Sjukan idag igen =(

Japp, Ha varit till doktorn igen fast denna gång med mitt illamående. Blev sjukskriven till sista Maj.
Blääää för det. Men sen hoppas jag verkligen att det ha gått över så jag kan jobba o leva normalt. Nu måste jag ju ha koll på vart närmaste toalett är hela tiden.

Fattar inte varför jag börjar må illa efter vecka 12 när det är då det ska avta. Men men, börjar det illa så kanske det slutar bra istället =) Hoppas på det.

Annars ha det inte hänt så mycke idag. Städat lite o tvättat o bråkat med min inte allt för underbara dotter.
Inget passar henne o det enda man får höra är gnäll.
Klär man på henne för att hon ska gå ut så tar de 2 sek så är hon utan jacka. O säger man åt henne att ta på sig jackan så ignorerar hon mig totalt. Mamma finns inte, o samma är det med hjälmen. Hon vet så väl att man inte får cykla utan hjälm men ändå tar hon av sig den så fort jag inte ser henne.
O maten, den är ju rena kriget den. Inte ska hon äta inte. Hon sitter bara o gnäller o så slutar det med rummet för henne så vi andra kan få äta iallafall. Då passar hon på att riva hela rummet.
Hon är bara såååååå underbar just nu. 3-års trots på högsta nivå kallar jag det.

O hunden som snart ska löpa är ju inte direkt bättre.

Men Bobbas han är snäll han som tur är =) Hehe

Nä nu ska jag ta o lägga mig på sängen en stund tro jag. Kan behöva vila lite.


BEBIS!!!!!

Ja, Jag ska bli Mamma igen o Bobbas ska bli Pappa. Som han ha längtat o tjatat om det o jag ha sagt nej nej vi ska nog vänta lite, jag vill jobba o ta körkortet först.
Men nu bor det en liten buse i min mage o vi båda är lyckligast i världen, förutom att jag mår bläääää hela dagarna.

Men jag vet att det är värt det så det är bara att bita ihop. Hehe

i Början på November är det dags om jag har räknat rätt. Vi har inte varit på Ultra än så vi har inte fått nå datum från dom. Det blir den 18/6.





Börjar bli frisk

Ja jag börjar bli fri från förkylningen men inte illa måendet. Spyr fortfarande flera gånger om dagen o mår inte alls bra.
Idag har varit en jobbig dag. Så fort jag har rört på mig så ha jag spytt. Sen så ha jag varit etremt trött. Sov till 12 idag, då kom Bobbas hem på lunch o väckte mig o sen somnade jag med Tindra när jag hade läst en saga för henne o jag skulle lätt kunna sova nu. Helt sjukt.

Alla dessa symptom borde ha försvunnit.


Fortfarande Sjuk

Det blir inge bättre de här inte.

Fast jag va till läkaren igår iallafall o fick ny medicin. Fick ju en från Sjukvårdsupplysningen, men den fick jag tydligen inte alls ta. Den kunde vara farlig. Fanns nå varningar om den. Så då fick jag en annan som jag kunde ta o inte alls va farlig.
Så nu hoppas vi på att den hjälper o att illamåendet försvinner med förkylningen o inte tänker fortsätta hela tiden. Då kommer jag bli knäpp.

Jag vill må bra nu ju.


Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk

Vaknar med känslan av 2 ordentliga smällar i ansiktet. En på vänster kindben o en på Höger, Såååå underbart skönt.
Kliver upp efter att ha vant mig vid den tanken o serverar frukost till Tindra o sen slutar det med att jag blir hängandes över toaletten. Såååååå underbart roligt. 7

Nu tror ni säkert att jag är bakis o va ute o festade igår, men så är inte fallet. Jag är dö förkyld. Bihålinflammation är roliga grejjer de. Jag verkligen älskar det.
Har gått ner några kilon denna vecka o så ska det ju inte vara. Inte bra inte bra. Får se på måndag om jag kanske kan få lite bra tips o råd för att må bättre =)

Nä nu ska jag typ lägga mig i sängen igen. Orkar inte sitta upp.

Hej då

RSS 2.0