det heller utan hon kan komma hem med alla sina vänner o berätta högt o tydligt för allt o alla vad hon gjort o sedan skrattar hon.
Jag förstår verkligen inte.
Vad ska jag göra???

Jag har slut på ideer nu o skulle verkligen behöva lite hjälp med detta.

Jag tog upp det på Bvc med våran sköterska o hon tyckte jag skulle ringa till våran läkare o prata med honom om det. Men först o främst så ha han varit på semester o sen känns det lite små jobbigt att behöva ringa till en doktor om det.
Men som det ser ut nu så är det sista alternativet.
Det här fungerar inte längre alls.
Jag håller på att bli tokig o jag vill inte hålla på såhär. Det blir bara bråk o skit av allt o jag vill inte ha det så.
Det va inte min dröm. Jag o min dotter skulle ju vara bästa vänner o allt skulle vara så bra.
Varför är det såhär?

Jag orkar inte mera =(


RSS 2.0